Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο του «Μπρούσκο»!

Ανδρέας Γεωργίου & Κούλλης Νικολάου στο φινάλε της σειράς που μοσχοπουλήθηκε στο εξωτερικό όσο καμία άλλη ελληνοκυπριακή παραγωγή! Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του «Μπρούσκο»;
Οριστικές αποφάσεις και ραγδαίες εξελίξεις! Σαρωτικό και ανατρεπτικό το τελευταίο επεισόδιο του «Μπρούσκο», θα συναρπάσει και θα βάλει τον επίλογο στις περιπέτειες των ηρώων του!
 
Το «Μπρούσκο», η αγαπημένη σειρά, ρίχνει αυλαία στις 20.00, στον ΑΝΤ1,  με ένα δίωρο επεισόδιο που θα μας καθηλώσει!
 
Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο»  αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό και απέκτησε φανατικούς θαυμαστές και στα 4 χρόνια προβολής της. Τώρα μας αποχαιρετά με το μεγάλο της φινάλε!
 
Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ανδρέα Γεωργίου έγιναν τα τελευταία γυρίσματα και μάλιστα σήμερα ανήμερα της προβολής του τελευταίου επεισοδίου της σειράς που μοσχοπουλήθηκε στο εξωτερικό όσο καμία άλλη ελληνοκυπριακή παραγωγή, κυκλοφόρησαν  backstage φυτογραφίες του «αποχαιρετιστήριου γυρίσματος»
Το τελευταίο επεισόδιο, θα βρει όλους τους ήρωες στην κρισιμότερη καμπή της ζωής τους. Οι αποφάσεις τους είναι πλέον τελειωτικές και οι εξελίξεις ραγδαίες και θα επηρεάσουν το μέλλον τους από δω και πέρα. Για κάποιους αυτές οι εξελίξεις κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ για κάποιους άλλους ήρθε η ώρα να πληρώσουν το βαρύ τίμημα των κακών επιλογών τους. Όσοι κινήθηκαν με γνώμονα την αγάπη και το ενδιαφέρον για το κοινό καλό, θα ανταμειφθούν και θα επεκτείνουν τα όρια της ευτυχίας στη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τις πικρές στιγμές και τις οδυνηρές μνήμες. Όσοι όμως επένδυσαν στο κακό και την άνευ όρων οικονομική και προσωπική φιλοδοξία τους, θα βρεθούν στο αδιέξοδο που δημιούργησαν με τις ίδιες τους  τις πράξεις.
 
Ευτυχισμένα χαμόγελα και happy end για κάποιους, μία γέννα με ευχάριστη ανατροπή, πολλές εκπλήξεις και μια σύλληψη, ένας παράνομος έρωτας που θα μας αιφνιδιάσει, ένας γάμος και ένας φόνος στο τελευταίο επεισόδιο του «Μπρούσκο»! Στο τέλος, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει.

Ο Ανδρέας Γεωργίο ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά για το αποψινό φινάλε του Μπρούσκο, αν θα έχει happy end ή όχι, και εκείνος δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Θα είναι ένα φινάλε γλυκό. Θα είναι ανατρεπτικό επεισόδιο, και όλα τα συναισθήματα τεσσάρων χρόνων, θα τα ξανανιώσουμε όλα μαζί. Νομίζω ότι θα μείνουν όλοι πολύ ευχαριστημένοι!» είπε, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει αν θα υπάρξει φόνος, λέγοντας απλά ότι θα πρόκειται για ένα πολύ δυνατό γεγονός.

Στο Πρωινό προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό τελευταίο επεισόδιο του Μπρούσκο. Η υπερεπιτυχημένη σειρά του Ant1 ρίχνει σήμερα τίτλους τέλους, και, με την ευκαιρία της παρουσίας του δημιουργού της, Ανδρέα Γεωργίου στην εκπομπή, εξασφαλίστηκε για τους τηλεθεατές ένα σύντομο απόσπασμα. Οι εξελίξεις προβλέπονται πραγματικά καταιγιστικές…

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 
Δείτε φωτογραφίες:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Mετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας, εξαφανίστηκε και η Ιρλανδία - Εκτός παρέλασης Ελλάδα & Ελβετία
Γιατί όλες οι αποφάσεις της #EBU για το Ισραήλ «λερώνουν με υποψίες» το υπερshow της #Eurovision 2024;
Ξεσπά η Γιάννα Τερζή για την Μαρίνα Σάττι: «Μωρά στη Γάζα και στο Κονγκό γίνονται χίλια κομμάτια από βόμβες»
#Eurovision 2024: Ποια θέση παίρνει Ελλάδα & Κύπρος στις ψηφοφορίες του #PressPοll και #AudiencePoll;
Η σπάνια on camera εμφάνιση της μητέρας της Μαρίνας Σάττι: «Συγκινήθηκα όταν την είδα στη σκηνή»
Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη & της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της από το #SurvivorGR
H Έλενα Παπαρίζου έφτασε στην Ελλάδα μετά την αποθέωση στη #Eurovision!
Η απάντηση της ελληνικής αποστολής για τις γκριμάτσες & τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη Press Conference
#MasterChefGR: Ο Μάριος από την Κύπρο, αποχώρησε με βαθμολογία, σοκ: «Τι 4; Karma is a bitch»
Σταμάτης Κραουνάκης: «Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα»