Η Μουτίδου κάλεσε όλους τους επώνυμους ομοφυλόφιλους να βγουν να το δηλώσουν

 

«Σκεφτείτε όλο αυτό το φλερτ που είχατε με τον συμμαθητή ή τη συμμαθήτριά σας στο σχολείο, το χεράκι – χεράκι, το φιλί, να μη μπορείς ΠΟΤΕ να το εκφράσεις δημόσια» «Κρύβοντας τη σεξουαλική σου ταυτότητα, το μόνο που κάνει είναι να αφήνεις μια βέβαια κληρονομιά φασισμού και βίας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» προβλήθηκε στην εκπομπή «The Booth» την Τρίτη. Με αφορμή τα όσα είπε ο σεναριογράφος και ηθοποιός για τη σεξουαλικότητά του, η Σοφία Μουτίδου πήρε τον λόγο και κάλεσε όλους τους επώνυμους ομοφυλόφιλους να μιλήσουν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις δημόσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε» «Βίωσα την καραντίνα με τον σύντροφό μου στην Αίγινα»

«Δεν είναι απλό πράγμα η σεξουαλικότητα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι όλο αυτό το “δεν είμαι ομοφοβικός αλλά…”, σκεφτείτε όλο αυτό το φλερτ που είχατε με τον συμμαθητή ή τη συμμαθήτριά σας στο σχολείο, το χεράκι – χεράκι, το φιλί, να μη μπορείς ποτέ να το εκφράσεις δημόσια. Ακόμα και το 2020 θα ακούσεις το κάζο, θα ακούσεις την ξεφτίλα.

Ξέρει κανείς τι ξύλο τρώνε τα παιδιά αυτά; Σκέψου να προχωράς και να σε δείρουν! Γιατί; Για κάτι τελείως αυτονόητο. Γιατί έχει μπλε μάτια, ας πούμε. Είναι το αντίστοιχο…

Θέλω να περάσω ένα μήνυμα ακόμα. Θα φανώ πολύ κακιά. Θέλω να πω, ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλοι οι γνωστοί ομοφυλόφιλοι, οι διάσημοι, οι επώνυμοι, να το λένε. Κρύβοντας τη σεξουαλική σου ταυτότητα, το μόνο που κάνει είναι να αφήνεις μια βέβαια κληρονομιά φασισμού και βίας.

Το ότι είσαι διάσημος και θα χάσεις χίλιες φαν… Μη φοβάσαι, θα κερδίσεις χίλιους φαν. Υπάρχουν πάρα πολλοί τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, περσόνες, ρεπόρτερ, που δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Μην έχετε άγχος. Μη φοβηθείς ότι αν πεις ένα καψουροτράγουδο και είσαι γκέι, δεν θα πορωθούν οι γυναίκες. Θα πορωθούν κι ας είσαι γκέι», είπε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η κοινή φωτογραφία της Josephine με τον Νίνο μετά τα unfollow που πυροδότησαν τις φήμες για κρίση
Η φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με το τρυφερό φιλί στον Χρήστο Μάστορα μετά το unfollow
Στέλλα Γεωργιάδου: «Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε»
Γαλάτεια Βασιλειάδη για Γιώργο Παπαδόπουλο: «Ζήλευα, τον έπαιρνα σε βιντεοκλήσεις στο ξενοδοχείο του»
Γιώργος Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο την άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων»
Η είδηση του θανάτου του Βασιλιά Κάρολου και η οργισμένη διάψευση από το Λονδίνο
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
#Sun και #TMZ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη βόλτα της Kate Middleton με τον William
Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»