Η οικογένεια της Meghan ξεπερνά κάθε όριο! Την έκανε ρεζίλι ο πατέρας της χτες, η αδελφή της σήμερα!

Η αδερφή της Meghan την κατηγορεί ότι σκοτώνει τον μπαμπά τους! "Aν πεθάνει ο μπαμπάς μας, εσύ θα φταίς!"
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Μετά τον πατέρα της Meghan Markle, τώρα η ετεροθαλής αδερφή της αποφάσισε να στρέψει τα φώτα πάνω της.
 
Η Samantha Markle αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο μερικά tweets, με τα οποία έβαλε στο στόχαστρο την Meghan.
 
Μόνο λίγες ώρες μετά την δήλωση του πατέρα τους στο TMZ, ότι δεν θα σταματήσει να μιλάει στα ΜΜΕ μέχρι η κόρη του και σύζυγος του Harry, να τον αποδεχτεί και πάλι πίσω στη ζωή της, η Samantha δημοσίευε το ένα tweet μετά το άλλο, κατηγορώντας την Meghan πως αν ο πατέρας τους που δεν είναι καλά στην υγεία του πεθάνει, τότε το φταίξιμο θα είναι όλο δικό της.
 

 

 
 

Ο 53χρονος και η κόρη του Samantha έβλεπαν την εμφάνιση της Meghan και του Πρίγκιπα Harry στην εκατονταετηρίδα του Nelson Mandela στο Λονδίνο, με την Σαμάνθα να ανεβάζει το πρώτο της tweet.

«Τι θα έλεγες να τιμούσες καλύτερα τον δικό σου πατέρα; Συμπεριφέρσου ανθρωπιστικά, συμπεριφέρσου σαν γυναίκα! Αρκετά ως εδώ! Αν ο πατέρας μας πεθάνει, σε καθιστώ υπεύθυνη για αυτό» έγραψε ενώ δεν σταμάτησε εκεί και το tweet που ακολούθησε έλεγε «Χαίρομαι που έχεις τόσο χρόνο να γοητεύεις γύρω από την αποτίμηση φόρου σε άλλους, παραβλέποντας τον πατέρα σου!»
 

Λίγο αργότερα ακολούθησαν ακόμα μερικά tweet όπως το «Μπορείς να κοιτάξεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη Harry;» και «Ο πατέρας μου δεν πρέπει να ντρέπεται επειδή αγαπά την κόρη του. Οι βασιλικοί πρέπει να ντρέπονται που είναι τόσο κρύοι»
 

Αξίζει πάντως να σημειώσει κανείς πως η ετεροθαλής αδερφή της Meghan που είναι μητέρα 3 παιδιών, γράφει αυτό το διάστημα ένα βιβλίο, με τον τίτλο «Ζώντας στην σκιά της Δούκισσας». Μάλιστα σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις του πατέρα τους, η ιδέα ο ίδιος να μιλήσει με τα media, πουλώντας τους συνεντεύξεις και φωτογραφίες ήταν δική της.
 

Ο πατέρας της Meghan είπε επίσης ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τις αναφορές ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι μπερδεμένοι με αυτόν που κάνει συνεντεύξεις με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δεν θα σταματήσει να μιλάει για την κόρη του και τη βασιλική οικογένεια - ανεξάρτητα από το πόσο «απογοητευμένοι» είναι.

«Ήμουν σιωπηλός για ένα ολόκληρο έτος και ο Τύπος μου χτύπησε καθημερινά λέγοντας ότι είμαι ένας ερημίτης που κρύβεται στο Μεξικό, έτσι έδωσα την ιστορία μου», είπε στην TMZ.


«Προφανώς αυτή η συνέντευξη έθεσε τη βασιλική οικογένεια στη σιωπή τους ... έτσι, έδωσα μια άλλη συνέντευξη για να σπάσει τη σιωπή. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μου μιλήσουν» συμπλήρωσε.

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

Δειτε Επισης

Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης