H Ναταλία αποκάλυψε την ηλικία της! «Το εκτόπισμα του ονόματός μου, ανήκει κατά 60% στον πατέρα μου και 40% σε μένα»

Στο Down Town Κύπρου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Ναταλία Γερμανού, όπου μίλησε για τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό, το λόγο που ποτέ δεν καβάλησε το καλάμι λόγω του ονόματος της, αλλά και για το ποια ήταν η τελευταία φορά που την επέπληξαν.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Είμαι 53 ετών. Δεν κρύβω την ηλικία μου, τη λέω δημόσια. Το εκτόπισμα του ονόματός μου, ανήκει κατά 60% στον πατέρα μου και 40% σε μένα – σε ό,τι έχω κάνει τελοσπάντων. Από τη στιγμή που ο πατέρας μου ποτέ δεν χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και ποτέ δεν είπε “τώρα θα γίνει το δικό μου!”, δε θα μπορούσα να το κάνω ούτε κι εγώ. Δεν είχε “αυλή”, δεν έκανε βεντετιλίκια.
Το να τα κάνω εγώ και να αρχίσω τα “ξέρετε ποια είμαι;”, το θεωρώ γραφικό. Θα ήμουν αστεία. Σιχαίνομαι τις “αυλές”, τους κόλακες και όσους θεοποιούν τους παρουσιαστές, τους τραγουδιστές κλπ. Ίσα-ίσα έχω ανθρώπους που με ξυπνούν από τον ύπνο της ματαιοδοξίας και με μαλώνουν. Μπορούν να μου μιλήσουν – και σκληρά κιόλας. Θα το εκτιμήσω πιο πολύ, από το να μου λένε “είσαι θεά. Προχώρα!”»

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πότε ήταν η τελευταία φορά που την επέπληξαν: «Τον Οκτώβριο που μας πέρασε. Όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή, είχα παρασυρθεί από τη χαρά μου που γύρισα στον Alpha, οπότε είχα αρκετές στιγμές που έχασα την μπάλα. Από την υπερβολική χαρά, πέρασα στην αντιπαθητική ανυπομονησία τού να γίνουν όλα τέλεια όπως τα θέλω. Έχασα τη σωστή συμπεριφορά της Ναταλίας και βγήκε προς τα έξω μία Γερμανού κάπως “δύστροπη” και “ξινή”, αν μου επιτρέπετε να σας πω.
Είχα δίπλα μου τους σωστούς ανθρώπους που μου είπαν “παρ’ το αλλιώς, γιατί εδώ πάμε να κάνουμε κάτι από την αρχή και να το χαρούμε όλοι. Μην κάνεις μούτρα, μην γκρινιάζεις”. Όταν πέρασε ο “δύσκολος” Οκτώβριος, ηρέμησα. Βρήκα τις ισορροπίες μου και με τα υπόλοιπα παιδιά και βγήκε η Ναταλία προς τα έξω που ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν ένας μίνι πόλεμος με τον εαυτό μου. Με ‘μένα τσακωνόμουν, όχι με άλλους.»

«Συνέχισε η σχέση, δεν διεκόπη. Μετά μου είπε ότι...»

Το «GPS» ξεκίνησε τις… ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του στην καλεσμένη της εκπομπής Ναταλία Γερμανού και η παρουσιάστρια απάντησε με πάσα ειλικρίνεια. Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στη δήλωση που είχε κάνει παλιότερα ο Θάνος Καλλίρης πως η Ναταλία Γερμανού του ζητούσε δανεικά, λέγοντας:

«Ήμουν πολύ μικρή! Πάρα πολύ μικρότερη του… 3 ολόκληρα χρόνια με περνούσε, 4 ίσως. Εκείνος ήταν ήδη ένας φτασμένος τραγουδιστής. Έβγαζε πάρα πολλά λεφτά. Εγώ τότε το καημένο δούλευα μόνο σε ένα περιοδικό και έκανα μεταφράσεις και στο τέλος του μήνα επειδή ήμουν λίγο σκορποχέρα του έλεγα «περισσεύει κανά φράγκο θείο;»

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε επίσης πως και από εκείνη έχει ζητήσει σύντροφος της δανεικά, τα οποία τελικά δεν του τα έδωσε, γιατί δεν ήταν κάποιο ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά ούτε και σοβαρός ο λόγος που τα ζητούσε.

«Να μου ζητήσει δανεικά σύντροφος μου; Έτυχε και αυτό. Μου ζήτησε. Η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησε ένα ποσό που ήταν πέραν του δέοντος μεγάλο, είπα ότι δεν μπορώ, γιατί δεν ήταν και σύντροφος ζωής και δεν προχώρησα στην δανειοδότηση. Μου είπε «ναι, καταλαβαίνω». Συνέχισε η σχέση, δεν διεκόπη. Μετά μου είπε ότι «δεν το ζήτησα σοβαρά, πλάκα έκανα». Δεν μου το ζήτησε για κάτι που ήταν πολύ σοβαρό, λόγος ανάγκης, εφορίας, να τον κλείσουν φυλακή και είπα «τώρα δεν νομίζω να σοβαρολογείς». Και μου είπε «όχι μωρέ αγαπούλα, πλάκα κάνω» και το γύρισε κατευθείαν στην πλάκα», ανέφερε συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε