Απίστευτο! Σκορδά, Καινούργιου, Γαβαλάς και Καραβάτου, είχαν όλοι κάτι να πουν για την Σπυροπούλου!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και πιο συγκεκριμένα την απάντηση της σχετικά με το αν κάποιος έχει χάσει τη δουλειά του εξαιτίας της, σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Το Πρωινό.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα ρώτησε ευθέως τον πρώην συνεργάτη της Σπυροπούλου, Θέμη Γεωργαντά αν κάτι τέτοιο ισχύει με εκείνον να απαντά:

«Όταν συνεργάζομαι με κάποιους ανθρώπους, δεν είναι ωραίο και έντιμο να βγαίνω και να μιλάω για αυτούς! Έγιναν διάφορα εκείνη τη χρονιά, και από την επόμενη, πήρε τα ηνία της εκπομπής η Κωνσταντίνα, και φύγαμε και η Ναταλία και εγώ!», είπε με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει:

«Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι μια πολύ ωραία κοπέλα, είναι μια κούκλα, ελκυστική τηλεοπτικά. Εμένα μου αρέσει! Από εκεί και πέρα, όμως, κανείς δεν μπορεί να ξέρει και τι έχει συμβεί σε μία εκπομπή, μου έχουν πει ιστορίες, αλλά δεν θα τις πω δημοσίως εγώ για αυτούς! Και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική! Από την άλλη, δεν είναι κακό να υπάρξει πρόβλημα με έναν συνεργάτη, η επανάληψη αυτού είναι που δημιούργησε το πρόβλημα»
 

 

 

Στην εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη προβλήθηκαν αποσπάσματα από την συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη της στην πρώην συνεργάτιδά της.

«Υπάρχει μια μαντινάδα που λέγεται: «Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις. Δεν νομίζω ότι για να υπάρξεις σε αυτό το χώρο πρέπει να είσαι killer απαραίτητα, με συγχωρείς πάρα πολύ

Ποτέ δεν το πίστεψα αυτό το πράγμα και ποτέ δεν το υιοθέτησα. Και όχι μόνο εγώ και άλλοι άνθρωποι. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μη λέμε τώρα ό,τι να’ ναι!» είπε, ενώ όταν ερωτήθηκε για το τι αποκόμισε από τη συγκεκριμένη συνεργασία, απάντησε όλο νόημα:

«Εγώ κρατάω μία θέση πάρα πολύ συγκεκριμένη σε όλους τους ανθρώπους που μου έχουν επιτεθεί μέχρι τώρα, και είναι δύο. Δεν υπάρχουν άλλοι. Δεν απαντώ ποτέ. Και όταν με έχουν ρωτήσει για αυτή τη χρονιά, έχω πει ότι έχω περάσει μια δύσκολη, περίεργη χρονιά, την οποία και άφησα πίσω μου, κρατώντας μέσα μου όλα αυτά που έπρεπε για να συνεχίσω πιο καλά, πιο δυναμικά, πιο όμορφα, πιο ήρεμα και πιο ήσυχα», κατέληξε η Κατερίνα Καραβάτου. 

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Σε όλα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τοποθετήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της κάνοντας αποκαλύψεις τις οποίες δεν περιμέναμε

«Για το θέμα της Φλορίντας και της Νάνσυς, εγώ δίνω δίκιο στην Κωνσταντίνα. Όντως η Κωνσταντίνα έκανε ό,τι γούσταρε, αυτή τις επέλεξε. Το θέμα είναι πως συμπεριφέρθηκαν και αυτές μετά. Γιατί αυτό το με το που θα τελειώσει η συνεργασία, δεν σε ξέρουμε δεν έχουμε επαφή, εμένα αυτοί οι άνθρωποι με ενοχλούν», είπε και συνέχισε:

«Ο Θέμης με ρωτάει, επειδή ήμουν στον Alpha, αν έκανε ό,τι ήθελε η Κωνσταντίνα. Έκανε η αλήθεια είναι. Υπήρχε δυστυχώς ένας φόβος και είχε πάρα πολύ μεγάλη αυλή, παραγωγούς, διευθυντές, όλοι ό,τι πει η Κωνσταντίνα. Μπορεί να μην έφταιγε η Κωνσταντίνα, μπορεί να έφταιγαν οι γύρω γύρω που δεν κάθισαν να την πιάσουν και να της πουν, εδώ τα πράγματα είναι ένα, δύο, πέντε, δέκα. Απλά όταν έφυγε η Κωνσταντίνα την κλώτσησαν όλοι και έκαναν πως δεν την ήξεραν. Για εμένα δεν φταίει η Σπυροπούλου, φταίει το περιβάλλον», είπε για να καταλήξει:

«Πες πως δεν ήταν και το πιο ευγενικό κορίτσι του κόσμου. Αν δεν σε πιάσει ένας διευθυντής να σου πει «Πρόσεξε να δεις κούκλα μου, εδώ πέρα δεν είναι το κοτέτσι σου, εδώ είναι κανάλι και όλοι τηρούμε κάποιους όρους». Αν δε σε πιάσουν να σου πουν έτσι, καλά τους κάνει στην τελική. Εμένα γιατί με έπιαναν; Τον Μουτσινά γιατί τον έπιαναν; Τη φοβόντουσαν. Δεν φταίει η Σπυροπούλου».

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή της στο βίντεο που ακολουθεί

 

Άστραψε και βρόντηξε ο Λάκης Γαβαλάς!

Ο σχεδιαστής μίλησε με σκληρά λόγια για το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και την συνεργάτιδα του, την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη. 

«Σήμερα μετά την επέμβαση για την αφαίρεση πέτρας από το νεφρό, και λόγω του ότι νοσηλεύομαι στην κλινική, δεν μπορώ εύκολα να κοιμηθώ, αν δεν είμαι στο στρώμα μου, παρακολουθώ το LATE NIGHT…

Πρωτον απορω γιατι ο Λαζοπουλος πηγε εκει να διαφημισει το θεατρικο εργο του…
Έπειτα αυτό το πάνελ με τα καρασαχλά βιντεάκια με θέματα που τα έχουμε ήδη δει σε χιλιάδες (πρωτοτυπες) μαλ…, από μέρες πριν…

Άρα τι πρέπει να πει κανείς για την γλάστρα Γραμμέλη που τώρα θα καταλάβει τι τραβάνε κάποιοι για να βγάλουν θεαματικότητα μέσα ειδικά από σαχλή παρουσία σαν την δική της..
Αηδιάζω…»
 έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος