H Άβα Γαλανοπούλου με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη δικαστική της περιπέτεια…

 

«Μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή». «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία μίλησε και για τη δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της.

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξε τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα.

Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσει περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε συγκινημένη η Άβα Γαλανοπούλου.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε η Άβα Γαλανοπούλου στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Σάκη Μπουλά, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Τάκη Σπυριδάκη.

«Το 50-50 ήταν η χρυσή στιγμή για όλους μας. Ο γλυκός μου ο Σάκης, ο χρυσός μου, τι εξαιρετικός άνθρωπος. Είχα την τύχη να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ήρθε στο πλευρό μου μάρτυρας, στο πρώτο δικαστήριο.

Με τον Σπύρο δεν έχουμε παίξει μαζί, αλλά ήρθε, άντρας, αρσενικό… Δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που μου συνέβη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου.

Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν άρρωστος, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Και βλέπω μια συνέντευξη και κατέρρευσα γιατί έμαθα ότι είναι άρρωστος, αλλά το είχε ξεπεράσει το χρυσό μου, έτσι νόμιζε…

Και είπε ότι ο Σπύρος πήγαινε κάθε βράδυ και καθόταν σιωπηλά απ’ έξω, να αισθάνεται ότι του κάνει παρέα. Δεν τον ήξερε προσωπικά. Ποιοι τα κάνουν αυτά; Ελάχιστοι άνθρωποι. Και αυτό που τα κάνουν δεν τα λένε, έτσι πρέπει», είπε η Άβα Γαλανοπούλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

​​​​​​​

Δειτε Επισης

Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας