«Είπα σε πρώην σύντροφο μου ότι την έχω απατήσει και μετά κάναμε το καλύτερο σεξ»

«Είμαστε πολυγαμικά όντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.»

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος τα τελευταία χρόνια εισβάλλει στα σπίτια μας ως Χαμπέας, μέσα από τη σειρά «Το σόι σου».

Ειλικρινής, αυθόρμητος, αφοπλιστικός, χειμαρρώδης, με χιούμορ και ατάκα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα και ξεκαθάρισε για την κατά αρκετά χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Πόσα χρόνια είναι τελικά μεγαλύτερος της;

Πρόκειται να παντρευτεί σύντομα;

«Έχουμε χωρίσει από τον Φλεβάρη με την κοπέλα αυτή που ήταν 22 χρονών. Εδώ λοιπόν θέλω να υπερασπιστώ την ανώνυμη 22άρα, γιατί διάφοροι πανελίστες από ότι μου είπαν, σχολίασαν: «Τι μπορεί να πει ένας άνθρωπος στην ηλικία μου με ένα παιδί 22 χρονών». Έχω να πω λοιπόν ότι 22 χρονών είναι γυναίκες, άλλες είναι βασίλισσες, άλλες κάνουν διεθνή καριέρα σε βιομηχανίες και είναι σταρ και υποτιμάμε μια ηλικία που είναι πιο φρέσκια από εμάς. Μην ξεχνάμε ότι ό,τι έρχεται είναι πιο μπροστά από το προηγούμενο. Η εξέλιξη των γονιδίων. Με αυτό το άτομο εγώ πήγαινα για μπάνιο χειμώνα – καλοκαίρι, κάναμε κλάμπινγκ μέχρι τις 7 το πρωί. Μια γυναίκα της ηλικίας μου νομίζω ότι θα μου έμενε στα χέρια», είπε ο 58χρονος Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Είμαστε πολυγαμικά όντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχω δηλώσει τις προάλλες περί απιστίας. Τι σημαίνει απιστία; Το να κάνεις έρωτα με έναν άλλον άνθρωπο όταν έχεις μια πολύ καλή σχέση, το θέμα είναι να μην στεναχωρηθεί. Το 95% έχουν ξενο…. Δεν μου αρέσει η λέξη απιστία δεν μου ταιριάζει στο λεξιλόγιο μου. Δεν μου έχει πει κάποια σύντροφος μου ότι έχει απιστήσει. Εγώ το έχω πει ότι έχω απιστήσει και εκείνη την ημέρα κάναμε τον καλύτερο έρωτα της ζωής μας. Και έχουμε και με αυτή την καλύτερη των σχέσεων τώρα. Δεν με χώρισε. Με κατάλαβε. Έκλαψε. Το θέμα είναι ότι με αυτή τη γυναίκα που αγαπήθηκα πάρα πολύ έχουμε την καλύτερη των σχέσεων, έχει την οικογένεια της, τα παιδιά της. Η αγάπη είναι που μετράει. Ο έρωτας είναι μια σχέση σύγκρουσης», δήλωσε ο ηθοποιός ο οποίος ωστόσο ανέφερε πως με την τωρινή σύντροφο του που είναι 35 χρονών γνώρισε στην Καλαμάτα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε γάμο.

 

Ο ηθοποιός, τον οποίο για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν, απολαμβάνουμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Το σόι σου» στον Alpha αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην οικογένειά του και συγκεκριμένα στην αδελφή του, η οποία πάσχει από σύνδρομο Down.

«Είμαστε 2 κορίτσια και 3 αγόρια. Η Αγγέλω μας είναι το πρώτο παιδί που έχει το σύνδρομο Down. Είναι σε φάση που πάει και έρχεται στον Άγιο Πέτρο. Είναι 67 χρονών και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν στα 40 - 45. Έχει ζήσει από την πολύ φροντίδα και αγάπη», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα