Αδιανόητη ατάκα της Ρασέλ στο #GNTMgr! «Έχω βγει απ’ το αιδοίο της Ζεν»

 

Το campaign room έγινε κατίνα room με αρχηγό (ντόπερμαν που δαγκώνει..) τον Εμιλιάνο! Κακία και έπαρση σε υπέρτατο βαθμό! Αποχώρησε η Ειρήνη Μητράκου από το #GNTMgr! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η ακαταστασία στο σπίτι του GNTM είναι ανυπόφορη και μάλιστα, σήμερα, οι παίκτες ξύπνησαν βλέποντας τα μυρμήγκια να κάνουν πάρτι στις σακούλες σκουπιδιών που είχαν αφεθεί στο πάτωμα. Ο Εμμάνουελ, η Μαριαγάπη και η Παρασκευή πήραν την πρωτοβουλία να καθαρίσουν το χάλι που επικρατούσε, ενώ άλλοι παίκτες, όπως η Ρασέλ, ο Δήμος και ο Έντουαρντ, αποφάσισαν να πάνε στο δωμάτιό τους και να συνεχίσουν τις ειρωνείες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Με προβληματίζει η κατάσταση της κουζίνας. Δεν μου άρεσε η εικόνα της κουζίνα, γενικά είναι ακατάστατη. Προσπαθώ να είμαι αδιάφορος γιατί αν κάτσω και ασχοληθώ θα νευριάσω και θα δείξω ένα άλλο πρόσωπο», είπε ο Εμμάνουελ, με τον Έντουαρντ να του απαντάει: «Δεν θα λύσεις εξίσωση, πάρε ένα πανάκι και καθάρισέ την».

Ο Έντουαρντ, μάλιστα, τόνισε πως του είναι αδιάφορο που τα σκουπίδια ήταν εκεί: «Εγώ από χθες το βράδυ είδα τα σκουπίδια έξω που ήταν χάλια. Βγήκα και σήμερα το πρωί, εντάξει, όλα κομπλέ, εκεί ήταν ακόμα, μου ήταν αδιάφορο».

«Εντάξει, τι είναι αυτό; Γιατί δεν τα μαζεύουν; Αυτό δεν είναι ακαταστασία, είναι βρωμιά», είπε η Παρασκευή Κερασιώτη.

«Η Μαριαγάπη γιατί δεν τον άδειασε; Α, θα τη… μαλώσω! Η Μαριαγάπη… δεν μπορώ, μου έχει σπάσει τα νεύρα γενικά. Δεν ξέρω τι φάση, πώς την έχει δει…», είπε ξανά η Ρασέλ συνεχίζοντας το “ρεσιτάλ” της, το οποίο έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε.

Αλλά η παραγωγή του GNTM επιμένει να μας δείχνει συνεχώς αυτά τα “υπέροχα” πλάνα.

 

Η αποχώρηση της Ίριδας Παπουτσή στο επεισόδιο της Δευτέρας υπογράμμισε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις και τις συμμαχίες στο σπίτι του GNTM 3 και άφησε 15 διαγωνιζόμενους στη διεκδίκηση του τίτλου.

Πέρα όμως από τον διαγωνισμό, καθοριστικό ρόλο στις μεταξύ τους σχέσεις παίζει και η συμβίωση, με κάποιους να δυσκολεύονται περισσότερο στην τήρηση των κανόνων συγκατοίκησης.

Πριν φύγει, όμως, άφησε ένα γράμμα, το οποίο διάβασε η Μαριαγάπη σήμερα το πρωί.

Όσα έγραψε η Ίρις για τον Εμμάνουελ, τον έκαναν να βάλει τα κλάματα.

 
 

Οι παίκτες του ριάλιτι μοντέλων έπρεπε να περάσουν μία δοκιμασία φωτογράφισης με πολλή αδρεναλίνη. 

Οι παίκτες λοιπόν βρέθηκαν στο μεγαλύτερο πάρκο διασκέδασης στην Ελλάδα και εκεί τούς περίμεναν οι κριτές, Δημήτρης Σκουλός, Γιώργος Καράβας και Ζενεβιέβ Μαζαρί για να τους δώσουν κατευθύνσεις.

Η Ζενεβιέβ μάλιστα αποκάλυψε στους παίκτες πως ο συγκεκριμένος χώρος είναι... ιστορικός για εκείνη αφού εκεί βρέθηκε για το πρώτο ραντεβού με τον μετέπειτα σύζυγό της.

Οι τρεις coaches λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, είχαν φροντίσει να δοκιμάσουν τα παιχνίδια του πάρκου διασκέδασης, με τον Καράβα να επιλέγει ένα πολύ γρήγορο τρενάκι, τον Σκουλό να προπονείται στα καρτ και τη Ζενεβιέβ να γίνεται μούσκεμα σε μια βόλτα με ένα άλλο τρενάκι.

Η Ζενεβιέβ, αφού αποκάλυψε ότι εκεί είχε δώσει το πρώτο ραντεβού με τον μετέπειτα σύζυγό της, παραδέχτηκε ενώπιον των παιδιών ότι στα 34 της χρόνια, δεν φοβόταν. Τώρα όμως που έχει περάσει τα 40 είναι... κότα λυράτη.

Και το είπε γιατί λίγο πριν είχε ανέβει σε ένα τρενάκι με το οποίο έκανε βόλτα, όμως φοβήθηκε πολύ.

Μάλιστα, στο τέλος, έγινε και... μούσκεμα πάνω στο τρενάκι το οποίο μάλλον δεν πρόκειται να ξαναδοκιμάσει.

 

Με την αδρεναλίνη στα ύψη, η αποστολή των μοντέλων δε ήταν εύκολη στη σημερινή δοκιμασία του GNTM. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, έχοντας κερδίσει, για δεύτερη φορά, τη δουλειά στο τελευταίο πλατό, δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για κάποιους συμπαίκτες του.

Οδεύοντας προς τα μισά του διαγωνισμού, ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Όλοι προσπαθούν να σταθούν γερά στα πόδια τους και να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως. Τα αίματα, μάλιστα, άναψαν κατά τη διαδικασία επιλογής που έκανε ο Αιμιλιάνο, όταν η Λία, που πήρε ντισαβαντάζ, ανέφερε ένα περιστατικό από την προηγούμενη δοκιμασία.

 

Στη συνέχεια επικράτησε ένας χαμός μεταξύ των παικτών, με κάποιους να υπερασπίζονται την Λία και κάποιους να είναι αντίθετοι.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, μάλιστα, αναφέρθηκε στη Ρασέλ και τη Μέγκι Ντρίο: «Γενικά η Ρασέλ είναι ένα άτομο που της αρέσει να ανάβει φωτιές, να λέει τα δικά της. Είναι φίλη με τη Μέγκι από το πρώτο, οπότε ξέρει… Έχουν συζητήσει μεταξύ τους και της είπε “πήγαινε και πες τις βλακείες που έλεγα κι εγώ και θα κάνεις σαματά”. Η Ρασέλ δεν έχει έρθει για μόντελινγκ… Φιλαράκι μου είναι η Λία, δεν θα τη βοηθήσω την κοπέλα;».

 

Στη δοκιμασία ανέβηκε η αδρεναλίνη, ανέβηκαν όμως και οι τόνοι στο παιχνίδι! 

Oι παίκτες σήμερα, φωτογραφήθηκαν στο μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας και αφού ανέβηκαν σε ένα από τα πολλά παιχνίδια του πάρκου, πόζαραν για τη δοκιμασία η οποία ήταν άκρως απαιτητική.

Τελευταία από τις παίκτριες που πόζαραν ήταν η Ρασέλ η οποία στο τέλος και αφού ολοκλήρωσε τη φωτογράφισή της, πέταξε μία ατάκα στη Ζενεβιέβ που πραγματικά την έφερε σε δύσκολη θέση.

Τόσο που η Ζενεβιέβ έμεινε να την κοιτά σχεδόν αμήχανη.

Μέχρι και ο Γιώργος Καράβας ο οποίος καθόταν δίπλα στη Ζενεβιέβ έδειξε να ξαφνιάζεται με την ατάκα της νεαρής παίκτριας η οποία μάλλον ένιωσε και εκείνη αμήχανη όταν έπεσε πλήρης σιωπή στο σετ.

Έχει προηγούμενο βέβαια, αν θυμηθούμε την ατάκα της Μαρτίνας στον περσινό κύκλο, αλλά αυτό φέτος ξεπερνάει κάθε φαντασία.

«Τέλειο! Αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα είναι τέλειο γιατί αυτή εδώ η μουρλή, εγώ είμαι δικό της παιδί κατά βάθος. Και ήμουν σίγουρη ότι θα βάλει τέτοιο κόνσεπτ στο GNTM και είναι το πρώτο επεισόδιο που δεν κοιμήθηκα, Παναγία μου. Τι είναι αυτό; Ξύπνησα για τα καλά, σ’ αγαπάω. Έχω βγει από το αιδοίο της, να ξέρετε», είπε η Ρασέλ για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αφήνοντας κόκκαλο τους πάντες.

Ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία

 

Για ένα μοντέλο όμως, η πτώση ήταν οριστική και το όνειρο για την κατάκτηση του τίτλου του GNTM 3 έμεινε ανεκπλήρωτο.

Στο πλατό, οι τέσσερις κριτές αποφάσισαν πως από τον διαγωνισμό πρέπει να αποχωρήσει η Ειρήνη Μητράκου.

 

Η Ειρήνη Μητράκου δεν κατάφερε να δώσει το 100% και έτσι δεν πήρε φωτογραφία από την Βίκυ Καγιά, με συνέπεια να αποχωρήσει από το Greece’s Next Top Model. Μπορεί για χάρη του παιχνιδιού να δέχτηκε να κόψει τα μαλλιά της κοντά, ωστόσο, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να μείνει παραπάνω μέσα στο σπίτι του GNTM.

 

Οι καβγάδες στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων δεν έχουν τέλος. 

Αυτή τη φορά ο καβγάς στήθηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Αθανασόπουλο και τον Εμμάνουελ.

Τα δύο αγόρια ξεκίνησαν τον καβγά λίγο μετά την επιστροφή τους στο σπίτι από τη δοκιμασία της φωτογράφισης σε weird πόζες. Οι δυο τους διαφωνούσαν για το αν ήταν σωστές ή όχι οι πόζες που έκαναν.

Όσο και αν προσπαθούσε ο Ανδρέας να σταματήσει την κουβέντα, ο Εμμάνουελ συνέχιζε έχοντας την υποστήριξη του Ηρακλή. Όμως, ο Έντουαρντ, θέλοντας να υποστηρίξει τον Ανδρέα, έκανε παρέμβαση στον όλο καβγά. Και λίγο αργότερα σχολίασε:

«Όσο προχωράει το παιχνίδι ανάβουν τα αίματα. Αυτό πιστεύω γίνεται γιατί ο Ανδρέας είναι στον αφρό, είναι πάνω πάνω και θέλουν να τον στοχοποιήσουν. Του κρατάνε και ίσως κάποια πράγματα και βρήκαν τώρα ευκαιρία να του τα χώσουν».

Το trailer της Δευτέρας 26.10.2020

 

Λίγο μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση, η Ειρήνη επέστρεψε στα social media και αποφάσισε… να διαγράψει όλες τις παλιές της φωτογραφίες από το Instagram! 

Η Ειρήνη Μητράκου έκανε μια και μοναδική ανάρτηση, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με το νέο της κοντοκουρεμένο μαλλί, γράφοντας στη λεζάντα «Let’s begin».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ίωσης