«Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» Μοίρασε φιλιά, μοίρασε και... πόνο ο #TheBachelorGR

 

Την φίλησε, μετά την έδιωξε αιφνιδιαστικά, και πλάνταξε στο κλάμα στο #TheBachelorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το ραντεβού και τα σχόλια που... ξεσκέπασαν την στρατηγική της.

Στο νέο επεισόδιο του Bachelor η Αντζελίνα βρέθηκα πάλι στο επίκεντρο, μετά τη λιποθυμία της αλλά και το ραντεβού της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η Σία έχοντας καταλάβει την στρατηγική της, αποκάλυψε το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την Αντζελίνα και αυτό δεν είναι άλλο από την Αναστασία η οποία την κατευθύνει με συγκεκριμένη στρατηγική μέσα στο παιχνίδι.

«Τα λόγια της, αυτά που έλεγε, ήταν σαν βαλτά. Ότι σαν να υπάρχει κάποιος που της λέει τι θα πει και αυτό το πρόσωπο είναι η Αναστασία γιατί η Αναστασία είναι αυτή που πιάνει τα κορίτσια και τα διαχειρίζεται», είπε η Σία και συμπλήρωσε: «Της είχε πει τι θα έλεγε μετά το ραντεβού λες και εμείς είμαστε χαζοί δεν ξέρουμε πόσο μυθομανής είναι».

 

O Παναγιώτης σχεδίασε άλλη μια ενδιαφέρουσα έξοδο για τα κορίτσια.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δίνει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να μην απογοητεύσει κανένα από τα κορίτσια του Bachelor.

Στο νέο επεισόδιο, ο Παναγιώτης επέλεξε τις διαγωνιζόμενες οι οποίες θα είχαν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί του, κάνοντας μια εκδρομή στη φύση.

Μετά την βόλτα τους με τα ποδήλατα, ο Παναγιώτης είχε ετοιμάσει μια έκπληξη για τα κορίτσια. Ο Βασίλης ήταν ο guest καλεσμένος του επεισοδίου, ο οποίος βοήθησε τον mr Bachelor και τις κοπέλες να δοκιμάσουν το ράφτινγκ, κάτι που ενθουσίασε ιδιαίτερα τις περισσότερες.

Ποιο από τα κορίτσια έπεσε στα βαθιά και δέχτηκε τις κατηγορίες της Σίας περί... θεάτρου;

 

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι, η Έλενα παρουσιάστηκε αρκετά προβληματισμένη με τη συμπεριφορά του απέναντί της. Η ίδια περιμένει με αγωνία να βρεθεί σε ραντεβού με τον Παναγιώτη, ενώ προσπαθεί να είναι αισιόδοξη, κυρίως μετά το όνειρο που τη γέμισε με ελπίδες.

«Είδα ένα όνειρο. Στο όνειρό μου είδα ότι οι κοπέλες ήταν μεταξύ τους τσακωμένες και ήταν γεμάτες χώματα. Δηλαδή, η Μαρίνα, η Αναστασία, είναι μια ευκαιρία για να χαλάσουν τις σχέσεις τους», αποκάλυψε η Έλενα, ενώ συμπλήρωσε: «Τα όνειρά μου δεν με διαψεύδουν ποτέ. Το δωμάτιο θα γίνει χίλια κομμάτια. Θα σκοτωθούν μεταξύ τους».

 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε τη Μαριεύη και την Μαγδαληνή προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί στη θάλασσα. Καμιά από τις δύο όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν.

Αρχικά οι τρεις τους δοκίμασαν τις δυνατότητές τους στο ψάρεμα, με τα κορίτσια να έρχονται ξανά σε κόντρα μεταξύ τους, με τον Παναγιώτη να κάνει τα πάντα προκειμένου να χαλαρώσει την ατμόσφαρια.

Η δύσκολη στιγμή όμως έφτασε για τους τρεις τους καθώς ο μεν Παναγιώτης αποφάσισε ποιο από τα δύο κορίτσια θα φύγει, τα δε κορίτσια ήρθαν προ εκπλήξεως γιατί δεν περιμένουν μία τέτοια εξέλιξη.

«Σε βλέπω στρεσαρισμένη και αυτό που θέλω είναι να ζήσεις τις στιγμές», είπε αρχικά ο Παναγιώτης ενώ στη συνέχεια δήλωσε στις κάμερες πως δεν βρίσκει τίποτα κοινό μαζί της.

Ποια αποχώρησε εκτάκτως από το παιχνίδι;

 

Απρόσμενη αποχώρηση από το σπίτι του Bachelor. Ο Παναγιώτης κάλεσε την Μαγδαληνή και τη Μαριεύη προκειμένου να κάνουν μια διαφορετική εκδρομή. Οι τρεις τους βρέθηκαν στη θάλασσα όπου και δοκίμασαν τις δυνατότητές τους στο ψάρεμα. Καμιά τους όμως δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, έχοντας πάρει την απόφασή του, ζήτησε από τη Μαριεύη να αποχωρήσει από το ριάλιτι. Ο λόγος φυσικά ήταν η χημεία που δεν δημιουργήθηκε ποτέ ανάμεσά τους.

Αργότερα και η Μαγδαληνή επέστρεψε στη βίλα του Bachelor προκειμένου να ανακοινώσει την αποχώρηση της Μαριεύης.

«Η Μαριεύη δυστυχώς αποχώρησε. Κορίτσια, δεν σας κάνω πλάκα, αλήθεια. Κορίτσια, δεν σας κάνω πλάκα», είπε, με τα υπόλοιπα κορίτσια να δηλώνουν σοκαρισμένα με την απόφαση του Παναγιώτη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη