Mykonos report! Οι τουρίστριες περάσαν το νησί σε άλλο επίπεδο γύμνιας...

 
Σέξι παρουσίες κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ηλεκτρισμένη
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

“Φωτιές” στα Ματογιάννια άναψε με την εκρηκτική της παρουσία μια επισκέπτρια της Μυκόνου. Η εν λόγω κοπέλα φόρεσε μπλούζα με μπούστο έτοιμο να… εκραγεί και έσκασε μύτη στα κοσμικά σοκάκια.

Η πληθωρική -πιο πολύ δεν γίνεται- καλλονή με το τεράστιο στήθος σέργιανισε τα γραφικά δρομάκια και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων.

Όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της, δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της.

 

Οι αναλογίες και το θεϊκό της κορμί θα μπορούσαν να ανήκουν σε μοντέλο! Η καλλονή που θα δείτε στα πλάνα βρέθηκε στην Ψαρρού για να κάνει τις βουτιές της και αναστάτωσε τον αντρικό πληθυσμό με το καλλίγραμμο σώμα της.

Η ηλιοκαμένη κουκλάρα φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, δεν πέρασε απαρατήρητη με τους λουόμενους να την κοιτούν με το στόμα ανοιχτό και την κάμερα του Mykonos Live TV να εστιάζει πάνω της.

 

 

Έχουμε δει και έχουμε δει μαγιό στην Μύκονο αλλά μπικίνι-κοσμηματοπωλείο πρώτη φορά βλέπουμε! Το φορούσε λουόμενη στην Ψαρρού μαγνητίζοντας τα βλέμματα και την κάμερα του Mykonos Live TV. Αυτό το τόσο μικρό κομμάτι ύφασμα είχε πάνω του αστραφτερές πέτρες και αλυσίδες, κάτι δηλαδή που μπορείς να βρεις σε ένα κατάστημα κοσμημάτων. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι η καλλονή που το φορούσε το συνδύασε με ρολόι, δαχτυλίδια και κολιέ!

Αν κάποιος την χαρακτήριζε κινητό χρυσοχοείο, δεν θα απείχε πολύ από την πραγματικότητα!

 

Έκρηξη …ηφαιστείου στην Μύκονο! Η Metisha Schaefer απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων και τα αρσενικά κάνουν …πάρτυ! Η ηθοποιός και μοντέλο αναδεικνύει το θανατηφόρο κορμί της όταν εμφανίζεται στην παραλία μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να λιάζεται στην Ψαρρού με ολόσωμο μαγιό και με τις χυμώδες καμπύλες της σε πρώτο πλάνο. Μαζί της ήταν και μια φίλη της… ανάλογων προσόντων.

Τα κορίτσια αλώνισαν την κοσμική πλαζ και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες για να τροφοδοτήσουν τους λογαριασμούς τους στα social media. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ευρώπη, η Metisha ξεκίνησε ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών στην Γερμανία. Το 2009 μετακόμισε στην Αμερική όπου η καριέρα της στο μόντελινγκ απογειώθηκε. Φιλοξενήθηκε στα εξώφυλλα μεγάλων ανδρικών περιοδικών, ενώ συμμετείχε σε βίντεο κλιπ διάσημων καλλιτεχνών όπως της Jennifer Lopez, του 50 Cent, του David Guetta και του Pitbull. Η συμμετοχή της σε μια ισπανόφωνη τηλεοπτική σειρά τής άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στον χώρο της υποκριτικής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»