Η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύεται και μπορείς να είσαι και εσύ στη λίστα με τους καλεσμένους!

Μετά τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ακόμη ένας πρόκειται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πρόκειται για εκείνον της άλλης εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, Ευγενίας, η οποία θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, Jack Brooksbank, στις 12 Οκτωβρίου. 

Ο γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor. Εκεί δηλαδή που έγινε ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Το παλάτι του Buckingham έκανε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού, που θα αφήσει αυτό το γάμο στην ιστορία! 

Τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack θα είναι σε θέση να τον παρακολουθήσουν από κοντά 1200 άτομα από το κοινό, αρκεί φυσικά να συμπληρώσουν την απαιτούμενη φόρμα. Ναι καλά διάβασες. Έχει δημιουργηθεί μία ειδική φόρμα, την οποία μπορεί να συμπληρώσει, όποιος θέλει να παρακολουθήσει τον γάμο από κοντά.

«Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank θα ήθελαν να προσκαλέσουν μέλη του κοινού να συμμετάσχουν στο γάμο τους στις 12 Οκτωβρίου 2018, για να παραστούν στο περίβολο του κάστρου Windsor», έγραφε η ανακοίνωση του Buckingham. «1.200 μέλη του κοινού θα μπορούν να δουν την άφιξη του ζευγαριού και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εκκλησία, να ακούσουν τη ζωντανή μετάδοση της Υπηρεσίας Γάμου και να παρακολουθήσουν την έναρξη της πομπής καθώς το ζευγάρι θα αναχωρεί στο τέλος της τελετής» αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού. 

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ αρραβωνιάστηκε τον 31χρονο  αγαπημένο της, Jack Brooksbank (πρώην μπάρμαν) με τον οποίο είναι μαζί 7 χρόνια, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Νικαράγουα στις αρχές Ιανουαρίου. 

Η 28χρονη Ευγενία του York είναι η δεύτερη και μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson. Ο 57χρονος Δούκας του York είναι το τρίτο παιδί της Ελισάβετ Β' και δεύτερος γιός της-- μετά τον 69χρονο πρίγκιπα-διάδοχο Κάρολο και την 67χρονη πριγκίπισσα Άννα. Το τέταρτο και τελευταίο παιδί της βασίλισσας είναι ο 53χρονος πρίγκιπας Edward. 

 

 

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι