Γυναίκες σε υστερική κρίση! Αννα Μαρία & Ραμόνα Vs. Σοφία - Αφροδίτη

 

Η κατάσταση ξεφεύγει! Κόντρα άνευ προηγουμένου Ραμόνα - Σοφίας. Μετά από καβγά, η Σοφία αποχωρεί από το σπίτι. Έξαλλη η Αφροδίτη με την Άννα Μαρία: «Είσαι γελοία και προκλητική» Το βέτο και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο #BigBrotherGR! Πρώτη φορά ο αντιδήμαρχος δεν είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Όπως βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια, ο Δημήτρης Πυργίδης και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Οι δυο τους πειράζονται συνέχεια και δεν λείπουν τα παιχνίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Άννα Μαρία, μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ρωτήθηκε από τον Μεγάλο Αδερφό για τη σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη.

«Με πειράζει και τον πειράζω. Μου αρέσει αυτό, όπως αρέσει και σε εκείνον. Όταν τον είχα δει την πρώτη μέρα είχα πει ότι ήταν πολύ ωραίος άντρας. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που είχα πει για κάποιον ότι είναι ωραίο παιδί. Τον είχα δει και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, όμως, όταν άρχισε να φωνάζει "χάος" το έκλεισα. Εγώ είμαι τάξη και δικαιοσύνη, αυτός είναι το χάος και η παράνοια, δεν ταιριάζουμε», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στον Big Brother αλλά το χαμόγελό της δεν είχε φύγει από το πρόσωπο.

 

Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε στο σπίτι του Big Brother, μετά την ποινή που επέβαλε ο «Μεγάλος Αδελφός» στους παίκτες, επειδή ο Δημήτρης Πυργίδης έριξε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στην πισίνα και καταστράφηκε το μικρόφωνο της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί η λίστα για τα εβδομαδιαία ψώνια τους και οι διαγωνιζόμενοι να μείνουν μόνο με τα 100 ευρώ από την αποστολή που είχαν κερδίσει ο Χρήστος και ο Παναγιώτης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Χριστίνα Ορφανίδου δήλωσε: «Δεν πειράζει, έχουμε ξαναπεράσει έτσι την εβδομάδα, θα τα καταφέρουμε» με την Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά να ξεσπούν εναντίον της. Ο Δημήτρης Πυργίδης ανέλαβε την ευθύνη και όταν βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, είπε στον Big Brother ότι θεωρεί άδικο να τιμωρούνται και οι συμπαίκτες του μαζί με τον ίδιο.

  

Η Σοφία δεν έκρυψε την ενόχληση της για τη στάση της και ανέφερε ότι σε περίπτωση που το λάθος ήταν δικό της θα την κολλούσαν στον τοίχο και θα την έδιωχναν οι υπόλοιποι συγκάτοικοι από το σπίτι. Τα λεγόμενα της προκάλεσαν την έκρηξη της Άννας Μαρίας, η οποία θεώρησε ότι ένα λάθος, γίνεται τεράστιο ζήτημα. «Σταυρώνουμε έναν άνθρωπο, επειδή έκανε ένα λάθος», φώναζε έξαλλη και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι εκείνη δεν είπε ούτε λέξη όταν έμαθε από την Ραμόνα ότι η Σοφία είχε πει για την ίδια ότι «όποιος βρίσκεται κοντά της γίνεται στόχος»

Η Σοφία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει πει κάτι τέτοιο, ο Γρήγορης ενοχλήθηκε που τον ενέπλεξαν στο περιστατικό και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε. Η νεαρή τραγουδίστρια βγήκε εκτός εαυτού, άρχισε να ουρλιάζει, με τον Δημήτρη Κεχαγιά να την παίρνει αγκαλιά και να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

 

Στη συνέχεια εκείνη μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να μαζεύει τα πράγματα της ενώ συνέχιζε να φωνάζει στην Ραμόνα ότι λέει ψέματα. «Δεν αντέχω άλλο αυτή την επίθεση από το πουθενά», δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από την παραγωγή ένα ταξί για να αποχωρήσει!

Αν και η Σοφία Δανέζη εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, δεν συνέβη κάτι τέτοιο τελικά. 

 

Ο χορός και το τραγούδι της Άννας Μαρίας με τη Ραμόνα έκαναν έξαλλη την Αφροδίτη.

Η τελευταία μιλώντας με τον Μεγάλο Αδερφό στο δωμάτιο επικοινωνίας, δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό της.
«Είναι γελοίο. Άκουσες τους στίχους; Είμαστε δύο και βάζουμε τέσσερις κάτω και τέτοια. Δεν ενοχλήθηκα επειδή είμαι εγώ, για όποιον και να το έκανε θα αντιδρούσα το ίδιο. Θεωρητικά περνιούνται και για δίκαιες ότι δεν ενοχλούν, δεν προσβάλλουν, αλλά αυτό δεν είναι προσβλητικό; Ό,τι γίνεται και λέγεται είναι επίτηδες», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη.

Η Άννα Μαρία ωστόσο, επέμενε πως το τραγούδι ήταν τυχαίο και δεν το είπε για τις υπόλοιπες κοπέλες και δεν μετανιώνει για τίποτα.

Μετά από όλα αυτά συνέχισε να τραγουδάει μέσα στο σπίτι!

«Είσαι γελοία και προκλητική, δεν είσαι αστεία και είναι άσχημο αυτό που κάνεις», κατέληξε η Αφροδίτη.

 

Ο Χρήστος Μακρίδης, κατάφερε για άλλη μια φορά να προκαλέσει αντιδράσεις!

Ο αντιδήμαρχος λοιπόν, διεκδίκησε το βέτο και έπρεπε να λιώσει ένα κομμάτι πάγου, έχοντας απέναντί του τον Ζακ.

Ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το βέτο ήταν ο Ζακ και ο Χρήστος Μακρίδης άρχισε να φωνάζει πως δεν φοβάται κανέναν και δεν κλαίει και πως όποιος είναι απέναντί του θα πρέπει να κλάψει.

Λίγο μετά, κάποιοι από τους παίκτες σχολίασαν τις ατάκες αυτές, στο δωμάτιο.

«Ναι το άκουσα! Ποιος θα τα βάλει με το βουνό και τέτοια!», είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς όταν άνοιξε συζήτηση επί του θέματος η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

 

Μπορεί να σας φανεί περίεργο, όμως, αυτή τη φορά ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μακρίδης δεν είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε να ψηφίζεται από τους συγκατοίκους του κάθε εβδομάδα, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και ο Χρήστος Μακρίδης δεν είναι υποψήφιος!

Στο επεισόδιο του Big Brother που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (15/10), οι παίκτες ψήφισαν ποιον συμπαίκτη τους δεν θέλουν στο σπίτι.

Αρχικά από τις ψήφους των παικτών αναδείχτηκαν υποψήφιοι η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς.
Ο Ζακ ωστόσο που έχει το βέτο αποφάσισε να σώσει τον Δημήτρη Κεχαγιά με αποτέλεσμα να προκύψουν άλλοι 3 υποψήφιοι λόγω ισοψηφίας.

Η Αφροδίτη., o Χρήστος Βαρουξής, για πρώτη φορά και η Ραμόνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»