Αποκαλυπτική η Σκορδά για τον Νίκο Ηλιόπουλο! Η επισημοποίησης της σχέσης τους

 

Στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε καλεσμένη η Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Δευτέρας, απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η οικοδέσποινα του «Πρωινού» δεν δίστασε να μιλήσει για τον νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο, με τον οποίο είναι μαζί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο και για την αιτία διαζυγίου με τον Λιάγκα: «Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να χωρίσω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένη η Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Δευτέρας, απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η οικοδέσποινα του Πρωινού δεν δίστασε να μιλήσει για τον νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο, με τον οποίο είναι μαζί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο. Η ίδια κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο είναι σίγουρη για τον γοητευτικό άντρα που έχει στο πλευρό της και σήμερα δεν δίστασε να μιλήσει για εκείνον. 

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Για να το επιτρέψω να γίνει, να βγει προς τα έξω, σημαίνει πολλά.» τόνισε, μεταξύ άλλων, με νόημα η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΑΝΤ1. «Λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα… Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε δύσκολη θέση. Όλα θέλω να έρθουν χωρίς αναταράξεις. Εάν οτιδήποτε γίνει, δεν επηρεάσει τα παιδιά…».

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως ο σύντροφός της γνώρισε την νονά της, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να πιστεύει πως ο Νίκος της έχει κάνει πρόταση γάμου, κάτι που τελικά δεν έχει συμβεί ακόμη. «Το καλοκαίρι ήμασταν στην Χαλκιδική. Ήρθε για ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος να μας δει και χωρίς να μου το πει, επισκέφτηκε την θεία μου και μου έστειλε μια σέλφι φωτογραφία. Όχι δεν πήγε να ζητήσει το χέρι μου. Απλώς είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα» ανέφερε και ρώτησε τον παρουσιαστή… πως του φάνηκε όταν τον γνώρισε!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πήραν την μεγάλη απόφαση το 2016 να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο. Οι δύο παρουσιαστές, ωστόσο, διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη των δύο υπέροχων παιδιών που έχουν αποκτήσει μαζί, τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Το βράδυ της Δευτέρας, η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα. 

«Για μένα δεν έχει αλλάξει η αξία της οικογένειας στη ζωή μου. Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να έχω χωρίσει. Δεν το ήθελα. Ούτε το θεώρησα ποτέ απλό, ούτε εύκολο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα. Δεν το έκανα και είπα δεν πειράζει. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πήραμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές να ήταν κάπως τα πράγματα… ό,τι και να είναι είμαστε διαφορετικοί. Από τη στιγμή, όμως, που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια. Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά. 

«Το ότι εργαζόμασταν μαζί δεν έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση για να δώσω. Να το πω στον εαυτό μου σαν ελαφρυντικό. Είχαμε ένα κοινό στόχο. Απέκλιναν οι χαρακτήρες μας. Δεν είναι μόνο θέμα του έρωτα. Γελούσα πολύ, περνούσα καλά μαζί του. Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος το μαύρο. Δεν μπορούσες να τα ενώσεις» κατέληξε η γνωστή παρουσιάστρια. 

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου αν θα ήθελε να αποκτήσει κι ένα τρίτο παιδί.

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο, θεωρώ ότι δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα να τα φέρω ξανά σε δύσκολη θέση.»

Και πρόσθεσε: « Θέλω όλα να γίνουν ωραία, χωρίς αναταράξεις για τα παιδιά. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Εάν οτιδήποτε γίνει και έρθει δεν επηρεάσει τα παιδιά… Δε μπορώ να μη το έχω άγχος».

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ANT1 μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τις σπουδές της στην Ιταλία, ενώ δεν δίστασε να περιγράψει και την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, τον περασμένο Μάρτιο.

«Είχα σοκαριστεί, γιατί δεν το περίμενα. Έχω ένα θέμα, πλένω συνέχεια τα χέρια μου. Από αυτό τον φόβο ότι δεν ήθελα να έρθει κάτι τέτοιο στη ζωή μου, ήταν πρωτόγνωρο. Εκείνη την περίοδο ήταν φοβιστικό. Τώρα ξέρεις δύο πράγματα. Δεν σκεφτόμουν μόνο εμένα, σκεφτόμουν και τους δικούς μου. Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι υπήρχε μια κόπωση μεγάλη. Δεν είχα άλλα συμπτώματα. Εγώ έκανα το τεστ για λόγους προσωπικούς. Με ανησυχούσε όλη αυτή η ιστορία. Ήθελα να δω αν έχω, δεν έχω. Έχω αντισώματα. Το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό. Δεν το ξέρεις αν κολλάει τώρα ή όχι. Φοράω συνεχώς μάσκα. Δεν το ξέρεις… Κανείς δεν μου λέει αν θα το κολλήσεις ξανά ή όχι. Όταν το έμαθα είχα σοκαριστεί. Σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ και είχα στο μυαλό μου πως πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πως θα τους το πω και πως θα το πω στα παιδιά μου. Θερμομετρούσα συνέχεια τα παιδιά. Μια μαμά να έχει αυτό το βάρος;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Kαι ενώ η συζήτηση με τη Φαίη Σκορδά βρισκόταν σε εξέλιξη, ένα βίντεο με δηλώσεις της αγαπημένης της νονάς ήρθε να την διακόψει. Λόγια τρυφερά που δεν θα μπορούσαν να μην «λυγίσουν» την λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Συγνώμη… Όχι, συγνώμη… Ακουμπήσατε την πιο ευαίσθητη χορδή μου» αναφώνησε η Φαίη Σκορδά αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος. «Για μένα είναι η νονά μου, με λένε Σοφία και έχω πάρει το όνομα της. Είναι θεία μου γιατί είναι η αδελφή της γιαγιάς μου με έχει ξεγέννησε, γιατί υπήρχε μια δυσκολία στον τοκετό και έχω πάρει τον δρόμο της».

«Για μένα είναι αγία αυτή η γυναίκα. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ, δεν έχει κάνει δική της οικογένεια και πάντα θέλει να δίνει. Όλη της η ζωή είναι αφιερωμένη στο να δίνει» πρόσθεσε, γλυκά, η Φαίη Σκορδά.

Μια ευάλωτη και τρυφερή πλευρά από τη Φαίη Σκορδά στην έκπληξη του «Ενώπιος Ενωπίω»…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο