Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ξέσπασε ο Σεφερλής: Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει!

  12/08/2019 09:13
Ξέσπασε ο Σεφερλής: Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει!

Ξέσπασε ο Σεφερλής: Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει!

  12/08/2019 09:13

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε σε συνέντευξη του για όλα όσα τον κατηγορούν και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από κάποιους που επιμένουν να ασχολούνται μαζί του δημόσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Tv Έθνος αποκάλυψε για όλους και για όλα!

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξής του:

Ηγείσαι θιάσων και τα τελευταία χρόνια και της θεατρικής σου επιχείρησης, και θέλω να σε ρωτήσω αν υπήρξε στιγμή που είπες «κουράστηκα, ας έρθει και μια έτοιμη κωμωδία για μένα και απλώς να πρωταγωνιστώ».

Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Δεν έχω κουραστεί ποτέ. Από την άλλη είμαι τόσο απαιτητικός με τη δουλειά μου, που δύσκολα θα φτιαχτεί κάτι για μένα που να θέλω να το κάνω. Έχουν έρθει κατά καιρούς πράγματα και τα έχω απορρίψει. Δεν ταίριαζαν με τα «θέλω» και τις προσδοκίες μου. Γεννάω συνέχεια ιδέες. Είμαι ιδιαίτερη περίπτωση (γέλια). Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να πάω σε μια άλλη επιχείρηση και να δουλέψω σαν στρατιωτάκι. Όπως έχει γραφτεί και σε κριτικές σημαντικών ανθρώπων, «ο Σεφερλής παίρνει το κοινό του, ταξιδεύουν μαζί και όπου τους βγάλει».

Αφού μιλάμε για κριτικές, υπάρχει και η αντίθετη άποψη περί καλλιτεχνικών επιλογών κ.λπ. Σε πρόσφατη συνέντευξη σου ευχήθηκες «υγεία» στους επικριτές σου. Υπήρξαν στιγμές που επηρεάστηκες από τα σχόλια που δέχθηκες;

Στην αρχή λες «λογικό είναι», τη δεύτερη φορά «εντάξει, μπορεί να μην αρέσει σε όλους». Όταν όμως σε κάθε συνέντευξη που βλέπεις το μόνιμο ερώτημα είναι το όνομα «Σεφερλής» και όλοι έχουν και μια απάντηση -που από τη μια είναι καλό γιατί σημαίνει πως με έχουν δει όλοι και με ξέρουν-, αρχίζεις να νιώθεις κάπως. Είμαι καλλιτέχνης, αλλά είμαι και άνθρωπος και στο φινάλε δεν προκαλώ και κανέναν. Προφανώς το κάνουν για να προκαλέσουν, να βγω εγώ να απαντήσω και να υπάρχουν με αυτόν τον τρόπο στον χώρο.

Εγώ δεν έχω αυτήν την ανάγκη. Δεν ψάχνομαι εγώ. Το ερώτημα είναι «γιατί ψάχνονται όλοι με τον Σεφερλή». Παίρνω ως θετικό πια το γεγονός ότι ψάχνονται όλοι με τον Σεφερλή και περιμένουν την απάντηση του. Με κολακεύει που είμαι σημείο αναφοράς, αλλά υπάρχουν και φορές που το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.

Υπάρχουν άνθρωποι που σου ζήτησαν συνεργασία και έπειτα από λίγο καιρό βγήκαν δημόσια και σου άσκησαν μια αρνητική κριτική;

Ναι. Άνθρωποι που παρακαλούσαν να συνεργαστούμε έχουν βγει και έχουν πει στη συνέχεια τα τέρατα για μένα. Με προσέγγισαν, δεν ευδοκίμησε η συνεργασία και είπαν στη συνέχεια άλλα... Γι’ αυτό ευχήθηκα υγεία σωματική αλλά και ψυχική. Ο καθένας κουβαλά μέσα του διάφορα Δεν είναι δουλειά μου να τους κάνω ψυχανάλυση.

Μάρκο, υπάρχει πια στις μέρες μας ο διαχωρισμός «εμπορικός» - «ποιοτικός»;

Ποτέ δεν υπήρξε. Ηταν όροι που έφτιαξαν κάποιοι γιατί τους βόλευε. Μια εμπορι­κή δουλειά συνήθως είναι πολύ καλή δου­λειά, ενώ μια λεγόμενη «ποιοτική» πάει άπα­τη και γι’ αυτό τη θεωρούν ποιοτική. Το θέ­ατρο απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Ε λοιπόν, έχει κάποιο μυστικό επιτυχίας. Είναι οξύμω­ρο όλο αυτό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας