«Κάνω το My Greece για μένα, είναι δική μου παραγωγή, εγώ πληρώνω! Τι να σου πω, ότι το κάνω για την Ελλάδα»;

«Μετά την προβολή του διάβαζα τα σχόλια και χάρηκα πολύ που άρεσε. Την επόμενη μέρα ξυπνάω και ευελπιστώ ότι έχει πάει τέλεια. Έκανε 5%» !

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης «Το δικό μας σινεμά», η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Πρωινό για μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα με την Φαίη Σκορδά. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια ρώτησε τη γνωστή τραγουδίστρια για την τηλεοπτική εκπομπή My Greece που παρουσιάζει στο Open. Η Δέσποινα Βανδή υπήρξε αφοπλιστικά ειλικρινής στην απάντησή της:

«Το My Greece είναι δική μου παραγωγή, εγώ πληρώνω. Προσπαθώ να μεταφέρω σε κάθε εκπομπή, τι είναι ο κάθε τόπος. Είναι καθαρά μια εσωτερική ανάγκη. Δεν πληρώνεται αυτό το πράγμα. Ήθελα να είναι ακριβή παραγωγή γιατί θέλησα να δείξω την ωραιότερη εικόνα. Είναι μία εκπομπή που στηρίζεται στην εικόνα και στην πληροφορία. Οι κάμερες είναι HD, είμαστε 15 άτομα στον δρόμο, δεν βγαίνει έτσι μια τέτοια εκπομπή, πληρώνεται. Το κάνω για μένα! Τι να σου πω, ότι το κάνω για την Ελλάδα; Το κάνω για μένα γιατί θέλω να αφήσω κάτι πίσω. Μέσα δεν μπαίνω, αλλά δεν είναι κάτι που το κάνω επειδή με πληρώνουν. Είναι καθαρά εσωτερική αναζήτηση, θέλω να δείξω την Ελλάδα έτσι όπως πρέπει να φανεί.

 

Μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου διάβαζα τα σχόλια στο διαδίκτυο και χάρηκα πολύ που άρεσε στον κόσμο. Την επόμενη μέρα ξυπνάω και ευελπιστώ ότι όλο αυτό θα έχει πάει τέλεια. Έκανε 5%, καμία σχέση! Ήξερα ότι είμαι σε ένα κανάλι τα ποσοστά του οποίου αυτή τη στιγμή δεν είναι υψηλά. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που κράτησα ήταν ότι οι άνθρωποι που το είδαν και άρχισαν να γίνονται περισσότεροι, την χάρηκαν την εκπομπή. Είναι πολύ συγκεκριμένης κατηγορίας, πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτό το πράγμα για να το δεις. Το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει».

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να μάθει και για το… ταλαιπωρημένο X-Factor που αναμένουμε να δούμε εδώ και ένα χρόνο. Η Δέσποινα Βανδή απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε να πει γελώντας: «Είναι νωρίς. Είναι νωρίς. Είναι νωρίς».

 

Όταν η συζήτηση έφτασε στην κόρη της, Μελίνα, η οποία είναι 15 χρονών, μίλησε για το ταλέντο της στο τραγούδι και αποκάλυψε πως θα ασχοληθεί με τον χώρο της μουσικής. Ωστόσο, εξέφρασε την επιθυμία της να σπουδάσει η κόρη της στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μάθει περισσότερα πράγματα.

Η Φαίη μας της ζήτησε να της περιγράψει πώς ήταν η Μελίνα σαν παιδί, η Δέσποινα ανέφερε πως ήταν ιδιαίτερα δεμένη μαζί της, σε σημείο που δεν ήθελε να φεύγει από κοντά της.

“Η Μελίνα ήταν ένα παιδί κολλημένο φοβερά πάνω μου, δεν ήθελε να απομακρυνθεί από εμένα. Ήταν πολύ με εμένα! Δεν πήγαινε να κοιμηθεί σε μια φίλη της, δεν ήθελε να χάνει χρόνο όταν εγώ ήμουν στο  σπίτι, δεν της περνούσε από το μυαλό ότι θα πάει κάπου αλλού. Ήθελε να είναι μονίμως με τη μαμα! Αυτό άλλαξε ξαφνικά στην Έκτη Δημοτικού από μόνο του. Πλέον στα 15 της, πατάει πολύ καλά στα πόδια της!”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς