Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρώτη νίκη των Ελλήνων του #SurvivorGR!

Ο Τούρκος παίκτης Atakan Isiktutan μιλώντας στην κάμερα έκανε λόγο για επιθετικότητα και προκλητικές κινήσεις Έλληνα παίκτη.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αναφερόμενος στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη είπε χαρακτηριστικά:

«Χθες υπήρξε μια παρεξήγηση στο παιχνίδι. Ο φίλος μας από την αντίπαλη ομάδα μας στραβοκοιτούσε και μας φώναζε καθώς πήγαινε προς τις κερκίδες. Γυρνάω το κεφάλι μου. Έτσι λέω και στα παιδιά να κάνουν. Αλλά αυτός συνεχίζει να μας στραβοκοιτάει. Κάνει κάτι τέτοιες κινήσεις. Δεν χρειάζονται αυτά. Εμείς προσπαθούμε να τους φερθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αντιδράμε σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού και με σεβασμό. Αλλά αυτοί δεν φέρονται με τον ίδιο τρόπο και για αυτό είναι σε αυτή την κατάσταση. Ταλαιπωρούνται εδώ και τρεις μέρες. Κι εμείς πεινάμε, κι εμείς δυσκολευόμαστε, αλλά επειδή είμαστε μια ομάδα και επειδή είμαστε ευτυχισμένοι, δεν μας επηρεάζει. Οι κινήσεις του είναι προκλητικές, αλλά η ομάδα μας είναι τόσο ενωμένη που δεν μας απασχολεί καθόλου. Αν πάει να αντιδράσει κάποιος, τον αποτρέπουμε κατευθείαν. Εύχομαι καλή τύχη στην αντίπαλη ομάδα. Θα δυσκολευτούν πάρα πολύ εναντίον μας, γιατί αυτοί δεν έχουν καταφέρει να ενωθούν όπως εμείς. Μας επιτίθενται συνέχεια, φέρονται άσχημα. Έχουν γίνει μια πολύ παράξενη ομάδα. Βασικά δεν έχουν καταφέρει να γίνουν ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να γίνουν μια ομάδα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Τούρκος παίκτης.

Διαβάστε επίσης:

 

Στην καλύβα οι γυναίκες της αντίπαλης ομάδας έκαναν λόγο για επιθετικότητα, αλλά και για τα.. στραβά βλέμματα που δέχονται τόσο από τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, όσο και από τον Νίκο Κοσμά:

«Το παιδί από την ελληνική ομάδα είναι πολύ επιθετικό. Με το κίτρινο σορτσάκι. Αυτός προκάλεσε χάος στο παιχνίδι. Παράξενος. Τρελαίνεται. Τσακώθηκε με την ομάδα του επειδή ήθελε να ρίξει βολές για δεύτερη φορά κι αυτός. Βλέπεις πως μας κοιτάει ακόμα και στις κερκίδες; Πολύ άσχημα. Θα παθαίναμε έμφραγμα εξαιτίας του. Κι ο Νίκος έτσι είναι. Ναι αυτός με το κίτρινο σορτσάκι και αυτός με την πορτοκαλί μπλούζα έτσι είναι. Κάθε φορά που συναντιούνται τα βλέμματα μας, με κοιτάει τόσο στραβά.»

Μια από τις πρώτες υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Ιουλιέτα Κίτρινου.

Η παίκτρια από την ομάδα των Ελλήνων μιλώντας στην κάμερα έκανε λόγο για αδικία.

«Θεωρώ άδικο που βγήκα υποψήφια προς αποχώρηση γιατί είχα κάποιες νίκες», είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της. «Θέλω να αποδείξω στα άτομα που με ψήφισαν την αξία μου… θα δώσω ό, τι καλύτερο έχω», συμπλήρωσε κλαίγοντας.

Οι Τούρκοι και Έλληνες δίνουν τη μάχη τους στο πρώτο ατομικό αγώνισμα για στο Symbol Game!

Θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού είχε προβληθεί μήνες μετά την πρεμιέρα.

Αυτή είναι μια από τις αλλαγές του φετινού κύκλου. Ποια είναι τα έπαθλα για το symbol game;

Δείτε όλα όσα ανακοίνωσε ο παρουσιαστής στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Δημήτρης Μαργαρίτης ή Ράμπο -για τους συμπαίκτες του-, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι περιπέτειας του ΣΚΑΪ μόλις στην πρώτη συμμετοχή του σε αγώνα.

Ένας σοβαρός τραυματισμός του στο πόδι τον οδήγησε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ σοβαρότερο το τραύμα από ό,τι πίστευε ο ίδιος.

Μετά τη διάγνωση των γιατρών που του απαγορεύουν να συνεχίσει στο παιχνίδι, ο Δημήτρης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του. Το κλίμα βέβαια ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά με τον Δημήτρη να δηλώνει στους συμπαίκτες του πως ήταν τιμή του που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο μαζί του και υπήρξε στην ομάδα τους.

Πέραν της απώλειας του Δημήτρη, η ελληνική ομάδα είχε ακόμα δύο «απώλειες», αυτές της Νάντιας και της Ρίας που λόγω μικρών προβλημάτων υγείας που τους παρουσιάστηκαν, δεν θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στα αγωνίσματα.

Μετά από σερί ήττες, η ελληνική ομάδα σημείωσε την πρώτη της νίκη στο Survivor Ελλάδα Τουρκία.

Οι Έλληνες παίκτες δεν μπορούσαν να χορτάσουν τους πανηγυρισμούς. Τι κι αν ήταν μείον τρεις παίκτες, κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα επάθλου με 10 – 4 και πραγματικά το καταχάρηκαν με έξαλλους πανηγυρισμούς

Σε ένα αγώνισμα που ρόλο δεν έπαιζε ούτε η ταχύτητα, ούτε η ευστοχία, αλλά ούτε και η δύναμη, αλλά περισσότερο η σκέψη και η καλή ισορροπία κατάφερε να σημειώσει την πρώτη της νίκη η ελληνική ομάδα.

Το έπαθλο, κάτι που θα αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμο στην ομάδα για τη διαβίωση της, αλλά και για την ενέργεια της στους επόμενους αγώνες. Ένα ψαροτούφεκο με το οποίο θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την τροφή τους.

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των Ελλήνων παικτών μετά την πρώτη νίκη τους στο παιχνίδι περιπέτειας από το ξεκίνημά του μέχρι και απόψε, προφανώς ενόχλησαν τους Τούρκους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της ελληνικής ομάδας, οι αντίπαλοι άρχισαν να πετούν μπηχτές, τονίζοντας πως πρόκειται για την πρώτη νίκη τους σε όλο το παιχνίδι, αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί ότι είναι λογικό να χαίρονται τόσο πολύ με τη νίκη τους.

Η ειρωνεία τους ήταν έκδηλη σε κάθε ατάκα τους με τους ίδιους να δείχνουν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα. Κάποιοι από τους Τούρκους παίκτες δε, τόνισαν πως η υπομονή των Ελλήνων ήταν αυτή που τους βοήθησε να κερδίσουν... 

Χαμός στην τουρκική ομάδα. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον για την ήττα τους. Τσακωμοί, καβγάδες και οι πρώτες κλίκες είναι γεγονός! 
Ο Atakan θα πει on camera: «Μετά την ήττα μας ξεκίνησαν οι τσακωμοί. Σιγά σιγά ξεκινάνε οι κλίκες»!

Και ενώ η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη ανάμεσα στους Τούρκους παίκτες, στην ελληνική ομάδα επικρατεί ηρεμία μετά την πρώτη τους νίκη και σχολιάζουν την συμπεριφορά των τούρκων.

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι