Η Βάνια γύρισε την κάμερα και φίλησε on air τον σύντροφό της σαν Ελένη!

 
 
 
Τίτλοι τέλους για το »Καλό μεσημεράκι» Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τη φετινή σεζόν στο “Καλό μεσημεράκι” και ο Νίκος Μουτσινάς, μετά από μια τρίωρη εκπομπή γεμάτη κόσμο, τραγούδι και συγκίνηση, είπε αντίο στο τηλεοπτικό κοινό, με το οποίο ανανέωσε το ραντεβού του για τον Σεπτέμβριο.

Στο στούντιο έγινε κυριολεκτικά χαμός, με τη μισή showbiz, πραγματικά, να εισβάλει μέσα στο πλατό.

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Σολωμού, Μαίρη Συνατσάκη, Γιώργος Τσαλίκης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ιωάννα Τούνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Νίκος Κοκλώνης, Χριστίνα Παππά, Λένα Ζευγαρά, Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου, Αντελίνα Βαρθακούρη, Κώστας Μαρτάκης, Μάρκος Σεφερλής, Κατερίνα Ζαρίφη, Παύλος Σταματόπουλος, Τρύφωνας Σαμαράς, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης ήταν μερικοί από αυτούς που βρέθηκαν στο πλατό, ενώ με τηλεφωνική σύνδεση βγήκαν στον αέρα η Ελένη Φουρέιρα, η Ναταλία Γερμανού και ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε για τελευταία φορά Καλό Μεσημεράκι πριν φύγει για τις καλοκαιρινές του εκπομπές και από την ανασκόπηση της χρονιάς δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πρόσωπο… η Λένα Ζευγαρά.

«Αμάρτησε μαζί μου κι έλα…» χόρεψαν την σεζόν που πέρασε αμέτρητες φορές ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου. Το τραγούδι που έγινε σύνθημα και όλες τις μεγάλες της επιτυχίες τραγούδησε η Λένα Ζευγαρά στο πλατό της εκπομπής και έγινε ένας μεγάλος χαμός…

Κι επειδή οι ερμηνείες του Νίκου Μουτσινά ήταν και φέτος ξεχωριστές, υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik.

 

 

«Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά που ακολούθησε μια υπέροχη χρονιά έτσι κι αλλιώς, την περσινή. Η ομάδα μεγάλωσε, μπήκε μέσα κι άλλος κόσμος, συντονίστηκε στη… βλακεία μας, στη χαρά μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκεται ανθρώπους που λέτε… ρε συ με την παρέα αυτή κάπως περνάμε τέλεια και συντονιζόμαστε…

Σκέψου αυτό να συμβαίνει σε δουλειά που έχει τα δικά της, πίεση, στρες. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά κατάφερε να καπελώσει όλο το σύστημα και το φετινό. Κάτσαμε στον κορονοϊό, γυρίσαμε μετά και κάναμε την προσπάθειά μας… Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη σας! Ραντεβού εδώ  τον Σεπτέμβρη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Το βίντεο με την Ελένη Μενεγάκη να γυρνάει την κάμερα και να φιλάει στο στόμα τον Μάκη Παντζόπουλο μετράει πάνω από 975 χιλιάδες προβολές στο Instagram της παρουσιάστριας.

Είναι μια κίνηση που η Ελένη δεν είχε ξανακάνει ποτέ και όπως είναι φυσικό τους ξάφνιασε όλους, όχι μόνο τους συνεργάτες της, αλλά και τους τηλεθεατές που δείχνουν να τιμούν… δεόντως το συγκεκριμένο βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μια αντίστοιχη κίνηση, μάλιστα, έκανε σήμερα και η Ματίνα Νικολάου στον αέρα της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ενώ οι Alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η “Βάνια” έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον Βασίλη Πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα.

Δείτε τι έγινε με την Ματίνα Νικολάου…

 

Άλλη μια όμορφη στιγμή για το ευτυχισμένο ζευγάρι!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»