Αυτά είναι τα ποσοστά που πήραν Ντάνος - Πρίαμος!

Τα πυροτεχνήματα στην Σκιάθο και η αντίδραση στην Κύπρο!

Ο τελικός του Survivor και η ανάδειξη του Γιώργου Αγγελόπουλου σε μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης αποτέλεσε κεντρικό θέμα σχολιασμού στο σημερινό Πρωινό.

«Τα ποσοστά, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν 65% για τον Ντάνο και 35% για τον Μάριο! Υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά!» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός στην έναρξη της εκπομπής.

Αμέσως μετά, η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε ότι η εκπομπή στήριζε τον Ντάνο, έχοντας εκφράσει την προσωπική της προτίμηση, προσπαθώντας φυσικά και να κρατήσιε ίσες αποστάσεις. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Στη Σκιάθο, τόπο καταγωγής του, χτύπησαν ακόμη και οι καμπάνες, και ακόμη και γέροι άνθρωποι πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη του συντοπίτη τους. Το πανδαιμόνιο που επικράτησε αποκάλυψε με σχετικά βίντεο το Πρωινό. Βεγγαλικά άναψαν, ηλικιωμένες κυρίες άρτχισαν να χορεύουν στα σαλόνια των σπιτιών τους, και η γιαγιά Νίτσα, φυσιογνωμία του νησιού, άρχισε να χορεύει με την ανάδιεξη του νικητή.

Σε όλη την παραλία στη Σκιάθο έβλεπαν τις καφετέριες, και οι τουρίστες απορούσαν. Τα πυροτεχνήματα δεν σταματούσαν, και όλοι ήταν στους δρόμους. Η Φαίη Σκορδά δήλωσε πρόθυμη να πάει στη Σκιάθο, και οι συνεργάτες της είπαν ότι θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή, που τον στήριξε τόσο πολύ.

Δείτε τα αποκαλυπτικά πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι καταγγελίες που ακούστηκαν από την πλευρά του Μάριου για το ότι δεν καταμετρώνταν οι ψήφοι υπέρ του, συζητήθηκε στο Πρωινό, όπου και προβλήθηκαν τα πλάνα με τον εκνευρισμό του παίκτη των Μαχητών.

«Υπήρξε μαζική κινητοποίηση στην Κύπρο για να στηριχθεί ο Μάριος. Εγώ πήρα ένα μήνυμα από φίλο μου στην Κύπρο. Δέχτηκε ένα μήνυμα από γνωστό ινστιτούτο ομορφιάς στη Λεμεσό, που τον παρότρυνε να ψηφίσει τον Μάριο. Πήρε πίσω, και του είπαν ότι έιναι φίλος και πελάτης τους. Στείλανε μαζίκά μηνύματα για να στηρίξει ο κόσμος τον Μάριο!» αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη. 

«Εμένα δεν θα μου άρεσε αν ήμουν ο Μάριος Πρίαμος, να με στηρίζει ένα κέντρο ομορφιάς, εκτός κι αν το ξέρει και έχουν κάνει συμφωνία! Και η παραγωγή τι συμφέρον είχε να πριμοδοτήσει τον έναν έναντι του άλλου; Μην του χαλάμε τη νίκη!» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

«Εγώ έμαθα χτες ότι μετά τον τελικό, και οι δύο οικογένειες, μπήκαν στοι ίδιο πούλμαν, δεν έγινε τίποτα, ήταν μια χαρά, τα παιδιά έμεναν στο ίδιο δωμάτιο και δεν συνέβη το παραμικρό!» αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου και η αλήθεια για την υγεία της Μαρίνα Σάττι: «Χαζομάρα μου»
#SurvivorGR: Η ανατροπή σε ασυλίες και αποχωρήσεις και oι Τούρκοι συμπαίκτες - Ο πρώτος μονομάχος
Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη μεγάλη νίκη στην #Eurovision 2024 και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι
Το Bambie Thug της Ιρλανδίας ξέσπασε σε κλάματα: «Εμείς είμαστε #Eurovision. Δεν είναι η #EBU. Να πάτε να γ@@@!»
Νίκος Μωραΐτης: «Aν δεν υπήρχαν οι επιτροπές, η #Eurovision θα ήταν αυτών που σφάζουν παιδιά στην Γάζα»
Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την κατάκτηση της 15ης θέσης: «Ήθελα το 12αρι από την Ελλάδα»
Λεκτικό επεισόδιο Ελλάδας - Ισραήλ στα παρασκήνια της #Eurovision, στην πρόβα της παρέλασης των σημαιών
Έξαλλη ολλανδική αντιπροσωπεία στην #Eurovision μετά τον αδιαφανή αποκλεισμό της: «Γ@@@στε την EBU»
Η στιγμή που η εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά σε λυγμούς μετά την εμφάνισή της & το πρωτοφανές γιουχάρισμα
Tο Nemo έσπασε το τρόπαιο της #Eurovision - Οι πρώτες δηλώσεις: «Ήταν η πιο queer παράσταση»