Τι αποφάσισε το δικαστήριο για το διαζύγιο των Αλιμόνου - Βαρδινογιάννη!

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στα τέλη Μαρτίου η είδηση πως η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης χωρίζουν μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά, με τους δικηγόρους τους να παίρνουν πλέον τον λόγο.
 
Τα σύννεφα στο γάμο του ζευγαριού άρχισαν να δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της μετοίκησής τους προ διετίας στην Αμερική, η οποία τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και επέστρεψαν στην Αθήνα, ενώ, εκτός από την αίτηση διαζυγίου, ο επιχειρηματίας κατέθεσε και ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να πάρει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική.
 
Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα, όπως αναφέρει το You Weekly, το αίτημα του κ. Βαρδινογιάννη απορρίφθηκε και το δικαστήριο έκρινε πως τα παιδιά καλώς βρίσκονται στην Ελλάδα μαζί με την μητέρα τους.
 
Οι συνήγοροι του επιχειρηματία κατέθεσαν έφεση η οποία θα εκδικαστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Εφετείο Αθηνών. Εάν δικαιωθεί ξανά η κα. Αλιμόνου, η υπόθεση θα τελεσιδικήσει στον Άρειο Πάγο μετά τη δεδομένη νέα έφεση της πλευράς Βαρδινογιάννη.
Αυτή, πάντως, είναι μόνο η αρχή της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, το οποίο όμως δεν έχει διαταράξει τις μεταξύ του σχέσεις, αφού παραμένουν σε πολιτισμένο επίπεδο, έχοντας ως προτεραιότητα τα τέσσερα παιδιά τους, τα οποία φυσικά είναι πολύ μικρά για να αντιληφθούν ακόμη ότι οι γονείς τους χωρίζουν. Μάλιστα, ο κ. Βαρδινογιάννης κινείται μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας και ήδη μαζί με την εν διαστάσει σύζυγό τους και τα παιδιά τους έκαναν διακοπές λίγων ημερών στη Μύκονο, αλλά και τις προσεχείς εβδομάδες θα κάνουν όλοι μαζί διακοπές διάρκειας τουλάχιστον δύο εβδομάδων.
 
Σε ό,τι αφορά το διαζύγιο, θεωρείται σίγουρο από νομικούς κύκλους ότι θα είναι χρονοβόρο, αφού, μετά το τέλος των ασφαλιστικών μέτρων, θα ανοίξει το θέμα της επιμέλειας, της διατροφής και της λύσης του γάμου.
 
 
 

Δειτε Επισης

Η #SATTIsfaction «έριξε εξάρες» & αποθεώθηκε! Το πιο μεγάλο μονόπλανο ever στην #Eurovision! Put your hands up!
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε unfollow τον Νίκο Παππά μετά τις κοινές διακοπές στην Πάρο το Πάσχα
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»
Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου Κασσελάκη – Τάιλερ
Επίσημη κοινή εμφάνιση Χρήστου Μάστορα και Γαρυφαλλιάς Καληφώνη - Της γνώρισε την Μαρινέλλα
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Ζώη