Η εμφάνιση έκπληξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Ράδιο Αρβύλα!

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης! «Είναι θρασύδειλο! Ένας ρε πού…η μου εκεί…»  'Οσα είπε για την πολύ καλή του φίλη και παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Πιστοί στο ραντεβού τους με τη σάτιρα κάθε Δευτέρα, οι Ράδιο Αρβύλα δημιούργησαν μερικά βίντεο για δύο υποθέσεις που απασχόλησαν την ελληνική κοινή γνώμη τον τελευταίο καιρό.

Τη σύλληψη της ηλικιωμένης που πουλούσε τερλίκια στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την αποκάλυψη που έγινε από δύο εφημερίδες ότι η Μυρσίνη Λοϊζου εισέπραττε παράνομα επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Οι Ράδιο Αρβύλα συνδύασαν σε ένα από τα βίντεό τους τις συγκεκριμένες δύο υποθέσεις με… γκεστ σταρ την Βίκυ Χατζηβασιλείου!

 

Η σύλληψη της 90χρονης γιαγιάς στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε την οργή του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα.

«Μια γιαγιά 90 ετών την συλλάβανε, της πέρασαν χειροπέδες, την πήγαν στο κρατητήριο γιατί πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια. Και της πήραν και τα αποτυπώματα. Σε αυτό το βίντεο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο μέσα από το αστυνομικό τμήμα.

«Αχ θεέ μου, όλη η εξουσία βγαίνει πάνω στη γιαγιάκα. Πραγματικά, αν έχεις μπροστά σου μια γιαγιά 90 ετών και της μιλάς έτσι, δεν σου βγαίνει αβίαστα να είσαι απόλυτα ευγενικός μαζί της και να μιλάς κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Τη συλλαμβάνουν, τη βάζουν στο περιπολικό, την πάνε στο τμήμα, της παίρνουν αποτυπώματα, γίνεται όλο αυτό και ένας ρε πού…η μου εκεί πέρα μέσα δεν μπορεί να πει “τι κάνουμε ρε μαλ…ες, τι κάνουμε γα…ώ την τρέλα μου”.

Ένας λογικός δεν υπάρχει να πει να αφήσουν τη γιαγιά να φύγει; Δεν είναι θέμα ευθυνοφοβίας κατά την προσωπική μου άποψη γιατί ευθυνοφοβία δεν υπάρχει όταν είναι να συλλάβουν άλλους κι άλλους. Αυτό είναι θρασύδειλο», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»