Όλες οι πρωταγωνίστριες του Τατουάζ με μαγιό! Σέξι και όποιος αντέξει!

 

Τα καλλίγραμμα κορμιά τους κάτω από τον καυτό ήλιο! Κυρίως της Κύπρου! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Το Τατουάζ έριξε αυλαία και οι πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha απολαμβάνουν τις διακοπές τους!

Η πετυχημένη σειρά του Alpha έκανε δύο σεζόν υψηλά νούμερα τηλεθέασης και φυσικά στο τελευταίο επεισόδιο το Τατουάζ χτύπησε κόκκινο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν το μαγιό τους και στήθηκαν μπροστά στην κάμερα!

Όπως είναι γνωστό, η σειρά που τόσο αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές τελείωσε με έναν μεγάλο κύκλο που περιέλαβε πολλές ευτυχισμένες, αλλά και δύσκολες στιγμές με πολλά ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα αφήνοντας τους ήρωες σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους.

Ο Ορφέας και η Μαργκώ δεν είχαν αίσιο τέλος. Ο Ορφέας πέθανε στην εντατική, ενώ η Μαργκώ δεν πρόλαβε να διαφύγει στο εξωτερικό και δολοφονήθηκε από τους ανθρώπους του παράνομου εμπορίου όπλων!

Πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ» στην Ελλάδα!

Οι πρωταγωνιστές του «Τατουάζ» αυτή τη περίοδο απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα μετά από έναν κουραστικό χειμώνα. Πολλές κυρίες της σειράς, οι οποίες έχουν instagram, δημοσιεύουν φωτογραφίες τους με μαγιό και πραγματικά έχουν κορμί λαμπάδα!

Πάρτε τα υπογλώσσια σας και δείτε τις πρωταγωνίστριες να φοράνε τα μπικίνι ή τα ολόσωμα τους και να μας δείχνουν τα αψεγάδιαστα κορμιά τους!

Η Ελένα Πιερίδου υποδύθηκε την Ελένη στο Τατουάζ και τώρα ξεκουράζεται! Η Ελένη έχει αναρτήσει αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι και όπως θα δείτε η ηθοποιός έχει τέλειες αναλογίες!

 

Η Δανάη Παππά, η «Άννα» του Τατουάζ δεν είναι μόνο γλυκιά και ταλαντούχα αλλά έχει και ένα κορμί αξιοζήλευτο. Βλέπετε έχει αψεγάδιαστο κορμί και αυτό οφείλεται στο χορό που έκανε χρόνια.

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε την με μαγιό και θα σας πέσουν τα σαγόνια!

 

Η Έλενα Λιασίδου που υποδύθηκε την Αφροδίτη και έχει αναφέρει σε συνέντευξή της ότι πάλεψε και κατάφερε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά! Κουκλάρα! 

 

Η Ιφιγένεια Πιερίδου υποδύθηκε την αστυνόμο Αθηνά και έχει ένα κορμί, που σίγουρα θα ζήλευαν πολλές. Είναι κούκλα, ταλαντούχα και όπως θα δείτε έχει αψεγάδιαστο κορμί και φυσικά δε χρειάζεται φίλτρα και ρετούς!

 

Η Εβελίνα Παπούλια, η «Βέρα» από τη σειρά Τατουάζ, μπορεί να μην είναι λάτρης του instagram αλλά ποιος ξεχνά στη σειρά που χόρευε με κορμάκια και μέναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό με τις τέλειες αναλογίες της!

 

H Χριστίνα Κυριάκου, η οποία υποδύθηκε τον ρόλο της δημοσιογράφου και βοήθησε τον Ορφέα να αποδράσει από το ψυχιατρείο και στη συνέχεια έγραψε τη βιογραφία του, βρήκε όπως όλοι θυμόμαστε φρικτό τέλος από τον serial killer. Η Χριστίνα απολαμβάνει και εκείνη το καλοκαιράκι και φυσικά αναρτά στο instagram της φωτογραφίες με μαγιό – άλλοτε με μπικίνι και άλλοτε με ολόσωμο- και όπως θα δείτε έχει τέλεια σιλουέτα!

H Σίσσυ Δαμουλάκη έπαιξε στο Τατουάζ το ρόλο της αστυνόμου Ειρήνης Αναγνωστάκη, η οποία ήταν Κρητικιά και αναζητούσε τον τέλειο άνδρα, μέχρι και τον διοικητή της, τον κύριο Σέκερη ερωτεύτηκε! Η Σίσσυ όπως θα δείτε παρακάτω περνά ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα της και μας χάρισε αρκετά στιγμιότυπα από την παραλία, όπου προτιμά τα μπικίνι, αφού έχει και εκείνη κορμάρα!

 

H Χρύσα Παππά δηλαδή η αστυνόμος Τατιάνα Δαμιανού ερωτεύτηκε τον Τόνυ και κατάφεραν να ζήσουν μακριά από όλους και όλα. Η σέξι αστυνομικίνα, με το λαμπερό πρόσωπο και τις τέλειες αναλογίες αφού ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή και γυμνάζεται εντατικά δεν είναι λάτρης και τόσο του instagram και δεν δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, όμως ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες της που μαρτυρούν ότι έχει κορμάρα!

Ιδού η σέξι μπατσίνα Τατιάνα Δαμιανού!

 

H Μυρτώ Αλικάκη με την συγκλονιστική ερμηνεία της ως Αμαλία Ραζή κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό του Τατουάζ. Και μπορεί να έχει αποκτήσει δύο υπέροχους γιους με τον Πέτρο Λαγούτη, να μαγειρεύει καθημερινά και να μας δίνει μια γεύση από τα φαγητά της στο instagram, όμως η ηθοποιός έχει αψεγάδιαστο κορμί και παραμένει πάντα αδύνατη! Για του λόγου το αληθές πάρτε μία γεύση από τις φωτογραφίες της με μαγιό!

 

H Κατερίνα Γερονικολού υποδύθηκε την Όλγα, η οποία ερωτεύτηκε τον Στέφανο και η ιστορία τους είχε αίσιο τέλος, λατρεύει πια το instagram και συχνά πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες της. Η ηθοποιός έχει δημοσιεύσει αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό και δείτε πως πραγματικά είναι το κορμί της!

 

Η Ελίνα Ακριτίδου έπαιξε την Μάρθα, τη γυναίκα του Παύλου και το τηλεοπτικό κοινό χάρηκε που την είδε να επιστρέφει στην τηλεόραση με έναν τέτοιο ρόλο στο Τατουάζ!

Η τηλεοπτική «Μάρθα» μπορεί να έχει τρία παιδιά και να μεγαλώνει, όμως πραγματικά εκτός από κοκέτα, έχει απίστευτο κορμί. Δείτε την!

 

H Ελεονώρα Αντωνιάδου την οποία γνωρίσαμε ως Νικόλ στο Τατουάζ, έχει δώσει τη δική της μάχη με τα κιλά και όπως θα δείτε τα έχει καταφέρει εξαιρετικά, αφού έχει αψεγάδιαστο κορμί.

Δείτε την με μαγιό και σίγουρα θα πάθετε πλάκα!

Η Αλεξάνδρα Κωνστάντε έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά «Το Τατουάζ» παριστάνοντας την Εύα την οποία ερωτεύτηκε ο Σωκράτης αλλά δυστυχώς έχασε τη ζωή της ξαφνικά σε τροχαίο που είχε. Η εικοσάχρονη δεν έδειξε μόνο πως έχει υποκριτικό ταλέντο αλλά είναι και μία καλλονή!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»