Κάλεσαν την Αντελίνα για meeting και βρέθηκε εκτός καναλιού σε 2 λεπτά

 
 
 
Σε αυτή την εκπομπή της έγινε πρόταση να συμμετέχει και αρνήθηκε! 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Από χθες το απόγευμα η Αντελίνα Βαρθακούρη αποτελεί παρελθόν από τον Alpha και αργά το βράδυ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Αρτ, όπου χαρακτήρισε αποτυχία την εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” που παρουσίασε στον Alpha.

«Ξεκινήσαμε με τον Alpha μετά το «Globetrotters» με το Star και σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε κιόλας, ξέρετε ότι είστε οικογένεια για μένα. Ήσασταν, είσαστε και θα είσαστε, όλο το Star, και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όσο έχουμε την υγειά μας, δεν υπάρχουν δύσκολα. Ξεκινήσαμε, μετά το «Globetrotters», με πάρα πολλή χαρά και πάρα πολλή αγάπη μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Alpha για να γίνουν κάποια πράγματα.

Όποιος με ξέρει καλά, βλέποντας το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», καταλαβαίνει ότι δεν είμαι εγώ. Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλαμε. Μέχρι και την τελευταία μέρα, εγώ δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής. Άλλη ματιά έχω εγώ, εμένα μπορεί να μη μου άρεσε να χορεύω στα φανάρια, μου έπεφτε βαρύ αυτό. Φτάσαμε στο σήμερα γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι. Από τη στιγμή που το κανάλι δεν μπορούσε να με αξιοποιήσει κάπου αλλού, τελείωσε η συνεργασία.

Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει το ζωντανό πρόγραμμα, δεν είμαι του μαγνητοσκοπημένου. Στο «Globetrotters» που ήταν μαγνητοσκοπημένο ήταν μια άλλη συνθήκη. Το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» ήταν αποτυχία από όλες τις πλευρές και εγώ το παίρνω επάνω μου. Ευχαριστώ τον Alpha που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία και ζητώ συγγνώμη που αυτό δεν πήγε καλά. Έκλαψα πολύ. Πολλές φορές με θυμάμαι στις 5 το πρωί κάτω από τα σκεπάσματα να διαβάζω κριτικές και να κλαίω.

Πρώτα εγώ θα ήθελα να χαρίσω στους συνεργάτες μου μια επιτυχία και να τους δω να γελάνε. Έγινε ένα ραντεβού, είπαμε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο και πρέπει να τελειώσει η συνεργασία εδώ. Οι σχέσεις μου με τον όμιλο είναι άριστες και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Συγκινούμαι όταν μιλάω για το Star γιατί σας αγαπώ πάρα πολύ», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Alpha για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Αντελίνα Βαρθακούρη, η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στο «Πρω1νό»  και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. 

Οι δηλώσεις της Αντελίνας Βαρθακούρη προβλήθηκαν σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και η Φαίη με τους συνεργάτες της έκαναν τα δικά τους σχόλια.

«Έπρεπε να δοθεί ένα τέλος. Είναι ωραίο πράγμα να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου, να μην μπορώ να μιλήσω; Δεν μου πρότειναν τίποτα! Όταν τελείωσε το Globetrotters ήμουν σε μια καλή επαγγελματική φάση. Με χαρά τους εμπιστεύτηκα και υπέγραψα. Στο ‘Αντελίνα χτύπα το κουδούνι’ έμαθα τελευταία τον τίτλο, δεν μου επιτρεπόταν να δω το τελικό το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές διαφωνίες. Ακόμη και την πρώτη μέρα της εκπομπής που κάναμε 17% δεν ήμουν οκ με το αποτέλεσμα. Δεν ήταν μια δική μου συνειδητή επιλογή να απέχω τότε από τα social media μου. Είχαμε υπογράψει ότι θα τα ελέγχει ο σταθμός. Δεν είμαι αυτή που θα πω οτιδήποτε κακό για τον σταθμό που μέχρι τότε συνεργάστηκα. Δεν έχει σημασία αν η επιλογή μου ήταν σωστή ή λάθος. Αυτό το ξέρω εγώ. Αυτή τη στιγμή νιώθω… ελευθερία! Όταν αισθάνομαι ότι πνίγομαι, ότι έχω μια θηλιά και με πνίγεις δεν θα κάτσω» , ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως η Αντελίνα Βαρθακούρη δέχτηκε πρόταση για να συνεργαστεί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day». Ωστόσο, η παρουσιάστρια αρνήθηκε και ο Alpha δεν της έκανε κάποια άλλη πρόταση.

Τότε, η Αντελίνα Βαρθακούρη ζήτησε να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους, κάτι που έγινε. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του «Πρω1νού» τόνισε πως υπήρχε πρόβλημα ανάμεσα σε υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha και στην παρουσιάστρια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες