Αλλάζουν τα δεδομένα τελευταία στιγμή στο #GNTM; Με την δική μας ψήφο η νικήτρια!

Ο μεγάλος τελικός του Greece’s Next Top Model είναι απόψε το βράδυ. Πώς θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Τι θα συμβεί το μισάωρο που θα είναι live το ριάλιτι μοντέλων; Η Κατερίνα Καραβάτου είχε όλες τις πληροφορίες και έκανε την ανακοίνωση για το GNTM εκπλήσσοντας τους πάντες!

Ο τελικός έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και μόνο το τελευταίο μισάωρο θα μεταδοθεί live. Έτσι η Κατερίνα Καραβάτου είπε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Θα είναι μία φαντασμαγορική βραδιά. Το αποτέλεσμα θα είναι live! Μία θα είναι η νικήτρια αλλά θέλω να πω κάτι που έχει ενδιαφέρον, εσείς που παρακολουθείτε το Next Top Model, θα είστε κριτής και εσείς θα δώσετε το τελικό αποτέλεσμα… Θα μπορείτε να ψηφίστε ποια θέλετε να είναι η νικήτρια»! 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Απόψε ο μεγάλος τελικός του Greece’s Next Top Model! Ποια θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια;

Τα τρία κορίτσια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο, θα κάνουν τρεις φωτογραφήσεις σε αντίστοιχες διαφορετικές εκδοχές μιας χριστουγεννιάτικης βραδιάς. Η πρώτη θα αφορά ένα οικογενειακό δείπνο και στη φωτογράφηση θα πάρουν μέρος συγγενείς των φιναλίστ.

Η δεύτερη φωτογράφηση θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού πάρτι με φίλους. Οι φιναλίστ θα φωτογραφηθούν μαζί με 10 άντρες μοντέλα. Η τελευταία δοκιμασία θα έχει μια πιο ρομαντική διάθεση, αφού θα φορέσουν τα καλά τους για μια βραδιά με τα αγόρια τους. Στη φωτογράφηση αυτή θα λάβει μέρος ένας άντρας μοντέλο. Επίσης, οι τρεις καλλονές θα πρωταγωνιστήσουν σε γύρισμα διαφημιστικού για γνωστό ποτό.

Να σημειωθεί ότι φωτογράφος στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός και κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών θα είναι παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης (που υπογράφει όλα τα ρούχα των φιναλίστ), η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 
Απόψε στον τελικό όλες οι παίκτριες θα βρεθούν ξανά μαζί στο «Greece’s Next Top Model».
Ο τελικός έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και μόνο το τελευταίο μισάωρο θα μεταδοθεί live.

Δείτε τα πρώτα πλάνα του GNTM!

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» βρέθηκαν οι τέσσερις κριτές του Greece's Next top Model.

Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός, μίλησαν για τις τρεις φιναλίστ, τον τελικό, αλλά και για την μέχρι σήμερα πορεία του show μόδας.

Μεταξύ άλλων με αφορμή τις θέσεις των τεσσάρων κριτών στα casting, η Βίκυ Καγιά μίλησε και για την φημολογούμενη κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς η παραγωγή τις άλλαξε καρέκλες.

Η Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε την συζήτηση λέγοντας αναφερόμενη στον Δημήτρη Σκουλό «Αισθάνεσαι άσχημα που σε βάζουν δίπλα στην Ηλιάνα» με τον φωτογράφο να απαντά «Αυτό που μου κάνουν είναι bullying».

Την στιγμή εκείνη το λόγο πήρε η Βίκυ Καγιάνα και είπε «Πριν καθόμουν εγώ δίπλα τους στις αρχικές οντισιόν αλλά ήμασταν άσπρο μαύρο και με μαύριζαν με τερακότα για να έρθω να μαυρίσω και δεν γινόταν... και με έβαλαν από την απέναντι μεριά για να φωτίζομαι και έβαλαν από την απέναντι την Ηλιάνα που είναι μελαχρινή. Για να μπουκώσουμε μερικά στόματα».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης έμειναν άφωνοι όταν η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Δε θα είστε σήμερα μόνοι σας. Δε θα είστε οι μόνοι κριτές»!

Και οι τέσσερις κριτές άρχισαν να κοιτιούνται ανά μεταξύ τους και η Ηλιάνα αναφώνησε «Τι έγινε;» και ο Σκουλός είπε: «Τι εννοείται, έχουμε μείνει;»! 

Δείτε τι τους ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου και ξεαγχώθηκαν!

Δείτε την διαδρομή της αγαπημένης μας Εβελίνας που απόψε με την ψήφο μας ενδεχόμενος να την στέψουμε το απόλυτο Greece's Next Top Model


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος στην κηδεία του πατέρα του – Στο πλευρό του η σύζυγός του
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»