Η μία πρεμιέρα μετά την άλλη στο Οmega!

 

 

Όλες οι λεπτομέρειες για τις νέες εκπομπές που ξεκινούν τον Οκτώβρη! Αλέξης Γεωργούλης, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Νίκος Κοκλώνης...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το νέο τηλεπαιχνίδι του OMEGA, με έπαθλο-πρόκληση μέχρι και 30.000 ευρώ για κάθε παίκτη, έρχεται από τη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 22:15.

Έχει σασπένς, ανατροπές, ερωτήσεις που μας βάζουν δύσκολα, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει τα 30.000 € σε ένα μόλις παιχνίδι!

Το JOKER έρχεται και ο Αλέξης Γεωργούλης υποδέχεται διαγωνιζόμενους που είναι αποφασισμένοι να ζήσουν μια πρόκληση με μια σειρά από ανατροπές που κορυφώνουν την αγωνία και δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε παίκτη να διεκδικήσει τη μεγάλη νίκη αν συνδυάσει σωστά γνώση, τύχη και τη βοήθεια των 7 jokers!

Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Το JOKER, βασισμένο σε διεθνές φορμάτ που προβάλλεται με επιτυχία σε Γαλλία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Πολωνία και Τουρκία, υπόσχεται αγωνία, εκπλήξεις, αλλά και πολύ γέλιο!

Με μεγάλες εκπλήξεις η πρεμιέρα του Αλέξη Γεωργούλη στο Open.

Εμφάνιση-έκπληξη έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου στο Joker και στον Αλέξη Γεωργούλη και μάλιστα, πάνω στην ερώτηση για το πως ονομαζόταν η ηρωίδα που ενσάρκωσε η Βίκυ στην γνωστή σειρά «Είσαι το ταίρι μου», στην οποία συμμετείχε και ο Αλέξης Γεωργούλης.

Δεκαεπτά χρόνια μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς και οι δύο πρωταγωνιστές συναντήθηκαν ξανά.

Μάλιστα, η Βίκυ Σταυροπούλου εξέφρασε για άλλη μια φορά τη συμπάθεια και την αγάπη της προς το πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη, αφού η γνωριμία του μετρά αρκετά χρόνια.

Δείτε το απόσπασμα από το Joker

 

Η Δέσποινα Βανδή μας ταξιδεύει στις ομορφιές της Ελλάδας μας. Πρεμιέρα την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 18:10 στο OMEGA.

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Στο «My Greece» η Δέσποινα μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τους ανθρώπους του τόπου. Συνοδοιπόρος της, ο chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας που μοιράζεται τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας. Το κάθε ταξίδι τους, μια εμπειρία με συναίσθημα, «μαγικές» εικόνες και εκπλήξεις που καταγράφει ο τηλεοπτικός φακός. Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, η Δέσποινα μας ταξιδεύει στην πανέμορφη Σκύρο και μας αποκαλύπτει τα μυστικά του νησιού που ενώνει τις Σποράδες με τις Κυκλάδες.

Η βόλτα μας στο νησί ξεκινά με τον πιο γλυκό τρόπο από την Πλατεία της Αιώνιας Ποίησης με θέα το Αιγαίο, στη σκιά του αγάλματος του Άγγλου ποιητή Ρούπερτ Μπρούκ, απολαμβάνοντας τοπικές λαδόπιτες και μέλι. Στη συνέχεια η Δέσποινα ανηφορίζει στο περίφημο Κάστρο της Χώρας - ανάκτορο του βασιλιά Λυκομήδη- με θέα που κόβει την ανάσα. Ο δρόμος προς το Κάστρο περνά μέσα από την αυλή του Μοναστηριού του Αγίου Γεωργίου, χτισμένο από τον Άγιο Αθανάσιο με την βοήθεια του βυζαντινού αυτοκράτορα Νικηφόρου Φωκά. Ο Γέροντας Γερόντιος, ο ηγούμενος και μοναδικός μοναχός της Μονής τα τελευταία 27 χρόνια, υποδέχεται τη Δέσποινα και ξετυλίγει τη συναρπαστική ιστορία της μονής. Στη συνέχεια θα μάθουμε για τα ονομαστά Σκυριανά ξυλόγλυπτα και θα επισκεφτούμε το λαογραφικό και εθνολογικό μουσείο Μάνου και Αναστασίας Φαλτάιτς. Οι ντόπιοι ανοίγουν την αγκαλιά τους στη Δέσποινα, που μαθαίνει πώς θερίζουν κι αλωνίζουν την περίφημη τοπική φάβα, ενώ ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ετοιμάζει μια γευστικότατα τοπική συνταγή, τους αγαλιποκεφτέδες. Το ταξίδι στη Σκύρο δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς μια θαλασσινή βόλτα ως το νησί - κρυψώνα των πειρατών το Σαρακήνικο. Το «My Greece» μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας μας. Aν θέλεις να εξερευνήσεις τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας, κάθε Κυριακή στις 18:10 είσαι OMEGA.

 

Το «Style Me Up», το συναρπαστικό παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων με τη Μαρία Μπακοδήμου, κάνει πρεμιέρα στο OMEGA τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 16:25 και καθημερινά την ίδια ώρα.

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως θα ήθελες να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου για να ανανεωθείς; Φαντάσου μια ανανέωση λουκ που αναδεικνύει όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά σου και πραγματικά… απογειώνει όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογία σου.Αυτός είναι ο στόχος του «Style Me Up»!

Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο «Style Me Up» γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του. Μαζί με τη Μαρία στο ρόλο της επιτροπής θα βρίσκονται επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα και θα βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται.

Στην κριτική επιτροπή του «Style Me Up» συναντάμε τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Και οι τρεις έχουν έναν στόχο: Να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Η εκπομπή «Γράμμα Για Σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, κάνει πρεμιέρα στο OMEGA την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 21:15 και κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα.

Φέρνει δυνατά συναισθήματα και συγκίνηση με ιστορίες ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά μέσα από το δικό τους ταξίδι ζωής.

Ποτέ δεν είναι αργά για να διεκδικήσεις το αληθινό συναίσθημα! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με μια νέα εκπομπή που βασίζεται σε ξεχωριστές ιστορίες και την ανάγκη συνανθρώπων μας να απευθυνθούν στη Βίκυ, ανοίγοντας την καρδιά τους σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία: Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να απευθύνουν μια συγνώμη, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε, αλλά ακόμα και να γνωρίσουν μια προσωπικότητα που θαυμάζουν.

Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα για σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας τις πιο αναπάντεχες εκπλήξεις.

Στο «Γράμμα Για Σένα» θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα και την ανθρώπινη πτυχή προσωπικοτήτων από διάφορους χώρους, που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές το «γράμμα της ζωής τους», φωτίζοντας σημαντικά σημεία της προσωπικής τους διαδρομής.

Μέσα από ένα μοίρασμα εμπειριών και συναισθημάτων, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Γράμμα Για Σένα» δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε τηλεθεατή να συμμετέχει με μια κατάθεση ψυχής. 

 

Το J2US, το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο του στο OPEN. Όλα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς καθώς η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου. 

Και φέτος, δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους αναμένεται να «κλέψουν» την παράσταση δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, για καλό σκοπό!

Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα δίνουν μοναδικό παλμό στη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου, Νίκος Κοκλώνης, υπόσχεται για μία ακόμα χρονιά απολαυστικές στιγμές, ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται και πάλι η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, οι οποίοι θα αξιολογούν κάθε εβδομάδα τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων.

Όλα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς καθώς η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»