Η Πρωτοψάλτη απάντησε προσωπικά στον Αντετοκούνμπο μετά το ρατσιστικό παραλήρημα που δέχτηκε ο αδερφός του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ανάρτηση του στο Instagram πήρε θέση για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τον Τάκη Τσουκαλά ο αδερφός του, Θανάσης, και αμέσως δέχθηκε εκατοντάδες σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους του.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χωρίς καν να αναφέρει το όνομα του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού, παίρνει θέση στο θέμα και δίνει ρέστα! 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία όλο νόημα στο Instagram!

«Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας.»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας. 🇬🇷🇳🇬 @thanasis_ante43 #MoreThanAnAthlete

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Μεταξύ αυτών που σχολίασαν το μήνυμά του στο Instagram και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η γνωστή τραγουδοποιός ανέφερε στο σχόλιο της: «Προς την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Σας αγαπάμε, σας εκτιμούμε βαθύτατα και είμαστε υπερήφανοι που είσαστε Έλληνες και εκπροσωπείτε επάξια την Ελλάδα. Με την άψογη συμπεριφορά σας όχι μόνο στα «παρκέ» του αθλητισμού αλλά και στην κοινωνία. Αλλάξατε πολλά «μυαλά». Το δηλητήριο του ρατσισμού δε μπορεί να σας κάνει απολύτως τίποτα γιατί έχετε ποτιστεί με το αντίδοτο της αγάπης μας.

Συγχαρητήρια για τη στάση σας, χρυσό μετάλλιο και στους γονείς σας ιδιαίτερα στη μητέρα σας που σας μεγάλωσε με αξίας, ευγένεια και φωτεινά συναισθήματα… και είσαστε στην κοινωνία παράδειγμα προς μίμηση. Σας αγαπώ βαθύτατα για όλα αυτά που εκπροσωπείτε».

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες…

 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor