Σοκαριστικός ξυλοδαρμός για γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια!

Φωτογραφία-σοκ φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Espresso από τον άγριο ξυλοδαρμό της γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Μπίλι Τζόε, η οποία καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε βάναυσα το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι, από έναν κατά 18 χρόνια μικρότερό της άνδρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Σύμφωνα με την εφημερίδα και το ρεπορτάζ της Ντέμης Ντάβαρη, ο δράστης που την ξυλοκόιπησε, είναι πρώην συμμαθητής του γιου της που είχε αποκτήσει εμμονή μαζί της και την πολιορκούσε στενά τους τελευταίους μήνες για να υποκύψει στον έρωτά του, ωστόσο εκείνη τον απέρριπτε.

Όπως λέει η σχεδιάστρια, αφορμή για το βίαιο ξέσπασμα, ήταν η απόφασή της να μετακομίσει σε άλλη περιοχή για να απαλλαγεί από τη διαρκή παρενόχληση και τα βίαια ξεσπάσματα του 39χρονου, ο οποίος αρνούνταν να αποδεχτεί την ερωτική απόρριψη.

«Το τελευταίο διάστημα είχε αποκτήσει εμμονή μαζί μου, εγώ του εξηγούσα ότι δεν γίνεται να είμαστε μαζί, αλλά αυτός επέμενε ότι ήθελε να με παντρευτεί, νόμιζε ότι του ανήκω», αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Espresso» η Μπίλι Τζόε και περιγράφει τα δραματικά περιστατικά που βίωσε τη νύχτα της Κυριακής.

 

Το παρασκήνιο της επίθεσης

«Εκείνο το βράδυ συναντηθήκαμε και πήγαμε στο Καβούρι να μιλήσουμε ήρεμα. Όταν επιστρέψαμε -και ενώ νόμιζα ότι είχε αποδεχτεί την απόφασή μου να μετακομίσω– του ζήτησα να με βοηθήσει με μια κούτα. Την ώρα που βρισκόμουν στην κρεβατοκάμαρα, άρχισε ξαφνικά να ουρλιάζει λέγοντας «ξέρω με ποιον τα έχεις φτιάξει» και αρπάζοντας ένα σίδερο, έσπασε την τζαμαρία της πόρτας του υπνοδωματίου» είπε η σχεδιάστρια.

Η Μπίλι Τζόε συνέχισε περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. «Με έπιασε από την πλάτη, με χτύπησε στο κρεβάτι και μετά στη βιβλιοθήκη και εγώ προσπάθησα να τον δαγκώσω για να γλιτώσω από τα χέρια του! Τότε πήρε μια βαλίτσα χειρός που είχα ετοιμάσει για τη μετακόμιση και άρχισε να με χτυπά, πρώτα στο σώμα και μετά στο πρόσωπο, ενώ φώναζε «θα σε σκοτώσω».

Στην αρχή είχαμε μια πολύ καλή φιλική σχέση, τον ήξερα από μικρό, ήταν συμμαθητής του γιου μου στη Μαράσλειο. Τον συνάντησα τυχαία πριν από δύο χρόνια, όταν είχα βγάλει τον σκύλο βόλτα και, μάλιστα, τότε μου είπε ότι το σπίτι του ήταν σχεδόν απέναντι από το δικό μου.

Ήταν πολύ πρόθυμος και με βοηθούσε σε πολλά πράγματα. Όμως στην πορεία, ίσως γιατί αισθάνθηκε ότι είχε δώσει, αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για να πάρει».

Η σχεδιάστρια εξηγεί πως ο 39χρονος την απειλούσε, την εξύβριζε, ενώ αρκετές φορές έστηνε καρούλι κάτω από το σπίτι της. Μάλιστα, είχε κάνει ζημιές και στο κατάστημά της στο Κολωνάκι.

«Αποφάσισα να μετακομίσω, ώσπου να ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά το γεγονός ότι δεν του αποκάλυψα πού θα πάω τον έκανε έξαλλο!» λέει η Μπίλι Τζόε, που μετά τον άγριο ξυλοδαρμό πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. 

Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ενώ έως τότε παραμένει υπό κράτηση. «Δεν θέλω να τον εκδικηθώ ή να του κάνω κακό. Για μένα είναι ένα παιδί που χρειάζεται βοήθεια», τονίζει η σχεδιάστρια

 

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Μπίλι Τζόε βγήκε, μέσω ζωντανής σύνδεσης, στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια για όλα όσα βίωσε. «Ήθελα να τον βοηθήσω με έναν μητρικό τρόπο, σαν φίλος του γιου μου που ήταν. Εκείνος όμως είχε ένα πλατωνικά ερωτικό συναίσθημα για εμένα… Ήθελε να παντρευτούμε, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Είχα να κάνω με ένα άτομο με δύο πρόσωπα… Αποφάσισα να μετακομίσω και του είπα ότι θα φύγω, αλλά θα μείνουμε φίλοι, τίποτα παραπάνω…», είπε αρχικά.

 

«Άρχισε να φωνάζει πώς θα με σκοτώσει, πήρε ένα σίδερο και έσπασε την πόρτα. Ήρθε στο κρεβάτι, με έπιασε από τους ώμους και άρχισε να με χτυπάει στον τοίχο. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα, ήμουν σε άμυνα… Πήρε μια βαλίτσα με πράγματα και άρχισε να με χτυπάει μ’ αυτή στο πρόσωπο και στο σώμα… Μετά το συμβάν ειδοποίησα την Αστυνομία, γιατί μετά από αυτό σηκώθηκε κι έφυγε. Έτρεχε πάρα πολύ το αίμα, δεν ξέρω πώς έγινε… Δεν θέλω το κακό του…»., εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Τέλος, η Μπίλι Τζόε έκανε έκκληση προς την οικογένεια του δράστη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της