Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν μαγιό και δρόσισαν με την σέξι παρουσία τους!

 

Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τον έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία και… αναστατώνει τη Μύκονο με το «καυτό» μπικίνι της.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, παρά τις φήμες για το αντίθετο συνεχίζουν να είναι μαζί. Μάλιστα, Ελένγη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία βρέθηκαν πρόσφατα στη Μύκονο, με την «καυτή» τραγουδίστρια να τραβάει τα βλέμματα με το αποκαλυπτικό της μπικίνι…

 

Χωρίς κανένα φίλτρο το κορμί της Φαίης Σκορδά! Οι φωτογράφοι "τσάκωσαν" την παρουσιάστρια την παραλία με μαύρο ολόσωμο και το υλικό είναι... απολαυστικό!

Είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz και σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα είτε με την συμπεριφορά της είτε με την εξωτερική της παρουσία!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

 

 

Έχει αψεγάδιαστο κορμί στα 59 της!  Έχει τέλειες αναλογίες και αποδεικνύει περίτρανα πως μία γυναίκα ακόμα και σε μεγάλη ηλικία μπορεί να έχει το… κορμί!

Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός να είναι 59 ετών, ωστόσο παραμένει κορμάρα και μπράβο της. Ποζάρει με μπικίνι στον φωτογραφικό φακό και μας έπεσαν τα σαγόνια όταν είδαμε την φωτογραφία χωρίς ρετούς και φίλτρα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Αυτή είναι η πρώτη της φωτογραφία από τις βουτιές της φέτος και μείναμε για ακόμα μια φορά με το στόμα ανοιχτό! Ιδού η Πέγκυ Σταθακοπούλου με μπικίνι!

 

Στη Μύκονο για λίγα 24ωρα ξεγνοιασιάς και ηρεμίας βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη και την έκανε τη... ζημιά της! 

Παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις τρέχουν και η ίδια δεν έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, χρόνο για διακοπές, τουλάχιστον όχι τώρα, ξέκλεψε λίγο χρόνο για να βρεθεί στη Μύκονο και να απολαύσει ήλιο και θάλασσα.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια βρέθηκε στην παραλία του Ορνού και εννοείται πως δεν πέρασε απαρατήρητη αφού όπως θα δείτε παρακάτω στα πλάνα του Mykonos Live TV έχει ένα... έμφυτο ταλέντο να επιβάλλεται με το κορμί και το ανάστημά της.

Πάντως, αν και η θερμοκρασία γύρω της είχε χτυπήσει κόκκινο από την καυτή παρουσία της, εκείνη έδειχνε να κρυώνει μένοντας για ελάχιστη ώρα μέσα στο νερό!

Ήταν με έναν φίλο της με τον οποίο μιλούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην παραλία και δεν έδινε σημασία καν για το τι γινόταν γύρω της. Ο φύλακας άγγελός της, ο σύζυγός της Βαγγέλης, δεν ήταν μαζί τους όμως σίγουρα είχε ταξιδέψει μαζί στη Μύκονο αφού δεν αποχωρίζονται ποτέ ο ένας τον άλλον.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την καυτή εμφάνιση της Κατερίνας στην παραλία.

 

Δεν είναι μυστικό πως η Όλγα Φαρμάκη είναι μία από τις πιο sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz. Μία βόλτα στο Instagram account της και θα πεισθείς πως είναι και πολύ όμορφη και κορμάρα. Το κορίτσι αυτό το αγαπήσαμε ακόμη περισσότερα βέβαια πέρυσι όταν και συμμετείχε στο Survivor, όντας στην ομάδα των διάσημων.

Η Όλγα ξέρει πολύ καλά πώς να σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό και αυτό έκανε για μία ακόμη φορά με τη φωτογραφία που ανάρτησε πριν από μερικές ώρες στο Instagram account της. Δεν θα πούμε πολλά, φτάνει να συγκρατήσεις τις λέξεις κλειδιά: σωματάρα και μπικίνι.

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου χθες κοινοποίησε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με μαγιό στην οποία μίλησε για την αυτοπεποίθηση. «Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ’ αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι «σαν» αλλά γιατί EINAI το πολυτιμότερο πράγμα που ΈΧΕΙΣ».

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανάρτησε στα Instagram Stories της κάποια βίντεο με αφορμή ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε στην συγκεκριμένη πλατφόρμα και το οποίο αναφέρει: «Έλα παιδιά έλεος το έχετε ξεφτιλίσει! Πάει η κάθε χοντρή και προσπαθεί να το παίξει να αγαπάς τον εαυτός σου και τέτοιες …. Μην το παίζετε χαλαρές και άνετες γιατί αν δεν είχατε κόμπλεξ δεν θα κάνατε καμία αναφορά στο σώμα σας συνεχώς. Είναι στο χέρι του καθενός το αν θα έχει ωραίο σώμα ή όχι».

 

Όπως ήταν λογικό, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε έξαλλη με όλα όσα έγραψε η συγκεκριμένη κοπέλα και δεν άργησε να δώσει τη δική της αποστομωτική απάντηση.

Δες το βίντεο:

 

Η Νίνα Λοτσάρη βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων και έκανε τις βουτιές της ή τουλάχιστον προσπάθησε να βουτήξει. Φόρεσε το κατάλευκο ολόσωμο μαγιό της και πήγε σε μία κοσμοπολίτικη παραλία της Μυκόνου προκειμένου να πλατσουρίσει στα καταγάλανα νερά. Όμως, η θάλασσα ήταν παγωμένη και όπως μπήκε, βγήκε σύμφωνα με το Mykonoslive Tv. Οι αντιδράσεις της ήταν απίστευτες και τα σχόλια από το happy day μοναδικά!

Δείτε το βίντεο!

 

Πραγματικά προκάλεσε χαμό στον Ωρωπό που βρέθηκε με την οικογένειά της η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου με το καυτό μαγιό της και το κοντό σορτσάκι.

Η αλήθεια είναι πως η 35χρονη δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο αποκαλυπτικές φωτογραφίες και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τρελάθηκαν όλοι όσοι την είδαν στην παραλία αλλά και στο Instagram.

Με ένα ολόσωμο χακί μαγιό και καυτό σορτσάκι, ποζάρει σχολιάζοντας: «Μερικές φορές απλά πρέπει να πηγαίνεις με τα κύματα!#moodofthefay».

 

Η κόρη του Λε-Πα, Κόνι Μεταξά, κόλασε με το λευκό της μπικίνι και την πίσω όψη της! 

Όσα φωτογραφικά στιγμιότυπα με μαγιό κι αν ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόνι Μεταξά ποτέ δεν είναι αρκετή για τους φανατικούς της οπαδούς.

 

Η Ασημίνα του Master Chef βγήκε στην παραλία και προκάλεσε "έμφραγμα"! Η καυτή πόζα και το στήθος της που... ξεχειλίζει!

Είχε τραβήξει τα βλέμματα από τον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά τώρα που μπήκε καλοκαίρι τα πράγματα έχουν ξεφύγει! Για μπανάκι πήγε σήμερα η Ασημίνα και έφερε τον καύσωνα!

Η πρώην παίκτρια του Master Chef φόρεσε ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και οι καυτές της αναλογίες προκάλεσαν ταραχή! Ειδικά το πλούσιο στήθος της... ξεχείλιζε!

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο