O γάμος του Σάββα Πούμπουρα με φόντο ένα από τα ειδυλλιακότερα σημεία του νησιού μας!

 "Η μανούλα έπαθε σοκ, προσπαθεί να συνέλθει, δεν το είχαμε πει σε κανέναν, θέλαμε να το κάνουμε για μας και μετά να το πούμε, όλοι ξαφνιάστηκαν με τον γάμο μου!" 

Το Σάββατο, o Σάββας Πούμπουρας και η σύντροφός του, Αρετή Θεοχαρίδη, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κύπρο με φόντο ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Πάφου.

Φορώντας ένα χακί παντελόνι και ένα λευκό λινό πουκάμισο, ο 37χρονος παρουσιαστής ντύθηκε γαμπρός και κράτησε το χέρι της αγαπημενής του Αρετής η οποία ντύθηκε με ένα απλό, αέρινο, λευκό φόρεμα αρχαιοελληνικής αισθητικής. 

Ήταν ένας γάμος χωρίς καμία επιτήδευση, σε στενό κύκλο και μακριά από τα φωτα της δημοσιότητας και ο οποίος τελέστηκε σε εξωτερικό χώρο με φόντο το ναυάγιο του εμπορικού πλοίου EDROIII και τις θαλασσινές σπηλιές της περιοχής. . Πρόκειται για ένα ναυάγιο το οποίο βρίσκεται εκεί από το 2011 και η συγκεκριμένη περιοχή είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα Natura 2000.  

Πριν από μερικές ώρες, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε την πρώτη τους φωτογραφία ως ζευγάρι στο λογαριασμό του στο Instagram, συνοδεύοντας την με μια λακωνική αλλά με πολυ χιούμορ ατάκα: «Case cloed (Η υπόθεση έκλεισε)»!

Ο Σάββας Πούμπουρας βγήκε τηλεφωνικά στο LaBiriBiri και μίλησε για τον γάμο του στην Κύπρο, και έλαβε τις ευχές των συντελεστών της εκπομπής.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μένω τον μισό χρόνο κάτω στην Κύπρο και τον μισό Ελλάδα, η Αρετή είναι από τον Πειραιά, η Πέγια είναι ο τόπος των προπαππούδων μου, και είπα ότι εδώ θέλω να τον κάνω. Κάνω εκπομπή και στην Κύπρο από το φθινόπωρο, ένα ταξιδιωτικό πρόγραμμα στο κρατικό κανάλι. 

Η μανούλα έπαθε σοκ, προσπαθεί να συνέλθει, δεν το είχαμε πει σε κανέναν, θέλαμε να το κάνουμε για μας και μετά να το πούμε, όλοι ξαφνιάστηκαν με τον γάμο μου! Ήταν μια χαρά, ακριβώς όπως το ήθελα. Και για μένα ήταν ξαφνικό, το πήραμε απόφαση πριν 40 μέρες. Είμασταν 6 χρόνια μαζί με την Αρετή. Δεν ήταν επίσπευση, απλά το πήραμε απόφαση, δεν υπάρχει εγκυμοσύνη!» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη