Δείτε την Μαίρη Λίντα να τραγουδά μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών και να συγκινεί!

Η κορυφαία ερμηνεύτρια  τραγούδησε το «Λαός και Κολωνάκι» του αξέχαστου Μανώλη Χιώτη - Μεταφέρθηκε στο Γηροκομείο Αθηνών πριν από δύο εβομάδες λόγω των κινητικών της προβλημάτων

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Αν και τα κινητικά της προβλήματα την οδήγησαν στο Γηροκομείο Αθηνών, η Μαίρη Λίντα, δεν ξεχνά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο: να τραγουδά. 


Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «Ε»  και η δημοσιογράφος Έπη Τρίμη επισκέφθηκαν σήμερα την κορυφαία ερμηνεύτρια και εκείνη δεν αρνήθηκε να χαρίσει το μεγαλύτερό της χαμόγελο.

«Είμαι ωραία εδώ, είμαι περίφημα! Δεν θέλω να φύγω! Αν το ήξεραν όλοι δεν θα ήθελαν να φύγουν! Περάσαμε υπέροχα… Ήταν και ο κ. Μπουρνέλης εδώ και μας τραγούδησε και περάσαμε όμορφα! Πάντα είχα τέτοιο αλέγκρο χαρακτήρα, από την ώρα που γεννήθηκα ήμουν πολύ δοτικό άτομο, ήθελα να χαίρονται όλοι!» δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα, ενώ δεν δίστασε να τραγουδήσει το «Λαός και Κολωνάκι» του αξέχαστου Μανώλη Χιώτη. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εδώ και δύο εβδομάδες έχει μεταφερθεί στο Γηροκομείο Αθηνών μετά από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. 

«Δεν υπάρχει κάτι να δηλωθεί. Όλα παίζονται μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Θα πρέπει να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να δούμε πώς θα μπορέσει να κινηθεί από εκεί και πέρα. Παρακολουθείται από γιατρούς και όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη της Εύη Θεοχάρη τονίζοντας πως περιμένει γρήγορα η μητέρα της να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι. 

Πριν από λίγο καιρό η Μαίρη Λίντα είχε ένα ατύχημα και έσπασε το πόδι της, ενώ πριν από 1,5 χρόνο είχε υποβληθεί και σε επέμβαση στο ισχίο. Τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γηροκομείου Αθηνών βρίσκεται στο πλευρό της και την φροντίζει. Ταυτόχρονα, κοντά της είναι και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα. 

Εκτός από την κόρη της, η «μούσα» του Μανώλη Χιώτη δέχεται την στήριξη φίλων και συνάδελφων. Ανάμεσά τους ήταν μάλιστα και η Χαρούλα Αλεξίου.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, η Χαρούλα βρέθηκε στο δωμάτιο 35 του Γηροκομείου Αθηνών και με δάκρυα στα μάτια και έπεσε στην αγκαλιά  της Μαίρης Λίντα. Οι δυο γυναίκες μάλιστα, έμειναν για αρκετή ώρα μαζί, ώστε να συζητήσουν και φυσικά για να ενημερωθεί η Χαρούλα Αλεξίου για την πορεία της υγείας της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο