Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Γιώργος Λιάγκας: «Η τελική μου απόφαση να πάω στον ΣΚΑΪ…»

  19/08/2019 08:38
Γιώργος Λιάγκας: «Η τελική μου απόφαση να πάω στον ΣΚΑΪ…»

Γιώργος Λιάγκας: «Η τελική μου απόφαση να πάω στον ΣΚΑΪ…»

  19/08/2019 08:38
 

"Είχα προτάσεις από όλα τα ιδιωτικά κανάλια..."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά από δύο χρόνια σιωπής, ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην τηλεόραση, όχι ως ναυαγός, αλλά ως καπετάνιος σε ένα καινούριο τηλεοπτικό καράβι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής στο περιοδικό People και στο Μαρίνο Βυθούλκα, μίλησε για τη συνεργασία του με το νέο τηλεοπτικό του σπίτι το ΣΚΑΪ.

Υποθέτω ότι το διάστημα που ήσουν εκτός είχες πολλές προτάσεις. Η τηλεοπτική σου επιστροφή αλλά και η επόμενη μέρα στον ΣΚΑΪ είναι στρατηγικά μελετημένη;

Ειδικά μετά τα περασμένα Χριστούγεννα, είχα προτάσεις από όλα τα ιδιωτικά κανάλια για διάφορα πρότζεκτ, σε διάφορες ζώνες, από την πολύ πρωινή μέχρι τη late night ζώνη. Επίσης, δεν σου κρύβω πως είχα πρόταση και από τον ΑΝΤ1, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Η τελική μου, όμως, απόφαση να πάω στον ΣΚΑΪ με βρίσκει πολύ χαρούμενο, διότι φαίνεται πως ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός επενδύει στο ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με πολύ σημαντικές σειρές και εκπομπές, αλλά και με δυνατές υπογραφές ηθοποιών, δημιουργών και παρουσιαστών. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτής της ανανέωσης του ΣΚΑΪ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας