Παπαρίζου, Φουρέιρα, Μακρυπούλια, Βανδή, Ασλανίδου... Τι φόρεσαν οι κυρίες στα show;

 
Οι λαμπερές εμφανίσεις στα τηλεοπτικά show αυτή την εβδομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Έλενα Παπαρίζου, είχε vibes «Number One» και εντυπωσίασε όλους τους τηλεθεατές με το look της. Ειδικότερα, επέλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό sexy φόρεμα MY T wearables, σε mini μήκος που ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της. Το ντεκολτέ ήταν εξίσου τονισμένο, με το φόρεμα να έχει ένα βαθύ V, με το αποτέλεσμα να εξισορροπούν τα μακριά μανίκια. Πρόκειται για μια πολύ καλή πρόταση little black dress, ειδικά αν αγαπάς την παγέτα στις βραδινές σου εμφανίσεις.
Τα παπούτσια της ήταν τα διαχρονικά αγαπημένα κάθε γυναίκας, ένα ζευγάρι μαύρες Νak γόβες την τελική εικόνα πολύ classy-chic.

Απαραίτητη ήταν σίγουρα και η προσθήκη της μαύρης δερματικής ζώνης, που τόνιζε την μέση της Έλενας, δημιουργώντας θηλυκές καμπύλες στην ήδη σέξι σιλουέτα της.

Τα μαλλιά της ανέλαβε ο Νάσος Ασημακοπουλος και ήταν στο αγαπημένο της ύφος, επιμελώς ατημέλητα με χωρίστρα στη μέση. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Έλσα Πρωτοψάλτη και ήταν σε γήινους φυσικούς τόνους, όπως έχουμε συνηθίσει την τραγουδίστρια, με nude χείλη και έντονο contouring.

 

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν πιο σέξι από ποτέ στο τρίτο live του «The Final Four» ξεπερνώντας τον εαυτό της για ακόμη μια φορά.

Ειδικότερα, επέλεξε ένα πολύ hot see- through πουά body δια χειρός Natar Georgiou, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο bra και φούστα σε mini μήκος και γκρι απόχρωση. Το look που επιμελήθηκε ο στιλίστας Μάρκος Ανδριώτης, ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές γόβες.

Την παράσταση έκλεψαν τα εντυπωσιακά της σκουλαρίκια που έδεσαν τέλεια με το κλασικό κοντό καρέ, ενώ της πήγαινε πολύ και το έντονο eyeliner.

 

Πιο όμορφη από ποτέ ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια στο χθεσινό live του «The Final Four» και μάλιστα σε πολλούς θύμισε pin-up girl.

Τι φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο live του Final Four; Η Ζέτα τόλμησε να κάνει ένα εντυπωσιακό color blocking, επιλέγοντας ένα φούξια top με πολύ εκκεντρικό ύφος, μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή και μπλε γόβες. Όλο το outfit (Enny Monaco) συνδυάστηκε άψογα με κοσμήματα Kessaris.

Τα μαλλιά της τα είχε μαζεμένα σε ένα πολύ εντυπωσιακό χτένισμα, ενώ της πήγαινε ιδιαίτερα το φούξια κραγιόν που ήταν ασορτί με το τοπ. Τόσο το μακιγιάζ που επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη με τον Στέφανο Βασιλάκη, όσο και το χτένισμα, παρέπεμπαν σε άλλη δεκαετία και της έδιναν έναν ρετρό αέρα.

Αριστοκρατικότητα και σεξαπίλ, όλα σε ένα σε αυτό το πρωτότυπο look που θα δεις παρακάτω.

Hollywood Glam: Η Ζέτα μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε look αλλά το ύφος που απογειώνει την προσωπικότητα και το στιλ της, δεν είναι άλλο από το old Hollywood Glam.

 
 

Υπέρλαμπρη είναι για ακόμη μια φορά η Δέσποινα Βανδή στο live του X-Factor. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Roberto Cavalli, το οποίο συνδύασε με παπούτσια Alexandre Birman. Το look ολοκλήρωσε με vintage κοσμήματα ozar jewels. Το styling της οικοδέσποινας του show ανέλαβε για ακόμη μια φορά η Έλενα Βαζούρα, καθώς φαίνεται πως η Δέσποινα την εμπιστεύεται απόλυτα- και πολύ καλά κάνει.

Εξίσου εντυπωσιακό και προσεγμένο όμως ήταν και το beauty look της, καθώς φαίνεται πως ο Βασιλης Μπουλουμπασης έχει αντιληφθεί πλήρως ποια χτενίσματα είναι αυτά που αναδεικνύουν περισσότερο την ομορφιά της Δέσποινας. Έτσι, την είδαμε με ένα half-up χτένισμα που παρέπεμπε στην star της pop, Ariana Grande.

Τέλος, επειδή πετυχημένη ομάδα δεν την αλλάζεις, και η make up artist που ανέλαβε το μακιγιάζ της παρουσιάστριας ήταν η Βασω Νακοπούλου, όπως και στο προηγούμενο live.

 

Η Μελίνα Ασλανίδου το τελευταίο διάστημα είναι κυριολεκτικά πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ: Τόσο στις εμφανίσεις της στα επεισόδια του X-Factor, όσο και στις πιο casual στιγμές της, μοιάζει full ανανεωμένη.

Στο επεισόδιο, η τραγουδίστρια επέλεξε ένα σκούρο μπλε one-shoulder φόρεμα με glitter της σχεδιάστριας Ειρήνη Αγγελόπουλος, το οποίο συνδύασε με επίσης μπλε κολιέ και σκουλαρίκια Vourakis και παπούτσια του οίκου Saint Laurent.

Υπέροχα ήταν και τα μαλλιά της, με ένα χτένισμα που δεν την έχουμε συνηθίσει και θα θέλαμε να την βλέπουμε συχνότερα: Ένα πολύ μοντέρνο πλαϊνό ponytail, που της προσέδιδε ένα νεανικό αέρα και αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Τέλος, το μακιγιάζ της ήταν αυτό που της πηγαίνει περισσότερο, χείλη σε nude απόχρωση, έντονο βλέμμα που μαγνητίζει και ένα natural contouring με φωτοσκιάσεις χωρίς υπερβολές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli