«Έχω κάνει σεξ στην κεντρική λεωφόρο του Χαλανδρίου! Περνούσαν τα ταξί και φωνάζανε…»

Ποιος πασίγνωστος δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε αυτή την παραδοχή; «Με καταλάβανε, αν και ήταν 4-5 τα ξημερώματα…»

Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark κάθισε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που έκανε σεξ σε ένα πεζούλι, δίπλα στο δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κόρη γιατρού και είχαμε πάει σε κάτι κλαμπάκια στην Ανατολική Αττική. Είχαμε πάει με δύο αυτοκίνητα, με το δικό μου και το δικό της, βρεθήκαμε εκεί. Στον γυρισμό το ένα αυτοκίνητο ακολουθούσε το άλλο… Και εκεί στο Χαλάνδρι, πάνω στην κεντρική λεωφόρο, μου λέει “κατέβα οπωσδήποτε”.

Κατέβηκα για το αποχαιρετιστήριο φιλί, το καληνύχτα, το οποίο δυστυχώς προχώρησε τόσο πολύ που περνούσαν ταξί και φωνάζανε “ρε Παπανώτα τι είναι αυτά;”. Με καταλάβανε, αν και ήταν 4-5 τα ξημερώματα και σαββατοκύριακο που δεν έχει και κόσμο. Αισθάνθηκα περίεργα. Όχι στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε ένα πεζούλι εκεί. Ευτυχώς ήταν φαρδύ το πεζοδρόμιο», αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας.

 

Για το πόσο τον έχει επηρεάσει η κρίση μίλησε ανοικτά ο Δημήτρης Παπανώτας στο After Dark. Ο γνωστός δημοσιογράφος ξέσπασε για όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και μάλιστα αποκάλυψε και προσωπικές του οικονομικές λεπτομέρειες.

«Η κρίση έσκασε σαν βόμβα σε μένα, όπως έσκασε και στους περισσότερους Έλληνες. Άλλαξε τη ζωή μας εκ βάθρων… Να σου πω τη δική μου περίπτωση, οι μισθοί μας έπεσαν 90%, εφόσον μπορείς να διατηρήσεις τη δουλειά σου, ο μισοί δημοσιογράφοι έμειναν άφωνοι, έκλεισαν τα μισά μέσα. Πριν σκάσει η κρίση πήρα ένα αυτοκίνητο 60.000 ευρώ, και σου λένε 18.000 τεκμήριο, 2.500 φόρο πολυτελείας, 2.000 τέλη κυκλοφορίας… Να το ξαναπληρώσω από την αρχή; Ας το πουλήσω, ολόκληρη περιουσία είναι, τουλάχιστον να έχω τα λεφτά μου.

Πόσο θα πουλήσεις το 60.000 αυτοκίνητο; 12.000, αυτό λέγεται ληστεία. Δουλεύω 32 χρόνια, στα 35 έπρεπε να πάρω σύνταξη, 2.500 ευρώ έπρεπε να πάρω. Τώρα θα δουλεύω μέχρι τα γεράματα και θα πάρω σύνταξη ένα χιλιάρικο; Γιατί φίλε, τα χρωστούσα σε κάποιον όλα αυτά; Όταν έσκασε η κρίση μου ήρθε δύο φορές έκτακτη εισφορά. Διαπίστωσα ότι εγώ δήλωνα περισσότερα εισοδήματα από μεγάλο Υπουργό, ο οποίος έκανε κοινή δήλωση με τη γυναίκα του, οι δυο τους μαζί δήλωναν λιγότερα από μένα», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας…

 

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς ζήτησε από τον καλεσμένο του να του μιλήσει για ένα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα που ξεχώρισαν φέτος, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη: «Νίκος Μουτσινάς. «Ο Νίκος Μουτσινάς αδιαμφισβήτητα. Μου αρέσει που ο Νίκος κράτησε στην πλάτη του ένα κανάλι, κακά τα ψέματα. Νομίζω ότι είναι μια επιτυχία που πρέπει να του αναγνωριστεί, παρόλο που…»

«Δε νομίζω ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια, γιατί κάνει ένα λάθος. Αυτό όλο το show το θεατράλε, ας το πούμε, θα το δεις μία, δυο, τρεις, πέντε φορές… μετά το έχεις μάθει απέξω πια. Το ίδιο αστείο, τον ίδιο άνθρωπο… είναι και μόνος του. Κάποια στιγμή θα βαρεθείς να βλέπεις το ίδιο και το ίδιο και θα θελήσεις να δεις κάτι άλλο. Πρέπει να το εμπλουτίσει», ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Νίκος Μουτσινάς ακούει;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»