Ήρθε η ώρα της Κύπριας Ραφαέλας να πάει ρομαντικό ραντεβού με φιλιά!

 

Η προσωπικήιστορία της Ραφαέλας από την Λάρνακα που συγκίνησε τον Παναγιώτη και τα καυτά φιλιά της Αντζελίνας στο ατομικό ραντεβού με τον #TheBachelorGR!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μία από τις πρώτες δοκιμασίες των κοριτσιών στο επεισόδιο ήταν έξι κοπέλες που θα επέλεγε ο Παναγιώτης, να βρεθούν σε πίστα καρτ και να κάνουν αγώνα με τον χρόνο προκειμένου να καταλήξουν πρώτες στην γραμμή του τερματισμού. 

Ο αγώνας ήταν σκληρός ανάμεσα στη Μαρίνα, τη Χριστίνα, τη Μαγδαλήνη, την Αναστασία, τη Σία και τη Ραφαέλα και τελικά εκείνες που γύρισαν σπίτι ήταν η Μαγδαληνή, η Αναστασία και η Χριστίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Οι τρεις κοπέλες που παρέμειναν στην πίστα καρτ είχαν λίγη ώρα με τον Παναγιώτη να μιλήσουν ενώ λίγο αργότερα έπρεπε να ακούσουν την... ετυμηγορία του για τη κοπέλα εκείνη που θα έβγαινε για ρομαντικό δείπνο μαζί της.

Τελικά εκείνη που κατέκτησε το ατομικό ρομαντικό ραντεβού ήταν η Ραφαέλα η οποία μόλις ο Παναγιώτης ανακοίνωσε τη νίκη της, τσίριζε, ούρλιαζε!

Η συνέχεια για τη Ραφαέλα ήταν μαγική αφού ήταν πολύ ευτυχισμένη που θα μπορούσε να έχει λίγο πριβέ χρόνο με τον Παναγιώτη.

 

Στο δείπνο αυτό η Ραφαέλα ήρθε λίγο πιο κοντά με τον Παναγιώτη και για το λόγο αυτό θέλησε να μοιραστεί μαζί της μια πολύ προσωπική ιστορία που είχε να κάνει με την μητέρας της.

 

«Όπως σου είπα και στην πρώτη μας συνάντηση έχω τρεις γυναίκες στη ζωή μου, τη μαμά μου την αδερφή μου και τη γιαγιά μου, Η μαμά μου μένει στη Γερμανία για δουλειά. Όταν ήμουν πρώτη λυκείου ανακάλυψε ότι έχει μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο…. Ήρθε η αδερφή μου με πήρε από το σχολείο και πήγαμε στο νοσοκομείο που είχε το 12ωρο χειρουργείο της. Την είδα σε πολύ άσχημη κατάσταση»είπε η Ραφαέλα.

 

Η αποκάλυψη αυτή της Ραφαέλας έκανε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να προχωρήσει σε μια νέα δική του εξομολόγηση.

 

 Η Αντζελίνα ήταν για ακόμα μία φορά -τρίτη κατά σειρά- η τυχερή που θα έβγαινε ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη! 

Ο Παναγιώτης την οδήγησε σε ένα υπέροχο κτήμα με μοναδική θέα και μαζί μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν πίτσα σε ξυλόφουρνο.

Αφού το διασκέδασαν κατά τη διάρκεια της παρασκευής του φαγητού τους, είχαν τον χρόνο και να μιλήσουν για θέματα με τα οποία θα κατάφερναν να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Λίγο μετά το φαγητό, απόλαυσαν και υπέροχα γλυκά όμως η Αντζελίνα έδειχνε ανήσυχη καθώς δεν είδε πουθενά στον χώρο ένα τριαντάφυλλο, αυτό που θα της εξασφάλιζε ασυλία στη βραδιά των Ρόδων.

Ο περιζήτητος εργένης και η όμορφη μελαχρινή καθώς μιλούσαν, είχαν και τρυφερές στιγμές μεταξύ τους, φιλώντας τον άλλον παθιασμένα.

Τελικά, η Αντζελίνα κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο, δηλώνοντας την ώρα που το εμφάνισε ο Παναγιώτης μπροστά της, πως η καρδιά της χτυπούσε δυνατά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!