O Κανάκης και το Ράδιο Αρβύλα έκαναν πρεμιέρα και κλάψαμε από τα γέλια!

Πρεμιέρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ/Sigma έκανε η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν για 11η χρονιά και είναι έτοιμοι με τον μοναδικό τους τρόπο να σατιρίσουν την ελληνική πραγματικότητα.

Ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, το «Ράδιο Αρβύλα», καυτηριάζει όπως μόνο αυτό ξέρει, την πολιτική επικαιρότητα, την κοινωνία και την τηλεόραση.

«Καλό ξεκίνημα Ράδιο Αρβύλα», είπε ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη της εκπομπής αφού πρώτα «χαιρέτησε» πανηγυρικά πολιτικά πρόσωπα και νέα τηλεοπτικά projects.

«Κυρίες και κύριοι έβλεπα το υλικό και πρέπει να σας πω ότι αν είστε από αυτούς που γελάνε δυνατά, σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τους γείτονες, εκτός και αν και οι γείτονες είναι συντονισμένοι στο Ράδιο Αρβύλα. Να καλωσορίσουμε τον ΣΚΑΪ στο Ράδιο Αρβύλα και ευχόμαστε να έχουν καλές αντοχές στην σάτιρα και στο χιούμορ!» είπε με νόημα ο Αντώνης Κανάκης συνεχίζοντας με την ομάδα του, το καθιερωμένο κρύο ανέκδοτο, αλλά και μια αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε από το νούμερο 39!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Από τη θεματολογία τους απόψε δεν θα μπορούσε να λείψει και ο νέος κύκλος του Power Of Lοve.

Το απόσπασμα με τους δυο παίκτες που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, πέρασε από τη μονταζιέρα τους και το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί και κλάψτε από τα γέλια.

Ανάμεσα στα πολλά πρόσωπα που είδαμε, στο νούμερο 30 βρισκόταν και ο βουλευτής, Αριστείδης Φωκάς.

Οι Ράδιο Αρβύλα, όπως είπαν... έψαξαν και βρήκαν τον πραγματικό λόγο που ο πολιτικός έχασε την ψηφοφορία στην Βουλή, λόγω του ότι πήγε... τουαλέτα.

Τα σχόλια του Κανάκη και των υπολοίπων στο πλατό ήταν επικά. Μάλιστα, σύγκριναν την Βουλή και με το My style rocks, λέγοντας πως το show μόδας ήταν πιο ενδιαφέρον.

«Θεωρώ πραγματικά πως τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά στο My Style Rocks από ότι στην ελληνική Βουλή, υπάρχει μια συνέπεια και μια εντιμότητα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Στις 4 Φεβρουαρίου πριν από 23 χρόνια έφυγε ο καλός τους φίλος Αντώνης Παραράς με τον οποίο το ’94 ξεκίνησαν μαζί στην εκπομπή Κομφούζιο.

«Θα ήθελαν πάρα πολύ να ήμασταν παρέα και να γελούσαμε και να διασκεδάζαμε και να σατιρίζαμε όλα αυτά τα πράγματα και όλους αυτούς που καθορίζουν τις ζωές μας κι όλο αυτό το γύρω γύρω που κοντεύει να μας τρελάνει, αλλά δεν είναι μαζί μας εδώ και 23 χρόνια. Και κάθε χρόνο, όποτε είμαστε στον αέρα, εννοείται τον θυμόμαστε σε καθημερινή βάση, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι βγήκαμε φέτος, κάναμε αυτό το νέο ξεκίνημα 4 Φεβρουαρίου και ακριβώς σαν σήμερα πριν 23 χρόνια ο φίλος Αντώνης Παραράς την έκανε και τον έχουμε με μεγάλη αγάπη πάντα μέσα στην καρδιά μας και πάντα τον θυμόμαστε όπως ήταν και όπως ήμασταν τότε, σε πολύ ρομαντικές, πολύ όμορφες και αγνές εποχές.

Κάθε φορά που μεταδίδουμε αυτό το βίντεο προσπαθώ να συνειδητοποιήσω και αυτό που έγινε και ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου και την αγάπη μου στην οικογένεια και στους γονείς που πραγματικά από τότε που έγινα και πατέρας ειδικά προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πώς το άντεξαν αυτό το πράγμα αυτοί οι άνθρωποι. Ένα θαυμάσιο παιδί, ένα πραγματικό διαμάντι σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Μια σπάνια περίπτωση», είπε συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης προβάλλοντας το αφιερωματικό βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!