«Δεν έχω να ντραπώ για κάτι... δεν υπάρχει κάτι να με στεναχωρήσει...»

 
 
Η πρώην παίκτρια του #BigBrotherGR μιλά για το παρασκήνιο, το ροζ βίντεο, τον Παναγιώτη και την Άννα Μαρία από το σπίτι του #BigBrotherGR 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Την πρώην παίκτρια του #BigBrotherGR Χριστίνα, τσάκωσε την κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας καινούργιου και εκείνη απάντησε σε όλα όσα την ρώτησαν. «Είμαι σοκαρισμένη γιατί αυτό που βλέπετε εσείς στο επεισόδιο είναι τελείως διαφορετικό με αυτό που ζούμε μέσα όλο το εικοσιτετράωρο»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για το ροζ βίντεο: «Δεν είχα άλλη επιλογή παρά να το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία, το γνώρισα είχα κοιμηθεί νομικά, τα βίντεο που διέρρευσαν ήταν ακριβώς τα βίντεο τα οποία υπήρχαν δικογραφία, δεν βγήκε κάτι άλλο...»

«Το γνώριζαν και στη Θεσσαλονίκη γνώριζαν όλοι ότι είχαν σχέση με αυτό τον άνθρωπο και ότι μου το κάνει αυτό, δεν είχε κάτι να με στεναχωρήσει επιπλέον»

Για τη σχέση της με τον Παναγιώτη, τόνισε: «Ο Παναγιώτης είχε αρχίσει να με ερωτεύεται. Δεν θα ήταν καλό να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

Τι συνέβη και απομακρύνθηκε από την Άννα Μαρία; Η Χριστίνα Ορφανίδου είπε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Με την Άννα Μαρία στην αρχή και επειδή είναι δικηγόρος είχα έρθει πολύ κοντά και για να με συμβουλέψει. Αλλά όταν είπε τη φράση “Οι γυναίκες τα προκαλούν”, εγώ απομακρύνθηκα».

 

Η Χριστίνα Ορφανίδου αποχώρησε από το Big Brother και σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Η παίκτρια πόκερ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και εξήγησε πως κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από όταν κατέθεσα τη μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου μου. Απλά ήμουν στο παιχνίδι και δεν πήγα στο δικαστήριο. Πήρα αναβολή. Για κάτι το οποίο έχω αποδεχτεί και ξέρω πως δεν έφταιγα 100% εγώ, γιατί έφταιγα σε ένα ποσοστό…. Δε σημαίνει πως θα σταματήσει η ζωή μου επειδή συνέβη ένα γεγονός. Το θέμα είναι πως αυτά τα περιστατικά, συνήθως προκαλούνται από άντρες. Δεν το λέω σεξιστικά.

Όταν συνέβη το 2018 είχα ενημερώσει τους πάντες στην οικογένειά μου. Ήμασταν με τον σύντροφό μου τρία χρόνια μαζί. Συζούσαμε μαζί με τους γονείς του. Ήταν επίσημη η σχέση μας. Πικράθηκα που οι γονείς του δεν επικοινώνησαν μαζί μου να μάθουν τι έγινε. Μίλησα με την οικογένειά μου και εφόσον τα βρήκα με τον εαυτό μου, προσπάθησα να κάνω τις σωστές νομικές κινήσεις. Δεν έχω κανένα φάντασμα να με κυνηγάει. Όταν έγινε γνωστό το θέμα του βίντεο μέσα στο σπίτι, δεν ένιωσα να αλλάζει κάποια συμπεριφορά»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσήκωσε η «σατανίστρια» Ιρλανδία με την πεντάλφα - Έξαλλη η εκκλησία: «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη»
Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη #Eurovision το 2012: «Έχω κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
H Ελένη Φουρέιρα πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi για την Κύπρο!
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Α’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο δεύτερο μισό η Κύπρος!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!