Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τι σημαίνουν το δαχτυλίδι και σκουλαρίκι του Ιωαννίδη στο #MasterChefGR; Γιατί ο Κουτσόπουλος κατέβαζε χάπια για να αντεπεξέλθει;

  26/03/2019 11:01
Τι σημαίνουν το δαχτυλίδι και σκουλαρίκι του Ιωαννίδη στο #MasterChefGR; Γιατί ο Κουτσόπουλος κατέβαζε χάπια για να αντεπεξέλθει;

Τι σημαίνουν το δαχτυλίδι και σκουλαρίκι του Ιωαννίδη στο #MasterChefGR; Γιατί ο Κουτσόπουλος κατέβαζε χάπια για να αντεπεξέλθει;

  26/03/2019 11:01

Παρακολουθώντας τα τελευταία τρία χρόνια το MasterChef, έχουμε όλοι παρατηρήσει πως ο κριτής, Πάνος Ιωαννίδης, δεν αποχωρίζεται ποτέ το δαχτυλίδι και το σκουλαρίκι του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη του στο DownTown αποκάλυψε τι συμβολίζουν το δαχτυλίδι και το σκουλαρίκι του.

Το δαχτυλίδι και το σκουλαρίκι είναι τα πιο χαρακτηριστικά αξεσουάρ σου.

“Κάποια έχουν συναισθηματική αξία. Το δαχτυλίδι που φοράω το είχε σχεδιάσει ο μπαμπάς μου και έχει κάνει μόνο ένα κομμάτι που ήταν για ‘μένα. Πέθανε το 2007, όταν ήμουν 32 χρονών.”

Θα ήθελες να σε έβλεπε στο MasterChef;

“Οποιοδήποτε παιδί έχει χάσει έναν γονιό, δεν πρόκειται να το ξεχάσει και ποτέ.”

Ο Γιάννης Λουκάκος ήταν ένας από τους τρεις κριτές των πρώτων κύκλων του MasterChef στο Mega. Ο ίδιος, σήμερα, αν του γινόταν πρόταση για να εμφανιστεί στο reality μαγειρικής του Star, δεν θα έλεγε όχι: «Θα πήγαινα ως guest στο MasterChef, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πάω. Μια χαρά θα ήταν  και θα ξαναθυμηθώ και λίγο τα παλιά και νομίζω θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία».

Μέσα από την κουζίνα του Γιάννη Λουκάκου έκανε το πρώτο του μεγάλο επαγγελματικό βήμα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τι λέει ο chef για τη συνεργασία τους; «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει έναν χαρακτήρα λίγο πιο ιδιαίτερο, είναι αρκετά αλέγρος και αυτό φαίνεται. Έχει κάνει τα πρώτα του βήματα κοντά σε μένα και στις δικές μου κουζίνες, οπότε έχω μια γνωριμία μαζί του πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ένας μάγειρας στα πρώτα του βήματα, είχε δουλέψει σε κάποια εστιατόρια με όχι τόσο καλή ποιότητα. Ήταν το πρώτο βήμα που έκανε για κάτι καινούριο και ήταν ενθουσιασμένος, ταυτοχρόνως όμως, δεν είχε εκείνο τον καιρό και τα απαραίτητα εφόδια για να αντεπεξέλθει αμέσως στις απαιτήσεις όλου αυτού του πράγματος. Το έχω ξαναπεί και το λέει και ο ίδιος πολύ συχνά, πόσα χάπια κατέβαζε για να αντέξει το στομάχι του από τις υπερβολικές -φάνταζαν για εκείνον- απαιτήσεις που έθετα εγώ για τα στάνταρ της κουζίνας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας