Η εξομολόγηση της Ραμόνα για το θάνατο της μητέρας & η σχέση με τον πατέρα της

 

Οι σκηνές του άγριου καβγά Χριστίνας – Γρηγόρη Κλάψαμε! Δίνει ρέστα η Άννα Μαρία... Ο μονόλογος για τη Σοφία! Το ερωτικό παραλήρημα της Άννας Μαρίας για τον Πυργίδη!'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrotherGR λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μια πολύ προσωπική εξομολόγηση έκανε το βράδυ της Τρίτης στο επεισόδιο του Big Brother η Ραμόνα Μοροσάνου. Η παίκτρια άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε τόσο με την Άννα Μαρία όσο και με τον Μεγάλο Αδελφό ένα δυσάρεστο γεγονός που τη σημάδεψε. Ο λόγος για το θάνατο της μητέρας της. 

Η Ραμόνα με δάκρυα στα μάτια μίλησε για το θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, όταν εκείνη ήταν 23 – 24 ετών, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει καμία σχέση πια. Η παίκτρια του Big Brother εξομολογήθηκε ότι μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζε ότι θα βρει μία λύση και θα βοηθήσει τη μητέρα της να ξεπεράσει την ασθένειά της, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Όταν είσαι νέο παιδί, σε αυτή την ηλικία, δεν το δέχεσαι. Δεν μπορείς να σκεφτείς… Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευα πως η μητέρα μου θα ξεπερνούσε την ασθένειά της. Πάντα πίστευα ότι θα βρω μια λύση, έψαχνα στο ίντερνετ, έψαχνα θεραπείες, δεν το δέχτηκα ποτέ. Και σαν παιδί δεν μπορείς να φανταστείς ότι η μαμά σου απλά θα φύγει. Είσαι νέο παιδί, θεωρείς δεδομένο να είστε μαζί. Η μητέρα μου ήταν μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα, αλλά και πολύ δυναμική.

Τον είχε συγχωρέσει άπειρες φορές τον πατέρα μου. Τον αγαπούσε και το έκανε για εμάς, για να είμαστε μαζί. Δεν χρειαζόταν να πει τίποτα γιατί εμείς τα βλέπαμε με τα μάτια μας. Δεν μιλάμε σήμερα με τον πατέρα μου. Από τότε που “έφυγε” η μαμά, το μόνο που κάνει είναι να περιμένει να του στείλω λεφτά, αυτό. Φυσικά και πλήγωνε τη μητέρα μου, άπειρες φορές. Μετά που “έφυγε” η μαμά μου είχα κόψει επαφή για 3-4 χρόνια γιατί θεωρούσα ότι είναι ο λόγος που έφυγε. Ότι αυτός τη στεναχώρησε, ότι αυτός φταίει.

Μετά άλλαξα γνώμη, άρχισα να του μιλάω, να τον στηρίζω, να τον βοηθάω και οικονομικά και να ξέρω ότι όσο πάει, πάει. Και ότι μπορεί να προσφέρει, δηλαδή τίποτα… Είχαμε συμφωνήσει με τα αδέρφια μου ότι δεν μπορούμε να τον αφήσουμε, πρέπει να τον προσέξουμε, οπότε αυτό κάνουμε. Ο πατέρας μου επικοινωνεί μαζί μου μόνο όταν θέλει κάτι. Πολλές φορές του στέλνω χρήματα και θέλω να δω αν θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει ένα ευχαριστώ», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Μοροσάνου.

 
 

Την αρχηγία του σπιτιού για αυτή την εβδομάδα μετά τη δοκιμασία που βρέθηκαν αντιμέτωπες η Σοφία και η Ραμόνα, κέρδισε η Σοφία.

Η Ραϊσα της παρέδωσε και το κλειδί κι εκείνη κλήθηκε ως αρχηγός να δώσει τις «εντολές» της.

Φυσικά η Άννα Μαρία δεν μάσησε τα λόγια της και μπαίνοντας το δωμάτιο του Μεγάλου Αδερφού έδωσε ρέστα κάνοντας μονόλογο για τη νέα αρχηγό και το… παραμύθι της...

 

Για μια ακόμη φορά η Άννα Μαρία τα έδωσε όλα!

Μπορεί στην προηγούμενη συνάντησή της με τον Μεγάλο Αδερφό, να τον έκραξε αφού στο μυαλό της είχε πως δεν την θέλει για συντροφιά, ωστόσο δεν σταμάτησε λεπτό με λέει πόσο όμορφος είναι!

Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Πυργίδη, τον οποίο η Άννα Μαρία συμπαθεί ιδιαιτέρως.

 

Η λίμνη των κύκνων σε άλλο επίπεδο 

 

Μέταλ καταστάσεις 

 

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother έχουμε να δούμε πολλά και φυσικά δεν θα λείπουν οι εντάσεις.

H Χριστίνα και ο Γρηγόρης σε έντονη λογομαχία, όταν ο παίκτης της ζητήσει το λόγο για την ατάκα που είπε η Χριστίνα ότι κάθε Τετάρτη θα τον έχει ως στόχο, εννοώντας θα τον ψηφίζει ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά ο Λιάγκας για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη: «Δεν το γύρισα στα 53 μου»
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»