Τα δημόσια σχόλια της πρώην συζύγου του Bradley! 'Εριξε λάδι στη φωτιά! «Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι δύο να μην το κάνουν;»

Από τότε που κυκλοφόρησε η ταινία «A star is born» (πριν από κάποιους μήνες δηλαδή) και την είδε ο κόσμος, αμέσως άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες περί έρωτα ανάμεσα στον Bradley Cooper και τη Lady Gaga, αγνοώντας τελείως την ύπαρξη της Irina Shayk και της κόρης του ηθοποιού.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
Οι φήμες αυτές άρχισαν να εντείνονται πριν από μερικές εβδομάδες, προκάλεσαν μεγάλη περιέργεια όταν ανακοινώθηκε πως η Lady Gaga και ο αρραβωνιαστικός της Christian Carino χώρισαν, και κορυφώθηκαν μετά την ερωτική -αν μη τι άλλο- ερμηνεία των δύο stars στα Oscars πριν από δύο ημέρες. 


 
Όλο αυτό όμως έδωσε το έναυσμα στην πρώην σύζυγό του ηθοποιού, να κάνει κάτι το οποίο έριξε λάδι στη φωτιά.

Ο David Spade πόσταρε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την ερμηνεία τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Υπάρχει καμία πιθανότητα αυτοί οι δύο να μην συνευρίσκονται ερωτικά;».
 
Τότε η Jennifer Esposito απάντησε σε αυτό το σχόλιο με ένα μονοσύλλαβο «Ha!», σα να επιβεβαιώνει την ερώτηση του ηθοποιού.

Η Jennifer και ο Bradley παντρεύτηκαν το 2007 και χώρισαν μόλις μετά από πέντε μήνες έγγαμου βίου. Σε ένα βιβλίο της η Jennifer πάντως είχε γράψει για τον πρώην της: «Ήταν αστείος, έξυπνος, αλαζονικός και τρομερά χειριστικός. Δεν τον βρήκα κατ 'ανάγκη ελκυστικό, αλλά κατάλαβα ότι θα μπορούσα να απολαύσω την αίσθηση του χιούμορ και της ανοησίας για λίγο. Περνούσαμε καλά, αλλά είχε επίσης μια κακιά, κρύα πλευρά», συμπλήρωσε η Jennifer.
 

 
Τα σχόλια στα social media «έπεσαν βροχή» μετά από αυτή την εμφάνιση και όλοι σχολίασαν την απίστευτη χημεία του ζευγαριού.
Λίγο μετά, τα δημοσιεύματα οργίασαν. 

Μπορεί ο Bradley να συνοδευόταν στα Όσκαρ από τη δίμετρη καλλονή και σύντροφό του Irina Shayk, φήμες θέλουν την Lady Gaga να έχει χωρίσει για τα μάτια του σταρ. Το δίμετρο μοντέλο, δεν έδειξε να ενοχλείται από τα σχόλια.


Η Guardian μάλιστα έγραψε σχετικά: 

«Και το Όσκαρ σε αυτούς που ερωτεύτηκαν στην πραγματικότητα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων... τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper». 

Τι απαντάει όμως η χωρισμένη Lady Gaga στις φήμες για ειδύλλιο με τον Cooper;

Η σταρ, δεν συνηθίζει να ασχολείται με φήμες και το μόνο που έκανε ήταν να ποστάρει μία φωτογραφία στο Instagram, όπου αποκάλεσε τον συμπρωταγωνιστή της στο «A Star is Born», αληθινό φίλο.

 

«Nothing could be more special than sharing this moment at the Oscars with a true friend and artistic genius»

Η φωτογραφία ήταν από τη ρομαντική τους ερμηνεία στο κομμάτι Shallow στα Βραβεία Όσκαρ 2019.

 

 

Συγνώμη κορίτσια που σφάζεστε στην ποδιά του Bradley Cooper! Είναι ξεκάθαρο με την πρώτη ματιά ότι η επιλογή του είναι μονόδρομος! Sorry κιόλας!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι