Γιώργος Αγγελόπουλος: Μίλησε για πρώτη φορά για όλα!

Τον χαμό που προκλήθηκε με το Survivor και το άτομο του προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ο Ντάνος!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε χθες το έπαθλο του Survivor και σήμερα προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβαινε στην Ελλάδα όλο αυτό τον καιρό που ο ίδιος προσπαθούσε να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο. «Χαίρομαι που είμαι μαζί σας και που έχω κάνει και μπάνιο», είπε στην έναρξη του Survivor Πανόραμα στην Ελεονώρα Μελέτη, στην οποία εμφανίστηκε με ένα κουτί ντανοπιτάκια του τα έδωσε η μαμά του και ο θείος του.

Ο Ντάνος είπε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι είναι άυπνος και δεν είχε όρεξη να φάει ενώ εξήγησε: «Σήμερα συνειδητοποίησα ότι είναι αλήθεια όλο αυτό... δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ακόμα...». 

«Αισθάνομαι ήρεμος γιατί είδα την οικογένειά μου μετά από πολύ καιρό, περισσότερη ώρα. Είχα ένα πολύ ευχάριστο πλάνο οπτικό σήμερα το πρωί ανοίγοντας τα μάτια μου, την κούπα και πραγματικά συνειδητοποίησα ότι ήταν αλήθεια όλο αυτό. Είναι περισσότερο η ηθική ικανοποίηση. Καταρχήν, δεν ήξερα ότι υπάρχει κούπα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

Στην ερώτηση αν έχει αντιληφθεί τον χαμό που έχει κάνει το Survivor στην Ελλάδα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Δεν είναι δυνατόν να καταλάβω τι γίνεται. Πήρα μια γεύση χθες. Δεν έχω κοιτάξει το κινητό μου. Το άφησα να φορτίσει και κατέβαιναν μηνύματα, αιτήματα κλπ. Σήμερα το πρωί το έβαλα να φορτίσει, γιατί δεν είχα και τον φορτιστή. Επικοινώνησα με κάποιους συγγενείς στη Σκιάθο, ξέρω ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό».

«Θα τον βάλω να ανοίξει τον λογαριασμό του στο Instagram», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και ο Ντάνος ρώτησε έκπληκτος: «Τι θα μου κάνεις»;

Ο νικητής του Survivor αποκάλυψε επίσης πως αποφάσισε να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης και ενώ είχε συμπληρώσει την αίτηση είχε ξεχάσει το εν λόγω γεγονός γιατί ένα άλλο ευχάριστο γεγονός, η γέννηση του ανιψιού του το έκανε να το ξεχάσει... Ο ίδιος τόνισε πως ήταν από τους τελευταίους που μπήκε στο survivor!

Aπό τις πρώτες ερωτήσεις που του έκανε ήταν για την περιβόητη κλίκα που υπήρχε στους Διάσημους.

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι τελικά έγινε και ενώ οι Διάσημοι στην αρχή τον συμπαθούσαν μετά η ομάδα στράφηκε εναντίον του... Ο Ντάνος είπε ότι είναι ευλογία να προσφέρει στους άλλους, αλλά κάποιοι δεν ήταν ευθύς απέναντί του.

Φυσικά μίλησε και για τον Χανταμπάκη και την σχέση τους.

Ο Ντάνος αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ on camera και τόνισε πως μετά από ένα γεγονός, την πρώτη μέρα στον Άγιο Δομίνικο ενοχλήθηκε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο survivor Πανόραμα και για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που πέρασε από σαράντα κύματα.

«Η Ευρυδίκη είναι τούρμπο... Παρασύρθηκε, ίσως είναι και λίγο υπερβολικό αυτό που λέω, επηρεάστηκε από την αρνητικότητα που είχαν απέναντί μου... ». Τι είπε για την εξέλιξη της σχέσης τους μέσα στο παιχνίδι;

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και όλο το θέμα που είχε προκύψει με το "bullying" και την συμπεριφορά που δεχόταν από τους συμπαίκτες του. 

Ο Ντάνος πήρε θέση και είπε ότι κάποια από τους παίκτες την είχαν περιθωριοποιήσει.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε