Ποιο κορίτσι αποχώρησε στον ημιτελικό του #GNTM;

Τα κορίτσια έδωσαν σκληρή μάχη! Ποιά αποχώρησε;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε μια συζήτηση μεταξύ της Άννας και της Εβελίνας; Τι έχουν μεταξύ τους εδώ και τόσο καιρό στο GNTM η Άννα Αμανατίδου και η Εβελίνα Σκίτσκο; Το πιθανότερο είναι να τελειώσει το Greece’s Next Top Model και να μην το μάθουμε. 

 

Η Εβελίνα κάλεσε την Άννα να μιλήσουν, αλλά η Αμανατίδου δεν ήταν προετοιμασμένη να απαντήσει στη… δύσκολη ερώτηση «τι έχω κάνει και δεν μου λες»;

Η Άννα Αμανατίδου δεν θέλησε να πει στην Εβελίνα Σκίτσκο τι ακριβώς έχει συμβεί, ποιο πρόσωπο, δηλαδή, της μετέφερε ότι προσπαθεί να αλλάξει τη γνώμη των άλλων γι’ αυτήν. Στην κάμερα, όμως, ήταν… φαρμάκι!

«Τώρα επειδή έχουμε μείνει στους 4 της ήρθε να το λύσει! Δεν το θεωρώ πολύ φυσιολογικό!», δήλωσε η Άννα. Την ίδια στιγμή, η Εβελίνα έβαλε τα κλάματα και είπε: «Κλαίω επειδή είμαι ευαίσθητη. Όσο και να προσπαθώ να κατανοώ κάποια πράγματα, με καταβάλουν. Νιώθω ότι έχω στριμωχτεί στη γωνία δίχως ουσιώδη λόγο. Υπάρχει μια έχθρα που δεν μπορώ να την δικαιολογήσω».

Το πνεύμα των Χριστουγέννων, όμως, έκανε το επόμενο πρωί το θαύμα του!

Η Ειρήνη Καζαριάν, η Άννα Αμανατίδου, η Μαριάννα Παινέση και η Εβελίνα Σκίτσκο έπρεπε να περάσουν μία δοκιμασία η οποία όμως δεν τις άγχωνε καθώς δεν ήταν δοκιμασία αποχώρησης αλλά επιβράβευσης.

Η νικήτρια θα έπαιρνε ως έπαθλο ένα υπέροχο ρολόι γνωστής φίρμας ρολογιών αφού θα γινόταν αυτόματα το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του brand, θέση που κατείχε μέχρι πρότινος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν.

Στη δοκιμασία αποχώρησης η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα. Τα κορίτσια έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά από τον φωτογραφικό φακό της Μαρίνας Βερνίκο.

Στο, κυριολεκτικά, παγωμένο σκηνικό,  τα επίδοξα Next Top Models προσπάθησαν να εκφράσουν τόσο την πλευρά του μοντέλου όσο και τη «γυμνή» αλήθεια τους, παρουσία του ιδιοκτήτη του Place Models, Γιάννη Νικολάου. Το πλατό του ημιτελικού είχε μια δόση  λάμψης αλλά και συγκίνησης, καθώς μόνο 3 κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση. Για την Άννα Αμανατίδου ο χρόνος πάγωσε και έχασε το χρυσό εισιτήριο του τελικού;

Τελικά οι κριτές έκριναν τις φωτογραφίες των κοριτσιών αποφασίζοντας πως η Άννα Αμανατίδου ήταν αυτή που θα αποχωρούσε. Η Ειρήνη Καζαριάν, η Μαριάννα Παινέση και η Εβελίνα Σκίτσκο είναι οι τρεις φιναλίστ που θα διαγωνιστούν στον τελικό για το έπαθλο.

Όταν έκλεισαν οι κάμερες, η Άννα αγκάλιασε σφιχτά τις τρεις κοπέλες που πάνε στον τελικό δηλαδή την Ειρήνη Καζαριάν, τη Μαριάννα Παινέση και την Εβελίνα Σκίτσκο και backstage δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη που έχω φθάσει ως εδώ. Δεν αλλάζει κάτι για εμένα. Νιώθω τον εαυτό μου νικήτρια και αγωνίστρια».

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του ριάλιτι μοντέλων στο instagram!

Δείτε τι είπε η Άννα Αμανατίδου! 


 Στο μήνυμα της στο λογαριασμό της στο Faceboook η Άννα Αμανατίδου εκφράζει την χαρά της για αυτό το «ταξίδι» και απαντά σχετικά με το λογαριασμό της στο instagram:

«Αγαπημένοι μου ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι τα πιο δύσκολα …. το gntm για μένα ήταν μια έμπειρα ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν! Πάλεψα με τον εαυτό μου και ξεπέρασα και μένα την ίδια , δοκίμασα τα όρια μου!
Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι! Τελικά Αν υπάρχει αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι!
Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω!
Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας!
Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι!
Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας! ❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼
* Για μερικούς που πιστεύετε ότι έχω διαγράψει το instagram δεν διαγράφηκε από μένα την ίδια , δε θα διέγραφα ποτέ το κόπο μου !! …..🤦🏻‍♀️ Ελπίζω να ξαναπάρω τον λογαριασμό μου, θα σας ενημερώσω! 😘».

 

Απόψε ο μεγάλος τελικός του Greece’s Next Top Model! Ποια θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια;

Τα τρία κορίτσια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο, θα κάνουν τρεις φωτογραφήσεις σε αντίστοιχες διαφορετικές εκδοχές μιας χριστουγεννιάτικης βραδιάς. Η πρώτη θα αφορά ένα οικογενειακό δείπνο και στη φωτογράφηση θα πάρουν μέρος συγγενείς των φιναλίστ.

Η δεύτερη φωτογράφηση θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού πάρτι με φίλους. Οι φιναλίστ θα φωτογραφηθούν μαζί με 10 άντρες μοντέλα. Η τελευταία δοκιμασία θα έχει μια πιο ρομαντική διάθεση, αφού θα φορέσουν τα καλά τους για μια βραδιά με τα αγόρια τους. Στη φωτογράφηση αυτή θα λάβει μέρος ένας άντρας μοντέλο. Επίσης, οι τρεις καλλονές θα πρωταγωνιστήσουν σε γύρισμα διαφημιστικού για γνωστό ποτό.

Να σημειωθεί ότι φωτογράφος στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός και κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών θα είναι παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης (που υπογράφει όλα τα ρούχα των φιναλίστ), η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 
Απόψε στον τελικό όλες οι παίκτριες θα βρεθούν ξανά μαζί στο «Greece’s Next Top Model».
Ο τελικός έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και μόνο το τελευταίο μισάωρο θα μεταδοθεί live.

Δείτε τα πρώτα πλάνα του GNTM!

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου