Με το καλησπέρα γυμνή φωτογράφηση! Kλάματα, αυτοπεποίθηση, κλίκες, αντιπάθειες

 

Ποιες είναι οι παίκτριες του #GNTMgr που προκάλεσαν χαμό στο #Twitter;

Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τους 20 φετινούς διεκδικητές του τίτλου. Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία βρίσκονται στα ύψη, οι πρώτες συμμαχίες διαμορφώνονται ήδη με τον διαχωρισμό των δωματίων, ενώ για κάποιους η συγκατοίκηση μοιάζει να είναι απαιτητική διαδικασία.

 

Σύντομα οι διαγωνιζόμενοι θα καταλάβουν πως η ειδυλλιακή έπαυλη δε σημαίνει διακοπές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler! Κορίτσι η πρώτη αποχώρηση στο #GNTMgr! Δες ποια είναι!

Με το που μπήκαν στο σπίτι τα δέκα κορίτσια και τα δέκα αγόρια έσπευσαν να διαλέξουν δωμάτιο… αλλά και κρεβάτια, με τις πρώτες παρεξηγήσεις να κάνουν την εμφάνισή τους. 

 

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος, ο Αντρέας και η Λία είχαν την κακή τύχη… να μπουν στο δωμάτιο των FF! Και αν δεν θυμάσαι ποιες ήταν οι FF, να σου θυμίσουμε πως έτσι λεγόταν η κλίκα της Ασημίνας, της Άννας, της Κάτιας, της Σουζάνας και της Μαριτίνας στον περσινό κύκλο.

«Έλα τώρα! Είμαστε στο παλιό δωμάτιο των FF; FF ρε φίλε! Πω, πω! Εγώ δεν παίρνω το ίδιο δωμάτιο με τις προηγούμενες, πραγματικά» αναφώνησαν με ενθουσιασμό οι νέοι διαγωνιζόμενοι του GNTM ενώ το επόμενο πλάνο μάς έφερε στο νου, ξανά, τις κολλητές φίλες του GNTM 2.

 

 Οι κλίκες και οι πρώτες αντιπάθειες

 

Ένα ξεχωριστό, αν μη τι άλλο, καλωσόρισμα επιφύλασσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με τον Γιώργο Καράβα στους 20 φιναλίστ του νέου κύκλου του GNTM! Πιο συγκεκριμένα, ένα σχεδόν καταδρομικό ξύπνημα προκειμένου να υπενθυμίσουν στα μοντέλα πως απαιτείται πάντα ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Έτσι, μες στο άγριο χάραμα, τα δέκα κορίτσια και τα δέκα αγόρια κλήθηκαν να σηκωθούν και να ετοιμαστούν για την πρώτη τους δοκιμασία.

«Ωραία η Ζεν αλλά δεν είναι για να σε ξυπνάει. Ποτέ! Με εκνευρίζει όταν με ξυπνάει κάποιος έτσι. Σηκώνομαι με νεύρα» σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του GNTM η Ίριδα. «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε, γιατί μέχρι στιγμής αυτό το σπίτι είναι δικό μου;» αναρωτήθηκε με ύφος λίγο αργότερα.

Με τη σειρά της, βέβαια, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν θα μπορούσε να μην δώσει απάντηση στην ερώτηση με όπλο πάντα το βιτριολικό της χιούμορ! «Ά έχουμε και ντίβες φέτος; Καλά θα περάσουμε» τόνισε η κριτής του GNTM.

 

Σκληρός ο ανταγωνισμός φέτος στην τηλεόραση! Τα reality πολλά και το κάθε project προσπαθεί να κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών. Φέτος η πρώτη δοκιμασία για τους διαγωνιζόμενους του GNTM 3 ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και καθόλου αναμενόμενη. Μια γυμνή φωτογράφηση. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό περιεχόμενο.

Τα δέκα κορίτσια και τα δέκα αγόρια, έχοντας ως βοήθεια κάποια φωτογραφία ενός διάσημου μοντέλου ή κάποιου celebrity, έπρεπε να γδυθούν και να μας δείξουν αν αξίζουν να συνεχίσουν στον διαγωνισμό μόδας… Όπως ήταν επόμενο, κάποιοι δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης, ενώ άλλοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους, τόσο τους κριτές όσο και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό. 

 

O παίκτης συγκίνησε τη Βίκυ Καγιά: «Μου θυμίζει εμένα όταν ήμουν μικρή»

 
 
Δείτε το αποψινό τρέιλερ
 

 

 

Τα αγόρια και τα κορίτσια μπήκαν στο σπίτι του GNTM και μια από τις διαγωνιζόμενες, που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της από το πρώτο λεπτό ήταν η Θεοδώρα Ρασέλ

 

 

Δεν χωρά αμφιβολία πως μία από τις πιο όμορφες διαγωνιζόμενες του νέου κύκλου είναι η Μαριαγάπη Ξυπολιά. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που μιλάνε για την… σωσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με την ομοιότητα ανάμεσα στις δύο γυναίκες να είναι απίστευτη. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»