Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν τα μαγιό τους και πλατσούρισαν στις παραλίες...

 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Η πρώτη Κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, Ελένη Μενεγάκη,  Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Σοφία Παυλίδου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Σίσσυ Χρηστίδου, Xρύσπα, Ασπασία Τζιτζικάκη, Χριστίνα Μπόμπα, Χριστίνα Κολέτσα, Κλέλια Ανδριολάτου, Λένα Παπαδοπούλου, Κλέλια Πανταζή, Ιωάννα Τούνη, Μέγκι Ντρίο, Ασημίνα Ουστάλλι και bonus Heidi Klum
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά  βρίσκεται αυτές τις μέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα. Το πρωθυπουργικό ζεύγος απόλαυσε το πρωί της Κυριακής το πρωινό του μπάνιο στο Μαράθι και συναντήθηκε με τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες μέρες αφού συμπληρώθηκε ένας μήνας κυβέρνησης ΝΔ και αφού πέρασαν τα πρώτα νομοσχέδια, αποφάσισε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για μερικές μέρες διακοπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι καλοκαιρινές βουτιές της Άντρης Καραντώνη

Έτσι, αποφάσισε να πάει στον τόπο καταγωγής του, στα Χανιά και να περάσει μερικές μέρες στο Μαράθι, όπου και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του zarpanews.gr.  Τον Δεκαπενταύγουστο, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Τήνο.

 

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει κάθε στιγμή του καλοκαιριού, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και καλούς φίλους.

Η όμορφη παρουσιάστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται στα νησιά του Ιονίου και κάνει τις διακοπές της.

Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε και μια φωτογραφία της, όπου ποζάρει με μαύρο μπικίνι και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Στα γαλάζια νερά του Ιονίου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, χωρίς να αποκαλύψει σε ποιο νησί βρίσκεται.

 

 

Στη Χαλκιδική βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της showbiz και το αποδεικνύει και η φωτογραφία με μαγιό που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας είπε την πιο σέξι καλημέρα…

 

Τελικά οι φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου χωρίς ρετούς είναι καλύτερες από εκείνες που «ανεβάζει» έχοντας κάνει επεξεργασία.

Οι καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζονται με την ίδια βρίσκεται στον αγαπημένο της προορισμό, που δεν είναι άλλος από τη Ρόδο.

Το απόγευμα της Κυριακής (11-08) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «ανέβασε» φωτογραφία της με μπικίνι και θέα στο απέραντο γαλάζιο και παρατηρώντας την διαπιστώσαμε πως δεν έχει ίχνος ρετούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πόζα με μαγιό που κάνουν οι Ελληνίδες celebrities για να δείχνουν καλλίγραμμες

Το γαλάζιο ψηλόμεσο μπικίνι, αναδεικνύει τις απίθανες καμπύλες της αλλά και το μαυρισμένο της κορμί.

 

Διαθέτει, αναμφίβολα, ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική showbiz. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου γυμνάζεται πάντα σκληρά και καταφέρνει να διατηρεί τη σιλουέτα της και το κορμί της αψεγάδιαστο.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κερδίζουν χιλιάδες likes.

 

Είχαμε πάρει μια πρώτη «γεύση» από τις πρόσφατες φωτογραφίες της όμως οι πόζες της με μαγιό είναι το κάτι άλλο!

Η Σοφία Παυλίδου είναι μια από τις όμορφες κι εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz.

Mετά το χωρισμό της από τον Χρήστο Φερεντίνο, η Σοφία Παυλίδου σαν να μας «ξανασυστήθηκε» αφού όπως κι εσύ θα παρατηρήσεις πιο ανανεωμένη και αδυνατισμένη δεν την έχουμε ξαναδεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν τα μπικίνι τους και ξεσάλωσαν στα social media

Αυτό το διάστημα η κούκλα ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της και εμείς τι άλλο; Το θαυμάσιο κορμί της με μπικίνι.

 

Με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά απολαμβάνει  τις φετινές διακοπές τους στην όμορφη Πάρο η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν σταματά τις βόλτες στη θάλασσα και τις βουτιές στα γαλανά νερά. Η παρουσιάστρια του Alpha, βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο νησί με όλη την οικογένεια και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Και επειδή διακοπές χωρίς εξερεύνηση και θαλάσσια σπορ δεν γίνονται, η όμορφη Σταματίνα Τσιμτσιλή προφανώς και δοκίμασε και τα δυο. Βλέπεις η οικοδέσποινα του Happy Day, αγαπά τις πιο ήρεμες παραλίες του νησιού, που δεν είναι οργανωμένες –αλλά έχουν παρθένα ομορφιά- και  τις επισκέπτεται με όλα τα απαραίτητα comfort του camping.

Ενώ σήμερα είπε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στα θαλάσσια σπορ –όχι τα extreme φυσικά- και να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους φίλους της στα social media.

 

Μας τρέλανε η Σίσσυ Χρηστίδου με τη νέα της φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως είναι ήδη γνωστό η παρουσιάστρια του Open, μετά τις διακοπές που έκανε σε Πάρο και Νάξο με τους γιους της και μετά την Κρήτη, οπού πήγε με φίλες της, επέστρεψε στη γενέτειρα της, τη Χαλκιδική.

Καθημερινά η Σίσσυ Χρηστίδου «ανεβάζει» φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, όμως η νέα της φωτογραφία στο Instagram πραγματικά μας τρέλανε.

Ποζάρει καθισμένη στην αμμουδιά με μπικίνι και να μας αφήνει άφωνους.

 

H Xρύσπα εκτός από ταλαντούχα είναι και μια γυναίκα γοητευτική και σέξι, ενώ, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που έχουν δώσει «μάχη» με τα κιλά τους.

«Κοιτάω παλιές μου φωτογραφίες και θυμάμαι εκείνη την περίοδο που μου είχαν βάλει στο μυαλό ότι πρέπει να χάσω κιλά. Τώρα τις βλέπω και λέω "Μα γιατί; Αφού ήμουν μια χαρά", Γιατί όλοι πρέπει να λανσάρουμε ένα πρότυπο μη υγιές και ακραίο.

Αυτό βέβαια ήταν κάτι που δεν μπορούσα να κατανοήσω τότε, γι' αυτό είχα κάνει και κακό στον εαυτό μου, με τις χαζές δίαιτες και όλο αυτό το πρόγραμμα που ακολουθούσα. Η άποψη μου πλέον είναι ξεκάθαρη και είμαι κατηγορηματική: Είναι σημαντικό να νιώθουμε εμείς», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Εμείς πάντως που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της με μαγιό, μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να της δώσουμε.

 

H Ασπασία Τζιτζικάκη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» που προβλήθηκε το 1997 από τον ANT1. Η τηλεοπτική «Μίρκα» ήταν η σέξι γυναίκα που διατηρούσε παράνομη σχέση με τον «Ανδρέα» ή αλλιώς «ακάλυπτο».

Η Ασπασία τότε είχε καταφέρει να γίνει η απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού. Η ηθοποιός έκτοτε έκανε σπουδαίες συνεργασίες και φυσικά δεν έχασε τίποτα από την γοητευτική εμφάνισή της. Πρόσφατα ανέβασε στα social media μία εικόνα της με μαγιό στην οποία φαίνεται να είναι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής της.

 

“Φωτιά” έβαλε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου, ανέβασε μια φωτογραφία στα social media και προκάλεσε χαμό με το καλλίγραμμο κορμί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η ημίγυμνη φωτογραφία του Κούρκουλου στο μπάνιο! Πληθώρα σχόλιον από επωνύμους

Χριστίνα και Κλέλια αποφάσισαν να κάνουν λίγη γιόγκα και μάλιστα δημοσίευσαν και τη σχετική φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στο Instagram, κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί!

 

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κολέτσα κόλασε τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει καθισμένη στο παράθυρο, φορώντας μόνο τα απαραίτητα. Το κάτω μέρος του μαγιό της κι ένα πάρα πολύ κοντό κίτρινο μπλουζάκι.

Τόσο κοντό, μάλιστα, που οι αποκαλύψεις ήταν αναμενόμενες.

 

Την πιο σέξι “καλημέρα” μας είπε σήμερα η Λένα Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη και σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Λένα Παπαδοπούλου έκανε μια ανάρτηση σήμερα το πρωί, είπε “καλημέρα” στους διαδικτυακούς της φίλους και γι’ ακόμα μία φορά μας εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της.

 

Η Κλέλια Πανταζή, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο, μετράνε αντίστροφα για να υποδεχτούν το πρώτο τους μωράκι.

Προς το παρόν απολαμβάνει το καλοκαίρι και τις βουτιές στη θάλασσα παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα, όπως είναι η αδελφή της Άννυ, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Οι δυο αδελφές είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και η μια στηρίζει την άλλη. Η Κλέλια μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας το εξής: «Ευτυχισμένη ( μέλλουσα) μαμά , ευτυχισμένη ( μέλλουσα) θεία».

 

Θα την δεις με το απόλυτο σέξι look αλλά θα την δεις και χωρίς μακιγιάζ. Το μόνο που δεν περιμέναμε να δούμε είναι το τελευταίο insta story της.

Έτσι σίγουρα δεν την έχεις ξαναδεί και ναι… αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει πως η Ιωάννα Τούνη «τσαλακώνεται» και δε διστάζει να μας το δείξει ακόμη και ανήμερα των γενέθλιων της.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο

 

Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα γενέθλιά της δίχως να είναι στο πλευρό της ο Νώντας Παπαντωνίου.

Γεγονός που φούντωσε τις φήμες χωρισμού. Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (11-08) η σέξι Ιωάννα μέσα από ένα insta story της επιβεβαίωσε τις φήμες γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ.

Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας».

 

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως στα social media «ψαρέψαμε» ένα βίντεο οπού o πρώην σύντροφός της φιλά μια άλλη γυναίκα και αυτή δεν είναι άλλη από την Αναστασία Βοσκανίδου.

 

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μέγκι Ντρίο! Η πρώην παίκτρια του GNTM απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των ανέμων παρέα με αγαπημένους της φίλους.

Η Μέγκι ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με τις hot πόζες της κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό!

Σήμερα, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να ανεβαίνει σκαλιά, χαρίζοντάς μας την καλύτερη… θέα.

 

Τη γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. Η Ασημίνα Ουστάλλι έκλεψε από την αρχή τις εντυπώσεις και οι τηλεθεατές την αγάπησαν, ενώ μάλιστα, κατάφερε να φτάσει και αρκετά μακριά στον διαγωνισμό.

Η Ασημίνα, λοιπόν, σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη θάλασσα, όπου πήγε για μπάνιο, και με το μπικίνι της έβαλε “φωτιά” στα σχόλια.

 

Χαμό προκάλεσε στους διαδικτυακούς της φίλους η Heidi Klum. Το γνωστό μοντέλο ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει topless μέσα σε πισίνα.

Έκρυψε, βέβαια, το στήθος της, ωστόσο, τα likes έπεσαν βροχή και στα σχόλια επικράτησε πανικός. «Ποζάροντας topless για τον σύζυγό μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας