Η πρεμιέρα του Λιάγκα, τα σχόλια για Σκορδά και Αρναούτογλου και πρώτος καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος!

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αυτή τη φορά με ένα τελείως διαφορετικό concept.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε πρεμιέρα απόψε το βράδυ με το “Late Night” και από την αρχή έδειξε τα… δόντια του.

Με το καυστικό του χιούμορ, όπως πάντα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε δυναμικό come back και μάλιστα τα δύο πρώτα θέματα που σχολίασε ήταν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ανθή Σαλαγκούδη.

Φυσικά ο παρουσιαστής του Nomads του απάντησε καταλλήλως μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό Sfera. «Άρχισε να λέει πάλι τέτοιες μπούρδες για να κάνει νούμερα;», είπε όταν οι συνεργάτες του, του μετέφεραν τα όσα είπε στην εκπομπή και συνέχισε:

«Ο Λιάγκας έχει έναν καταπληκτικό τρόπο πρώτα να βρίζει, μετά να του κάνουν μήνυση και να τα παίρνει όλα πίσω και να γίνεται όχι απλά κότα αλλά Η ΚΟΤΑ. Εγώ θα του ευχηθώ καλή επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα απίστευτο κόλπο να κατηγορεί στην αρχή, να γίνεται λίγο σάλος και μετά να διαφημίζει το προϊόν του μέσα από κατηγορίες. Δεν το γουστάρω πάρα πολύ αυτό, δεν είναι η τακτική που γουστάρω, αλλά δικαίωμά του. Ό,τι θέλει ας κάνει!»

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας…

 

Πριν μερικές ημέρες, ο Θέμης Γεωργαντάς άφησε …παγωτό τις Φαίη Σκορδά και Ράνια Θρασκιά με την επική ατάκα που εκτόξευσε στον αέρα του “Πρωινό”.

Όλα ξεκίνησαν όταν έπεσε το σήμα για το ένθετο «Κοιτάω Μπροστά». Ο Θέμης Γεωργαντάς που βρισκόταν στο πλατό για να παρουσιάσει το δώρο, είπε το τελευταίο πράγμα που περίμεναν να ακούσουν οι δύο γυναίκες: «Αντί να το λέτε κοιτάω μπροστά, γιατί δεν το λέτε οι ζωντοχήρες; Θα έχει πλάκα»!

Οι δύο γυναίκες έμειναν “κόκκαλο” εκείνη τη στιγμή και ο Γεωργαντάς όταν αντιλήφθηκε τις προεκτάσεις της γκάφας του, ανέφερε φεύγοντας: «Και κάπου εδώ εγώ θα φύγω για πάντα»!

Ο Γιώργος Λιάγκας, στην έναρξη της νέας εκπομπής του, πρόβαλλε το βίντεο λέγοντας: «Κι ο κόσμος μερικές φορές ρε παιδί μου είναι σκληρός! Εδώ όντως δεν κρίνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Για τον Alpha και τον Δημήτρη Κοντομηνά μίλησε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα.

«Από τον Alpha έφυγα γιατί κάποια στιγμή τα πράγματα κλείνουν έναν κύκλο, που δεν είναι κακό, έχω καλές αναμνήσεις, ήταν όμορφα χρόνια. Και από το Mega έφυγα, δεν έγινε κάτι, και δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι συνέχεια στην τηλεόραση, ούτε σημαίνει ότι δεν θα ζεις χωρίς τηλεόραση. Μπορείς να κάνεις κινηματογράφο, μπορείς να κάνεις θέατρο, ένας δημιουργός έχει τη δυνατότητα να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Δεν είμαι σίγουρος αν θα κάνω ξανά τηλεόραση».

Για τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Στη ζωή μιλάς όταν έχεις κι ένα κοινό ενδιαφέρον. Όταν δεν υπάρχει κοινό ενδιαφέρον, θα υπάρχει βέβαια η τυπική σχέση, η οποία έχει πίσω καλές αναμνήσεις, έχει έναν σεβασμό, έχει μια εκτίμηση και κρατιέται σε αυτό το επίπεδο η σχέση. Πας παρακάτω με σεβασμό πάντα και με εκτίμηση σε όσους ανθρώπους σε στήριξαν, σε βοήθησαν και πάντα με αγάπη προς τους ανθρώπους, οι οποίοι σου αποδίδουν ευγνωμοσύνη».

Δείτε όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για Alpha και Δημήτρη Κοντομηνά…

«Δεν φορτώθηκα κανέναν ρόλο γιατί δεν με έβαλε κανείς να παίξω αυτό τον ρόλο. Πολλά λένε για σχέσεις με τον Τσίπρα. Δεν είναι το θέμα αν είναι φίλος μου ο Τσίπρας. Η σάτιρα δεν έχει καθόλου τέτοια σχέση, δεν το βλέπω έτσι. Μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει. Εγώ σαν δημιουργός είμαι ένα φορτηγό που θα φορτώσω τον χαρακτήρα, τις κακίες, τις μικροψυχίες, τις αντιπάθειες και τις αγάπες όλων. Αυτό είναι ο δημιουργός. Τι οφέλη να έχω από όλο αυτό; Μόνο ζημίες. Ασφαλώς και δεν πήρα χρηματοδότηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ποτέ, από κανένα κόμμα.

Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας έλεγε ψέματα, αλλά δεν είναι αυτό που με αφορά στο τέλος. Αυτό που με ενδιαφέρει στο τέλος είναι τι ο κόσμος περίμενε και τι εσύ κατάφερες. Νομίζω ότι ο Τσίπρας θα κριθεί στο αν αυτό που είπε έχει σχέση με αυτό που κατάφερε στο τέλος. Εγώ δεν κάθομαι να λέω στον κόσμο τι ψηφίζω. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που πιστεύω σαν δημιουργός με αυτό που θα κάνω στην κάλπη σαν πολίτης. Δεν θα κατέβαινα ποτέ στην πολιτική», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα…

Ο Γιώργος το μεσημέρι της Τετάρτης θέλησε να κάνει μια ανάρτηση σχετικά με την σημερινή του εκπομπή.

 

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»