Έλυσαν τις διαφορές τους μπροστά στις κάμερες Σπυροπούλου-Λιάγκας! Τι είπε για την σχέση της με την Μενεγάκη ;

Για την αγωγή που είχε καταθέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη με αφορμή τα σχόλια που είχαν κάνει για εκείνη, μίλησαν στο Late Night ο παρουσιαστής και η συνάδελφός του.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Η Κωνσταντίνα διεκδικούσε αρχικά 250.000 ευρώ, τόσο από τον Γιώργο, όσο και από την Σάσα, ενώ στη συνέχεια τις διεκδικήσεις της στα 50.000 ευρώ για τον καθένα. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το δικαστήριο αθώωσε τη Σάσα, όμως, καταδίκασε τον Γιώργο, ο οποίος καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ για τα υπονοούμενα που είχε αφήσει στον αέρα ότι κάποιοι άνθρωποι πληρώνονται για να προστατεύουν την Κωνσταντίνα.
 
«Έχει γίνει κάτι ανάμεσά μας, ήταν λάθος μου αυτό που είπα και ζητώ συγγνώμη. Ήταν λάθος μου, το έκρινε η δικαιοσύνη, καταδικάστηκα. Το αποσύρω, λοιπόν, εγώ απολογούμαι… Έλεγα κι εγώ όπως όλοι τότε αυτά που γνωρίζεις, που σε πείραζαν και δικαίως σε πείραζαν γιατί η προσωπική ζωή του καθενός είναι προσωπική και κανείς δεν πρέπει να μιλάει γι’ αυτήν. Γιατί επέλεξες εμένα και δεν επέλεξες έναν άλλον;», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.
 
Απαντώντας, η Κωνσταντίνα εξήγησε ότι τα λεγόμενά τους την πείραξαν, ενώ αναγνώρισε πως «ήμουν κι εγώ λίγο υπερβολική γιατί ήταν μια περίοδος που είχαν πέσει όλοι πάνω μου, οπότε την πλήρωσε αυτός που έλεγε τα περισσότερα». «Ήταν κάτι που δεν το έκανα για οικονομικούς λόγους, ούτως ή άλλως χρήματα δεν σου έχω πάρει και δεν θα σου πάρω. Απλά έβαλες λίγο μυαλό. Μου ήσουν πάντα συμπαθής, σας παρακολουθούσα πολύ με την Φαίη στο Πρωινό και με ενοχλούσε ακόμα περισσότερο που τα λέγατε εσείς», πρόσθεσε.
 
 
Δείτε στο βίντεο  όσα ειπώθηκαν:
 

Η παρουσιάστρια μίλησε κυριολεκτικά επί παντός επιστητού και ήταν άκρως αποκαλυπτική για την ίδια και την πορεία της.
Μιλώντας για τα τηλεοπτικά ο παρουσιαστής της έκανε λόγο για τις φιλικές σχέσεις που είχε με την Ελένη Μενεγάκη. 

Όταν ζήτησε από την Κωνσταντίνα να τοποθετηθεί για το αν πήρε επαγγελματικές συμβουλές από την παρουσιάστρια, εκείνη απάντησε: «Είναι προσωπικό το κομμάτι… Είναι κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Με την Ελένη είχαμε κοινά πράγματα.. Δεν είναι ότι κάναμε παρέα επειδή έλεγε από πάνω Alpha TV. Μετά άλλαξαν κάποια πράγματα. Πλέον δεν κάνουμε παρέα… Εγώ θα την χαιρετήσω (αν τη δω εξω). Δεν μπορώ να σβήσω από τη ζωή μου πρόσωπα, πράγματα, συναισθήματα, στιγμές… Μου είναι αδύνατον».

Λίγο αργότερα της ζητήθηκε να σχολιάσει αν θα έκανε εκπομπή με ορισμένα τηλεοπτικά πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά ρωτήθηκε και για την παρουσιάστρια του Alpha. «Τι να κάνω με την Ελένη; Η Ελένη είναι μία κατηγορία μόνη της», αποκρίθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το νέο project της, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Είναι πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή.. Είναι διαφορετική Ελένη από αυτού που ήξερα και έχω αγαπήσει. Εμένα μου άρεσε αυτό που ήξερα.. Η ανεμελιά της… Τώρα είναι κάτι άλλο. Οι άνθρωποι όμως μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε… Η κοπέλα δείχνει ότι δουλεύει».

Δείτε το βίντεο.
 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»