Ο Thomas Markle ξαναχτυπά και ξαναρεζιλεύει την κόρη του στο παγκόσμιο!

Meghan Markle κουράγιο! Κανείς δεν φταίει για τους γονείς του! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι, το φιάσκο με τη συμμετοχή του στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και τη συνέντευξη που προκάλεσε πονοκέφαλο στη βασιλική οικογένεια, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ξαναχτυπά.

Εν μέσω θυμού ότι έχει αποκλειστεί από τη νέα της βασιλική ζωή, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, θέλει να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φτιάξει τη σχέση τους.

Ο Τόμας Μάρκλ βρέθηκε στο επίκεντρο με τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι και κατέληξε να βρεθεί εκτός του γάμου της χρονιάς. Ο 73χρονος που ζει στο Μεξικό είναι αποφασισμένος να δει την κόρη του δούκισσα του Σάσεξ.

Δεν τον ενδιαφέρει αν έχει θυμώσει μαζί του. Σκέφτεται να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ακόμα και ακάλεστος από το παλάτι του Κένσινγκτον. Μιλώντας στη Sun αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τη Μέγκαν Μαρκλ μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Θέλω να δω την κόρη μου. Το σκέφτομαι. Είναι λυπηρό που έφτασαν εδώ τα πράγματα. Λυπάμαι που ήρθαν έτσι. Ναι έχω μερίδιο ευθύνης. Αλλά το ξεκαθάρισα πως θα το πληρώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Νομίζω πως η κόρη μου είναι τρομοκρατημένη, το βλέπω στα μάτια της, στο πρόσωπό της, στο χαμόγελό της. Βλέπω χρόνια το χαμόγελό της, το γνωρίζω. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω τώρα. Αυτό δεν είναι καν χαμόγελο για τους θεατές, είναι χαμόγελο πόνου. Μπορεί να έχει κάποιες άσχημες ημέρες, δεν το ξέρω. Απλώς ανησυχώ.

Νομίζω ότι πιέζεται πάρα πολύ. Η Μέγκαν μοιάζει σαν να έχει βγει από παλιά ταινία. Γιατί το 2018 ντύνονται λες και είναι στο 1930; Γιατί πρέπει να καλύπτουν τα γόνατά τους;», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Τόμας Μαρκλ.

Ανέφερε ότι θα επισκεφθεί την κόρη του αλλά δεν θα μείνει στο παλάτι. Θα επιλέξει να κλείσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Θα ήθελε να γνωρίσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, σημειώνοντας πως αν το κατάφερε ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί και ο ίδιος.

Ανησυχεί για την προσαρμογή της Μέγκαν Μαρκλ στη νέα της ζωή, σημειώνοντας ότι έχει ένα «πικρό χαμόγελο». Εκτιμά ότι προσπαθεί να κρύψει το άγχος της στις δημόσιες εκδηλώσεις και έχει τρομοκρατηθεί από τις προσδοκίες μιας «ξεπερασμένης» βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: Dailymail

Δειτε Επισης

Silia Kapsis: «Έχω να τον δω τον πατέρα μου από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη #Eurovision να με συγχαρεί»
Έγινε πρόταση γάμου από τον Χρήστο Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Το μονόπετρο με το μαύρο διαμάντι
Συγκλονίζει στην αυτοβιογραφία του, o Βασίλης Καρράς: «Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία»
Αναβολή στη δίκη για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Αμίλητος on camera
Ποιος είναι ο 37χρονος σύντροφός της Μαρίνα Σάττι; – Μετά την αποκάλυψη, διέγραψε τα social media του
Βαρύ πένθος για την Βάνα Μπάρμπα - Πέθανε η μητέρα της σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με την άνοια
Cindy Crawford για τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή: «Για χρόνια εγώ κι οι αδερφές μου νιώθαμε ενοχές»
Οlivia Munn: «Έκανα ολική ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή, για να είμαι παρούσα στην οικογένειά μου»
Αντώνης Κρόμπας: «Με έδιώξαν από επτά σχολεία στο σύνολο, έφτασα μέχρι Μεσσηνία, τσογλάνι με μια λέξη»
Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το πάρτι που του ετοίμασε & το φιλί!