Μαχητές και "Διάσημοι" διασκέδασαν μαζί! To party του Survivor!

Το Survivor τελείωσε και νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο τελικός έγινε την Τετάρτη, ο οποίος σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης και χθες βράδυ όλοι οι παίκτες, Μαχητές και Διάσημοι βρέθηκαν στο πάρτι του παιχνιδιού επιβίωσης και φυσικά δεν έλειψαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες, τις οποίες και πόσταραν στο instagram τους. Πρώτα στο Λαγονήσι και μετά στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης.

Διάσημοι και Μαχητές δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να βγάζουν selfies, ενώ οι θαμώνες του μαγαζιού έσπευσαν να βγάλουν μαζί τους φωτογραφίες. Το κλίμα ανάμεσά τους ήταν πολύ ευχάριστο κάτι που δείχνει ότι όποιες διαφωνίες είχαν όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο τις έχουν αφήσει πίσω τους.

Βέβαια, από την βραδιά έλειπαν αρκετοί παίχτες του παιχνιδιού επιβίωσης όπως ο νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Bo, ο Γιάννης Σπαλιάρας, οι δίδυμες αδελφές Αϊνατζόγλου, ο Λάμπρος Χούτος, ο Στέλιος Χανταμπάκης, αφού πριν είχαν το πάρτι του Survivor σε club της παραλιακής και μάλλον δεν θέλησαν να συνεχίσουν την βραδιά τους στον Χρήστο Χολίδη.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μαγνήτισε τα βλέμματα με το σέξι τσιφτετέλι της, ενώ ο Χρήστος Χολίδης την ανέβασε στην πίστα και ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε. 

Λίγα λεπτά πριν φτάσουν στο πάρτι για το Survivor, όπου διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο στο Λαγονήσι, Λάουρα Νάργες, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σόφη Πασχάλη και Κωνσταντίνος Βασάλος έμελε να ζήσουν μια… περιπέτεια.

Οι πρώην παίκτες του reality επιβίωσης «έμειναν» από πετρέλαιο και στο σημείο έσπευσε για να τους βοηθήσει -αρχικά- και ο Κώστας Κοκκινάκης. Ωστόσο, ούτε ο πολίστας κατάφερε να κάνει το αυτοκίνητο να ξεκινήσει και έτσι κατέφτασε στο σημείο Οδική Βοήθεια.

Όλοι μαζί αντιμετώπισαν το ατυχές περιστατικό με χιούμορ, ενώ κατέγραψαν τα πάντα μέσω Instagram stories!

 
 
 
 

Φαίνεται πως όλα πια είναι περασμένα και ξεχασμένα και... φιλιούνται, αγκαλιάζονται ακόμα και εκείνοι που ήρθαν σε κόντρα, δείχνουν πια να είναι φιλαράκια. 

 Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια