Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν το μαγιό τους και στήθηκαν μπροστά στην κάμερα!

 

Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Τον ήλιο και τη θάλασσα στο μαγευτικό Αιγαίο απολαμβάνει και το φετινό καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του Alpha αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής της και αφού ανανέωσε το ραντεβού της για του χρόνου ετοίμασε βαλίτσες για διακοπές.

Η αλήθεια είναι πως η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει τις εξορμήσεις στη θάλασσα και στον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα από νωρίς, αλλά τώρα που ολοκληρώθηκαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις μπορεί να χαλαρώσει πλάι στο κύμα με τον Ματέο Παντζόπουλο, την Μαρινούλα της και τα παιδιά από τον πρώτο της γάμο (με τον Γιάννη Λάτσιο): Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια.

Έτσι, σε άκρως καλοκαιρινό mood, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της, φορώντας το μαγιό της και έχοντας ως φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

 

Έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει αναμφίβολα ένα πολύ εντυπωσιακό κορμί. Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά που μετά από δυο εγκυμοσύνες διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή του καλοκαιριού.

Και μπορεί η φετινή χρονιά να ήταν πολύ γεμάτη τηλεοπτικά για την Βίκυ Καγιά που παρουσιάζει το Shopping Star και ήταν στην κριτική επιτροπή του GNTM, το καλοκαίρι της όμως αναμένεται να είναι μοναδικό.

Η αλήθεια βέβαια, είναι πως ακόμη έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις μιας και στο Star ετοιμάζονται πυρετωδώς για το δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model, η Βίκυ Καγιά όμως βρίσκει πάντα χρόνο για βουτιές και παιχνίδια με την οικογένειά της πλάι στο κύμα.

Έτσι, η διάσημη Ελληνίδα καλλονή αποφάσισε να υποδεχτεί τον Ιούλιο – που είναι και ο αγαπημένος της μήνας μιας και στις 4 Ιουλίου έχει τα γενέθλιά της – με καλοκαιρινή διάθεση και το αγαπημένο της ολόσωμο μαγιό και να ξεκινήσει επίσημα τις διακοπές της.

 

 Απολαμβάνει τις βουτιές της και τρελαίνει τους followers της 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά την ολοκλήρωση μίας ακόμη σεζόν του “Πάμε Πακέτο” στο Alpha, το περασμένο Σάββατο αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ευχήθηκε Καλό Καλοκαίρι. Πλέον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα τις πρόσωπα. Η γνωστή παρουσιάστρια αναμφισβήτητα έχει ένα από τα καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz. Γυμνάζεται συστηματικά, προσέχει πολύ τη διατροφή της και είναι πάντα σε φόρμα.

Ως λάτρης των social media, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μοιράζεται συχνά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, τόσο στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, όσο και κάποια μυστικά της διατροφής και της γυμναστικής της. Η παρουσιάστρια λατρεύει το κολύμπι και ένα από τα αγαπημένα της αθλήματα είναι το beach volley. Το βράδυ της Κυριακής, μας έδειξε ένα video από τις καλοκαιρινές βουτιές της κερδίζοντας πολλά κολακευτικά σχόλια και ευχές για καλό καλοκαίρι από τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μία φωτογραφία και "κόλασε" όλους τους ακόλουθους της με το μαγιό της! Η τραγουδίστρια έχει πλούσιο στήθος και έτσι το μπούστο ήταν εντυπωσιακό!

Για μπάνιο πήγε η Μελίνα Ασλανίδου και έκανε μία ανάρτηση-φωτιά στo instagram, κολάζοντας τους followers!

Η τραγουδίστρια πόζαρε με το μαγιό της και μάζεψε πάρα πολλά likes, όπως και σχόλια, για την εντυπωσιακή της εμφάνιση!

Επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε τη φωτογραφία!

 

Το αν η Κάτια Ζυγούλη έχει το τέλειο κορμί ή όχι, νομίζουμε πως είναι περιττό να το αναλύσουμε σε αυτό το κείμενο. Τι και αν έχει τόσες εγκυμοσύνες στο ιστορικό της, εκείνη δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από τα νεότερα κορίτσια του μόντελινγκ. Και να που για, φέτος, κάνει την πρώτη της εμφάνιση με μαγιό. 

Ένα σέξι ολόσωμο μαγιό πρέπει να υπάρχει πάντα στο συρτάρι μας αυτήν την εποχή. Μαύρο και all time classic θα λέγαμε πως είναι το συγκεκριμένο που επέλεξε η σύζυγος του Σάκη Ρουβά. 

 

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η γνωστή ηθοποιός, ως λάτρης των social media, μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θέλησε να καλωσορίσει τον Ιούλιο με μια φωτογραφία από την παραλία.

«Έρως, θέρος, πόλεμος…Καλό μήνα!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

 Η Τζούλια Νόβα συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα και λόγω της επιλογής της να φορέσει μικρό σαν γραμματόσημο μπικίνι και λόγω της αψεγάδιαστης σιλουέτας της.

Η ξανθιά καλλονή βρέθηκε στο beach restaurant Kuzina στον Ορνό, καλεσμένη του PR manager Νεκτάριου Σκαμνάκη, και προκάλεσε… ζαλάδες στους λουόμενους με την παρουσία της! Όπως θα δείτε στα πλάνα του Mykonos Live TV, η εκρηκτική Τζούλια δεν έχασε την ευκαιρία για μερικές πόζες μέσα στην θάλασσα ώστε να τροφοδοτήσει τον instagramικό λογαριασμό της με νέο υλικό κάνοντας ευτυχισμένους τους followers της!

 

Η Ματίνα Νικολάου, η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Για την Παρέα» αλλά και στην παράσταση «Βερβερίτσα» απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της.

Η Ματίνα γεμίζει τις μπαταρίες της πριν ξεκινήσει περίοδο με την παράσταση και φυσικά απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη.

Η Ματίνα και ο Βασίλης είναι full in love και φαίνεται! Το ζευγάρι φόρεσε τα μαγιό του και βρέθηκε στην παραλία, όπου έκανε τις βουτιές του και η Ματίνα πόσταρε δύο στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές τους!

 

«Ηλιοτρόπια αντί για σουτιέν», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας 

Τελικά ο καλύτερος φωτογράφος για την Ιωάννα Τούνη είναι, όπως γράφει η ίδια στην ανάρτησή της, ο σύντροφος της Νώντας Παπαντωνίου. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της  η Θεσσαλονικιά, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, ποζάρει topless σε ένα λιβάδι γεμάτο ηλιοτρόπια, κρατώντας μπροστά στο στήθος της δύο από αυτά.

«Ηλιοτρόπια αντί για σουτιέν», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας που έχει κάνει θραύση με τους followers της να μαγνητίζονται από τις ομορφιές του... τοπίου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»