Συγκινημένος και αμήχανος ο Ανδρέας Γεωργίου στο Πρωινό! Η συγγνώμη και η σπόντα για τον Ant1!

Συγκινημένος και αμήχανος ο Ανδρέας Γεωργίου στο Πρωινό! Απαντά για τον καυγά με τον Αποστόλη Τότσικα! 

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Ανδρέας Γεωργίου. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα προβολής του «Μπρούσκο», το οποίο ρίχνει τίτλους τέλους μετά από 4 χρόνια επιτυχίας, και ο δημιουργός του, δεν θα μπορούσε να μην κάνει έναν απολογισμό της έως τώρα πορείας του στον Ant1, εν όψει και της μετεγγραφής του πλέον στον Alpha.

 

«Ανατρίχιασα. Συνειδητοποίησα ότι πριν 4 χρόνια μπαίναμε πρώτη φορά σε αυτό το πλατό με τον Αποστόλη και την Ελένη, και τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό το ταξίδι τελειώνει. Καλά είμαι, μπήε το καλοκαίρι, αρχίσαμε δουλειά για τις νέες μας δουλειές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και να ζητήσω ένα συγγνώμη που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα που μου στέλνουν, αλλά είναι πάρα πολλά. Λίγο αμήχανη είναι η στιγμή, έτσι; Αισθάνομαι πολύ αμήχανα…» ομολόγησε ο δημιουργός. 

«Ήμουνα σίγουρος ότι η δουλειά αυτή θα αγαπηθεί. Ένας λόγος που στενοχωριέμαι που τελειώνει είναι που δεν θα πηγαίνουμε στα Χανιά για γύρισμα, αυτό θα μου λείψει πάρα πολύ! Είμαι αυστηρός, μόνο ως προς το αποτέλεσμα της δουλειάς. Δεν μου αρέσει η προχειρότητα! Δεν έχω βγάλει χρήματα, γιατί όταν πρωτοήρθα σε αυτό το κανάλι, και έδωσα τα χέρια με τον κύριο Λάτσιο, μου δεσμεύτηκε ότι θα έχω τα καλύτερα. Όταν λοιπόν ξεκίνησαν οι πωλήσεις στο εξωτερικό, δεν ζητήσαμε τίποτα από αυτά. Και θέλώ να το πω, γιατί πολοί νομίζoυν ότι βγάλαμε πολλά χρήματα!» είπε, πετώντας τη σπόντα του προς τον Ant1.

Η Φαίη Σκορδά ευχήθηκε στο τέλος καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ό,τι άλλο κάνει από εδώ και πέρα στον δημιουργό, σεμία ακόμη μάλλον αμήχανη στιγμή.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Αντρέα Γεωργίου αν έχουν βάση οι φήμες που τον θέλουν να σφάχτηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε, με τον Αποστόλη Τότσικα. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την αμηχανία του, λέγοντας διπλωματικά:

«Στιγμές έντασης υπήρξαν με όλα τα παιδιά. Όταν περνάς 15 ώρες την ημέρα με κάποιον, φυσιολογικό είναι και να τσακωθείς και να υπάρξει η ένταση!» είπε, ενώ ενοχλήθηκε περαιτέρω με την ερώτηση της Φαίης αναφορικά με την ένταση που δημιουργήθηκε σε ένα γύρισμα, όταν κάποιος μίλησε άσχημα σε ένα άτομο του συνεργείου. 

«Δεν θέλω να το θυμηθώ αυτό σήμερα! Ισχύει όμως ότι είμαι πάντα δίπλα σε όλους!» και φώναξε μέσα στο πλατό τους συνεργάτες του.

Δείτε τα στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος στην κηδεία του πατέρα του – Στο πλευρό του η σύζυγός του
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»