Έρωτες & πάθη στο #BigBrotherGR! Αγκαλίτσες, φιλάκια, χαρούλες και λόγια πολλά

 

Ο Πυργίδης φλέρταρε την Άννα Μαρία... «Κοιμάσαι σαν άγγελος». Τα πλάνα που «καίνε» τη Δανέζη... Αγκαλιές και φιλάκια στον Κεχαγιά! Κάγκελο η Χριστίνα με το επιθετικό φλερτ του Παναγιώτη! 'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrotherGR λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Δημήτρης Πυργίδης θέλησε να μάθει τα πάντα για την Άννα Μαρία.

Νέα εβδομάδα με εκπλήξεις στο σπίτι του μεγάλου αδερφού. Στο νέο επεισόδιο του Big Brother είδαμε τον Δημήτρη Πυργίδη να έρχεται αρκετά κοντά με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν αργά το βράδυ, έμειναν οι δυο τους στο σαλόνι του σπιτιού. Τότε, ο Δημήτρης άρχισε τα γλυκά σχόλια προς την Άννα Μαρία, ενώ εκείνη πέρασε σε αποκαλύψεις για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

«Έρχομαι, καμιά φορά, σε βλέπω πως κοιμάσαι και είσαι σαν άγγελος. Αυτή η κοπέλα, όταν ξυπνάει, είναι νεράιδα. Χωρίς μακιγιάζ, είσαι πιο ωραία. Εσένα σε μεγαλώνει το βάψιμο, ενώ τώρα φαίνεσαι πολύ πιο μικρή», είπε ο Δημήτρης.

Στη συνέχεια, θέλησε να μάθει περισσότερα για την προσωπική της ζωή: «Πώς και δεν έχεις δεσμό; Τους χώρισες όλους; Εγώ πιστεύω πως κάτι έχεις απλά το κρύβεις».

Η Άννα Μαρία του απάντησε: «Βλακείες, αν είχα, θα το είχα πει σε όλο τον κόσμο».

 

Όσα έφτασαν στα αυτιά της Σοφίας και την έκαναν αρκετά σκεπτική.

Όλο και πιο κοντά έρχονται, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη. Μετά το Live της Παρασκευής, ξεκίνησαν τα πρώτα σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι παίκτες, αλλά και τα όσα διαδίδονται στο σπίτι, από τον έναν για τον άλλο.

Η Σοφία, συζήτησε με τον Δημήτρη, καθώς φοβάται πως και αυτή την εβδομάδα, οι συμπαίκτες της θα την ψηφίσουν προκειμένου να βγει υποψήφια προς αποχώρηση.

«Τους πάντες σου είπα να προσέχεις, όχι μόνο τον Γρηγόρη γιατί όλοι λένε για όλους. Τη δική σου άποψη κράτα, κρίνε μόνη σου. Όλοι λένε για όλους, όλοι μιλάνε για όλους. Κι εμένα έρχονται και μου λένε χίλια δυο», είπε ο Δημήτρης στη Σοφία.

Στη συνέχεια μετέφερε τα όσα του λέγανε για εκείνη: «Όλοι μου λέγανε, μην κάθεσαι δίπλα της, μην την στηρίζεις. Θα τα δεις και μόλις βγεις. Δεν θέλω να σου πω τώρα ποιοι πώς και γιατί, απλά πρόσεχε».

 

Τα... πεταχτά φιλιά και η αντίδραση του Δημήτρη Κεχαγιά. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη, έρχονται όλο και πιο κοντά, με τα νέα πλάνα, να μαρτυρούν τα πάντα ανάμεσά τους.
 
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Δημήτρης θέλησε να την στηρίξει, αποκαλύπτοντας τα όσα λένε οι συμπαίκτες της για εκείνη, αλλά και τους λόγους που την ψηφίζουν. Αργότερα και η ενώ η Ραϊσα έδινε… ρέστα πάνω στη διαφωνία της με αδέρφια Βαρουξή, ακριβώς πίσω της, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη είχαν ξαπλώσει αγκαλιά, με την παίκτρια του ριάλιτι να του δίνει γρήγορα φιλιά στο αυτί.
 
Όσο για τον Δημήτρη Κεχαγιά, εκείνος εξακολουθεί να κρατά μια πιο ήπια στάση, την ίδια ώρα που εκείνη τον θεωρεί στήριγμά της στο σπίτι, μην ξεχνάμε άλλωστε πως η κόντρα της με την Άννα Μαρία, αλλά και οι εντάσεις στο σπίτι, την έχουν απομακρύνει από αρκετούς συμπαίκτες της.
 
Πάντως, η Σοφία Δανέζη εξακολουθεί να τονίζει πως δεν τρέχει τίποτα ακόμη ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη Κεχαγιά.

 

Η συζήτηση που τους έφερε αρκετά κοντά. Μετά τα όσα έγιναν ανάμεσα στη Ραΐσα και στα δίδυμα του Big Brother, η 23χρονη παίκτρια μάλλον εντόπισε τη νέα της συμπάθεια στο σπίτι του ριάλιτι.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Ο λόγος για τον Βλαδίμηρο ο οποίος έχει αφήσει αρκετά καλή εντύπωση, τόσο με τη συμπεριφορά του, όσο και με τις απόψεις του. «Είσαι ο πιο μικρός και είσαι ο πιο ωραίος και ο πιο σωστός. Ούτε βρίζεις, ούτε μιλάς άσχημα, ούτε λες βλακείες. Έχεις τέλειο χαρακτήρα. Είσαι πάντα φρόνιμος, μιλάς όμορφα», είπε η Ραΐσα. Η παίκτρια του Big Brother μίλησε για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν, αλλά και για την προσωπική της ζωή. «Δεν ήθελα να έχω κάνει πράγματα που μπορεί να τα μετάνιωνα. Κι εγώ, μόνο τρεις σχέσεις έχω κάνει», ανέφερε στον Βλαδίμηρο.
 

 

Η κίνηση που δεν περιμέναμε και το σοκ για τη διαφορά ηλικίας.

Όσο οι εβδομάδες κυλούν, οι παίκτες του Big Brother, έρχονται όλο και πιο κοντά.

Στο νέο επεισόδιο, η Χριστίνα δέχτηκε το φλερτ του Παναγιώτη, με την ίδια να μένει άφωνη με τα όσα άκουγε. Όλα ξεκίνησα, όταν η Χριστίνα ξεκίνησε να μιλά για την προσωπική της ζωή αλλά και για κάποιον άνδρα ο οποίος της κέντρισε την προσοχή, μόνο που δεν κατάφερε να ζήσει μαζί του, εξαιτίας της συμμετοχής της στο ριάλιτι.

Ο Παναγιώτης Βαρουξής άρχισε να κάνει σχέδια για εκείνον και τη Χριστίνα, ενώ η κουβέντα προχώρησε αρκετά. Τότε η Χριστίνα αποκάλυψε πως είναι 35 ετών και αρκετά μεγαλύτερη από τον Παναγιώτη ο οποίος είναι 22.

 

Εβδομαδιαία αρχηγεία Άννας Μαρίας

 

 

Σοφία και Άννα Μαρία συζητούν για τη σχέση και την κόντρα του

 

Η εβδομαδιαία αποστολή 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος στην κηδεία του πατέρα του – Στο πλευρό του η σύζυγός του
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»