Το βραβείο Α' γυναικείου της Colman και τα δάκρυα του Λάνθιμου στα #Oscars2019

Το βραβείο Α' γυναικείου της Οlivia Colman και τα δάκρυα του Λάνθιμου!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ένα και καλό! Το Όσκαρ α' γυναικείου που απέσπασε η Ολίβια Κόλμαν για το "The Favourite" ήταν αρκετό για να κάνει τον Έλληνα σκηνοθέτη να δείξει δημοσίως τη συγκίνησή του.

Μπορεί να μην κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας ή Σκηνοθεσίας για τα οποία ήταν προσωπικά υποψήφιος, μπορεί η ταινία του να απέσπασε μόνο ένα από τα 10 βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια (και μάλιστα αυτό που όλοι είχαν προεξοφλήσει ότι δεν θα κερδίσει), ο Γιώργος Λάνθιμος με το "The Favourite" απέδειξε όμως ότι πλέον όχι μόνο "παίζει μπάλα" στην... α' εθνική, αλλά και ότι αποτελεί μια από τις πιο υπολογίσιμες και ταχέως ανερχόμενες νέες δυνάμεις στο παγκόσμιο σινεμά. Και αργά ή γρήγορα, ο "θείος Όσκαρ" θα βρεθεί και στα δικά του χέρια.

Έλαβε άλλωστε τα "διαπιστευτήρια" μπροστά στα μάτια δισ. τηλεθεατών και της "αφρόκρεμας" της κινηματογραφικής βιομηχανίας από την ίδια τη "βασίλισσα", την πρωταγωνίστριά του, Ολίβια Κόλμβαν, η οποία μην μπορώντας να πιστέψει ότι κέρδισε το απόλυτο φαβορί Γκλεν Κλόουζ στον α΄γυναικείο ρόλο, έσπευσε να ευχαριστήσει πρώτο - πρώτο τον Έλληνα σκηνοθέτη: "Yorgos, είσαι ο καλύτερος σκηνοθέτης, στην καλύτερη ταινία"

Αυτή ήταν και η στιγμή που η κάμερα έκανε ζουμ στο πρόσωπο του Έλληνα σκηνοθέτη, δείχνοντάς τον εμφανώς ενθουσιασμένο αλλά και δακρυσμένο από συγκίνηση να ακούει την ευχαριστήρια ομιλία της Κόλμαν. Και αυτή ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που είδαμε τον Έλληνα σκηνοθέτη να εκφράζει τόσο ανοιχτά και δημόσια τα συναισθήματά του, καθώς η δημόσια εικόνα του είναι πάντα εξαιρετικά διακριτική.

Ο Γιώργος Λάνθιμος ήταν άλλωστε αυτός που "εκσφενδονίστηκε" από το κάθισμα του και έτρεξε πρώτος να συγχαρεί γονατιστός την πρωταγωνίστριά του, στο άκουσμα της νίκης της. Και να πανηγυρίσει μαζί με την Έμα Στόουν, η οποία έμοιαζε να έχει χαρεί για τη νίκη της συμπρωταγωνίστριά της περισσότερο και από το δικό της Όσκαρ για το "La La Land".

 

 

Η δε Ολίβια Κόλεμαν "έκαψε καρδιές" με την ομιλία της, τόσο εντός όσο και εκτός αίθουσας. Η ευγένεια, ο σεβασμός και το τακτ με τα οποία χειρίστηκε πάνω στη σκηνή την 7η ήττα της Γκλεν Κλόουζ, περνούν δια παντός στην οσκαρική ιστορία, σε μία ομιλία που "έριξε" το Twitter και έκανε την Κλόουζ να χαμογελάσει μετά την αρχική "παγωμάρα".

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου